ساخت Call Of Duty جدید به صورت رسمی تایید شد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کمپانی Activision دقایقی قبل اعلام کرد، شماره جدید از سری محبوب Call Of Duty در پاییز امسال منتشر خواهد شد.

Activision در ادامه تایید کرد، ساخت این شماره بر عهده استودیو Treyarch خواهد بود.
" یک بازی هیجان انگیز جدید از یکی از بهترین سازنده های ما"

4jdqz9sg3tf7kdmqb3ze.jpg

استودیو Treyarch در کارنامه خود عنوان World at War و سری Black Ops را دارد و حال باید منتظر ماند و دید که Call Of Duty جدید، ادامه یکی از عناوین قبلی خواهد بود یا این استودیو مشغول ساخت سری جدیدی است.

قابل ذکر است که این عنوان، اولین بازی استودیو Treyarch خواهد بود که با توجه به برنامه های جدید Activision، سه سال برای مراحل توسعه و ساخت آن زمان صرف شده است.

منبع

اه اصلا انگار دیگه هیچ حسی ندارم به Cod کلا یادش بخیر ی موقعی ارزش فراوون داشت برام ولی دیگه کسل کننده شده فقط در صورتی که بره تو جنگ جهانی حال میکنم . مدرن زده شدیم بخدا.

Advanced Warfare واقعا تجربه ی لذت بخشی بود. ارتقای بصری سری هم به نظرم بالاخره در مسیر درست قرار گرفته از طرف دیگه Treyarch هم با Black ops ها نشون داد چه قدر در روایت داستان متناسب با یه شوتر سریع و نزدیک شدن به استانداردهای سینمایی مهارت داره. در کل بر خلاف سری BF که با Hardline مشخصه داره دور خودش می چرخه! به نظرم COD داره دوباره به مسیر موفقیت بر می گرده. امیدوارم Treyarch بتونه یکی از بهترین شوترهای 2015 رو بسازه.

این Activision هم گرفته مارو بچه دو ساله هم میدونه امسال و سال های آتی CoD داریم چیزی که مهمه موضوع ـشه که خوب میره برا قبل و بعد E3 ...

آخرین ویرایش:
شمارو نمیدونم ولی من تا حالا عنوان بد از Treyarch ندیدم و بنظرم فعلا سابقش توی این سری بهتر از بقیه بوده!
همون BOII هم بنظرم عالی بود مخصوصا از نظر داستان :x دیگه WaW و BO I جای خود دارد :>

اینم اگه WaW II باشه که بسیار هم عالی :x

این که چیزی نیست من خودم از طرف اکتیویژن COD 17 رو برای سال 2020 رو تایید میکنم ;;) داستانش هم احتمالا تو سیاره های دیگه جریان داره :d

.....................

بهرحال تنها امیدم این بود که نسخه ی بعدی 2 World at War باشه که اونم متاسفانه تایید نشد
icon9.png

آخرین ویرایش:
فکر کنم احتمالش زیاد باشه بازی فقط برای نسل جدید عرضه بشه و بی خیال نسل قدیم بشن، چون این سری نیازبه یک دگرگونی کامل داره،

ای کاش نرن به سمت جنگ های پیشرفته و آینده

کال اف اگر با تم جنگ جهانی باشه استقبال میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or