ساخت عنوان انحصاری Xbox One توسط استدیو بزرگ ژاپنی

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کنسول Xbox One در ماه سپتامبر در کشور ژاپن عرضه خواهد شد و به نظر میرسد برای کمک به فروش کنسول در کشور ژاپن نیاز به یک عنوان تایثر گذار در این کشور باشد. Phil Spancer درباره عنوان انحصاری در حال ساخت توسط استودیو ژاپنی این گونه گفته است.

98664611310265293797.jpg

Kris Graft درباره صحبت های Phil Spancer در GDC امسال به سایت Famitsu گفت:
"من درباره برنامه انتشار در ژاپن خیلی هیجان زده ام. یک عنوان انحصاری برای کنسول Xbox One که توسط یک استودیو بزرگ ژاپنی در حال ساخت است."
همچنین Spencer درباره برنامه های مایکروسافت برای Tokyo Game Show امسال گفت:
"من به زمانی نگاه میکنم که ما به TGS رفتیم و من به همه مردم چیز هایی را نشان دادم که پیش از این هرگز دیده نشده، پس با ما همراه باشید."
منبع

آخرین ویرایش:
مشكل اينجاست كه خيلي ها هنوز نميدونن كه 90 درصد فروش بازيهاي Platinum Games خارج از ژاپن هستش و بازيهاش اونقدر كه خارج از ژاپن طرفدار داره توي خود ژاپن طرفدار نداره.

به نظرم اگر مايكرو تلاش بكنه يكدونه Spin-Off از Yakuza رو انحصاري بكنه خيلي بيشتر ار بازي Platinum Games ميتونه به فروشش كمك بكنه.حداقل اون 500 هزار تا فن ثابت داره كه همه ي نسخه ها رو ميخرن.

مشكل اينجاست كه خيلي ها هنوز نميدونن كه 90 درصد فروش بازيهاي Platinum Games خارج از ژاپن هستش و بازيهاش اونقدر كه خارج از ژاپن طرفدار داره توي خود ژاپن طرفدار نداره.

چطور سهیل؟ از مقایسه کدوم آمار فروش اینو میگی؟ از نظر من زیاد تفاوتی وجود نداره اما فروش بازی هاشون تو ژاپن بالاتره. یعنی نسبت تفاوت زیاد نیست اما خب تو ژاپن بیشتره. Bayonetta مثلا تو ژاپن تو هفته اول بیشتر از 200 هزار نسخه فروخت و اول بود تو چارت، اما تو آمریکا اصلا چارت نشد اگه اشتباه نکنم!
به نظرم اگر مايكرو تلاش بكنه يكدونه Spin-Off از Yakuza رو انحصاري بكنه خيلي بيشتر ار بازي Platinum Games ميتونه به فروشش كمك بكنه.حداقل اون 500 هزار تا فن ثابت داره كه همه ي نسخه ها رو ميخرن.
Yakuza HD روی Wii U فکر کنم زیر 10 هزار نسخه فروخته تا الان :دی (فروش کل! :دی) پلتفرم تو ژاپن خیلی مهمه.

چطور سهیل؟ از مقایسه کدوم آمار فروش اینو میگی؟ از نظر من زیاد تفاوتی وجود نداره اما فروش بازی هاشون تو ژاپن بالاتره. یعنی نسبت تفاوت زیاد نیست اما خب تو ژاپن بیشتره. Bayonetta مثلا تو ژاپن تو هفته اول بیشتر از 200 هزار نسخه فروخت و اول بود تو چارت، اما تو آمریکا اصلا چارت نشد اگه اشتباه نکنم!

Yakuza HD روی Wii U فکر کنم زیر 10 هزار نسخه فروخته تا الان :دی (فروش کل! :دی) پلتفرم تو ژاپن خیلی مهمه.

Yakuza HD قضيه اش فرق ميكنه.اون بازي قبلا فروشش رو كرده بود توي ژاين.

خيلي بازي هاي امكان داره توي US و بازار اروپا اصلا تو چارت نرن ولي Overall فروششون بيشتر از ژاپن باشه چون بازار اين دوتا خيلي بزرگتره.بعلاوه ژاپني ها يك عادتي كه دارن اينه كه معمولا روزهاي اول خيلي خوب از بازي مورد علاقشون استقبال ميكنن و عمده فروش بازي توي ژاپن توي همون هفته ي اول به دست مياد.ولي خب شما اگه بري مثلا بازار UK رو بررسي بكني ميبيني كه بازيهاي پرفروش نزديك به يك سال يا حتي بيشتر توي 20 تا بمونن.مثلا Football Manager 2013 فكر كنم 18 هفته توي صدر چارت PC بود.يا همين Aliens Colonial Marines الان از زمان عرضه توي 30 تاي اول بالا پايين ميره با اين بازي به شدت افتضاحي است.(حالا اينهارو ار سگا ناشر اصلي بازي هاي Platinum Games مثال زدم).

Bayonetta ژاپني پسند ترين بازي Platinum بوده و نميشه فروشش رو به كل بازيها نسبت داد.بعلاوه حتي اگه 300-400 هزار تا فروش كليش رو در نظر بگيرم بازم 20-30 درصد كل فروش بازي هستش.

خيلي بازي هاي امكان داره توي US و بازار اروپا اصلا تو چارت نرن ولي Overall فروششون بيشتر از ژاپن باشه چون بازار اين دوتا خيلي بزرگتره.بعلاوه ژاپني ها يك عادتي كه دارن اينه كه معمولا روزهاي اول خيلي خوب از بازي مورد علاقشون استقبال ميكنن و عمده فروش بازي توي ژاپن توي همون هفته ي اول به دست مياد.ولي خب شما اگه بري مثلا بازار UK رو بررسي بكني ميبيني كه بازيهاي پرفروش نزديك به يك سال يا حتي بيشتر توي 20 تا بمونن.مثلا Football Manager 2013 فكر كنم 18 هفته توي صدر چارت PC بود.يا همين Aliens Colonial Marines الان از زمان عرضه توي 30 تاي اول بالا پايين ميره با اين بازي به شدت افتضاحي است.(حالا اينهارو ار سگا ناشر اصلي بازي هاي Platinum Games مثال زدم).

Bayonetta ژاپني پسند ترين بازي Platinum بوده و نميشه فروشش رو به كل بازيها نسبت داد.بعلاوه حتي اگه 300-400 هزار تا فروش كليش رو در نظر بگيرم بازم 20-30 درصد كل فروش بازي هستش.

خب سهیل ژاپن 1 کشوره در حالی که وقتی میگیم اروپا و آمریکا داریم به چند کشور اشاره می کنیم (NPD فکر کنم چند کشور آمریکای شمالی رو پوشش میده) همونطور که گفتی بازار آمریکا خیلی وسیع تر از ژاپنه! به طور مثال اگه فرض کنیم Bayonetta تونسته 300-400 هزار نسخه از فروش کل رو توی ژاپن بفروشه، این یعنی فروشش تو ژاپن خیلی بهتر بوده و طرفداراش تو ژاپن خیلی بیشترن! چون 30 درصد تو ژاپن (1 کشور) فروخته و 70 درصد تو بقیه دنیا! گه مثلا بازی های PG تو ژاپن چارت میشدن و توی آمریکا و اورپا هم به همون نسبت چارت میشدن اونوقت میگفتم آره طرفداراشون تو آمریکا و اروپا بیشترن! (البته MGR استثنا هست چون جزو یه سری پرطرفداره)

Bayonetta همونقدر ژاپنی هست که بقیه بازی های پلاتینیوم هستن. فرقی نداره. Vanquish که ژاپنی بودن داره از روش میباره (اصلا میکامی خودش گفته بود هم از نظر گیم پلی هم از نظر بصری شدیدا از انیمه Casshern الهام گرفته تو ساختن ونکویش)، TW101 هم تم سری Super Sentai رو داره و چیز هایی مثل MadWorld و Anarchy Reigns هم انقدر niche و Obscure هستن که تو ژاپن هم طرفدار چندانی ندارن چه برسه به اروپا و آمریکا! کلا از نظر من طرفدار های پلاتینیوم تو ژاپن بیشترن. اما هم تو ژاپن، هم تواروپا و آمریکا، طرفداران پلاتینیوم محدودن. یعنی سلیقه خاصی دارن. نمی دونم منظورمو چطوری بگم، فکر کنم خود متوجه بشی! :دی

Yakuza Ishin روی PS4 هم فروش خیلی زیادی نکرد! :دی PS4 یه کنسول جدید بود، همونطوری که X1 یه کنسول جدید خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or