ساخت عنوان انحصاری Xbox One توسط استدیو بزرگ ژاپنی

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کنسول Xbox One در ماه سپتامبر در کشور ژاپن عرضه خواهد شد و به نظر میرسد برای کمک به فروش کنسول در کشور ژاپن نیاز به یک عنوان تایثر گذار در این کشور باشد. Phil Spancer درباره عنوان انحصاری در حال ساخت توسط استودیو ژاپنی این گونه گفته است.

98664611310265293797.jpg

Kris Graft درباره صحبت های Phil Spancer در GDC امسال به سایت Famitsu گفت:
"من درباره برنامه انتشار در ژاپن خیلی هیجان زده ام. یک عنوان انحصاری برای کنسول Xbox One که توسط یک استودیو بزرگ ژاپنی در حال ساخت است."
همچنین Spencer درباره برنامه های مایکروسافت برای Tokyo Game Show امسال گفت:
"من به زمانی نگاه میکنم که ما به TGS رفتیم و من به همه مردم چیز هایی را نشان دادم که پیش از این هرگز دیده نشده، پس با ما همراه باشید."
منبع

آخرین ویرایش:
چرا خیال میکنید حتما باید تو هر کشور ماکرو 20 میلیون کنسول بفروشه..؟
همین که 2 میلیون هم بتونه بفروشه خیلی عالی هست ماکرو فقط تو آمریکا بیش از 45 میلیون 360 فروخت این یعنی شاید 100 کشور باقی مانده که کنسول درش عرضه شده باید 40 میلیون بقیه رو تامین کنن که به عبارتی میشه هر کشوری فقط 400 هزار کنسول که حالا ماکرو تو ژاپن 2 میلیون 360 فروخته که 5 برابر بیشتر از آمار میانگین هست..

Platinum Games" New IP Confimed"........... :shrewd:=p~

13357896836276497531.gif

چون قبلا شایع شده بود که یک عنوان توسط Platinum Games در حال ساخت شدنه. Platinum Games هم که استودیو بزرگیه، پرکارم هست و همه چی خبر به همین Platinum Games میخوره:d
و نکته بعدی این که اگر بخوان تو ژاپن کنسول فروش کنه باید یک عنوان ژاپنی پسند خوب بسازن و Platinum Games بهترین گزینه برای ساخت یک عنوان خوب

پیشنهاد می کنم از همین الان فروش خوب این عنوان (حالا توسط هرکی ساخته میشه) رو فراموش کنید. حالا اگه توسط Platinum باشه که دیگه بدتر. چون بازی های PG به شدت niche هستن و بدون تبلیغات خفن عمرا نمی فروشن. حالا ناشناخته بودن ایکس باکس تو ژاپن و حماسه "ایکس باکس ُ نانی؟!" رو به قضیه اضافه کنید تا حساب فروش این عنوان دست تون بیاد. :دی کلا تلاش مذبوحانه مایکروسافت توی ژاپن برام خیلی عجیبه. :دی خب عزیز من بازار نداری تو اون منطقه دیگه :دی دو نسله بازار نداری :دی دیگه هر شرکتی بود تا الان متوجه میشد :دی

دیگه در اون حدی هم که دوستان میگن Xbox تو ژاپن ناشناخته نیست :دی درست فروش جالبی نداشته، ولی بازم 1.5 میلیون کنسول فروخت که بهتر از هیچی هست :دی البته من خودم علاقه ندارم مایکروسافت زیاد تو ژاپن سرمایه گذاری کنه ولی خب میتونه یه بار دیگه تلاش کنه! این بازی Platinum Games (اگه واقعا این استودیو در حال ساخت بازی باشه) هم احتمالا باید HnS باشه که خب اینجوری میتونه واسه گیمرهای غربی (خودمون رو هم جز گیمرهای غربی حساب کردم :دی) خبر خوبی باشه.

این بازی Platinum Games (اگه واقعا این استودیو در حال ساخت بازی باشه) هم احتمالا باید HnS باشه که خب اینجوری میتونه واسه گیمرهای غربی (خودمون رو هم جز گیمرهای غربی حساب کردم :biggrin1:) خبر خوبی باشه.
از اول میگفتن که یه JRPG انحصاری PG داره برای Xbox One میسازها :-/ :دی

از اول میگفتن که یه JRPG انحصاری PG داره برای Xbox One میسازها :-/ :دی

نه آقا :دی گفتن یه JRPG انحصاری داریم، حرفی از PG نزدن :دی همین یه انحصاری رو که ندارن :دی اگه بازی پلاتینیوم JRPG باشه که شخصا میرم اوساکا جلوی ساختمون پلاتینیوم Harakiri می کنم! :دی

شخصا فکر می کنم بازی PG میتونه Phantom Dust 2 باشه! :دی

Platinum Games هرچی بسازه هم ژاپنی ها میخرن هم غربی ها پس مایکروسافت از هر دو جهت سود میکنه نسل گذشته اشتباه کرد روی 2 تا jrpg بزرگ سرمایه گزاری سنگینی کرد که مخاطب این سبک بازی فقط ژاپنی ها هستن ولی این نسل یاد گرفته چکار کنه

Platinum Games هرچی بسازه هم ژاپنی ها میخرن هم غربی ها پس مایکروسافت از هر دو جهت سود میکنه نسل گذشته اشتباه کرد روی 2 تا jrpg بزرگ سرمایه گزاری سنگینی کرد که مخاطب این سبک بازی فقط ژاپنی ها هستن ولی این نسل یاد گرفته چکار کنه

دقیقا مشکل PG اینه که بازی هاش عالیه اما نه ژاپنی ها می خرن نه غربی ها :d

شخصا فکر می کنم بازی PG میتونه Phantom Dust 2 باشه! :دی

خوشمان آمد ! :bighug::d
نکته ی قشنگی بود با توجه به اینکه IP بازی هم برای مایکروسافت هست ولی فکر نکنم این اتفاق بیفته چون دو ماه پیش فیل اسپنسر گفته بود برای ریبوت Phantom Dust با Yukio Futatsugi وارد مذاکره شدیم ! :d

فکر کن capcom !! با مانستر هانتر !! چه شود!!
اگه مانستر هانتر رو غیر از کنسولای نینتندو هم بسازه که عالیه :| اما نمیزنه دیوانه هز هزار سال یه بار برا یکی از کنسولای سونی میده اونم به زور :| دیگه که یهو بپره بره رو مایکرو فک نکنم

اما خیلی باحال میشه یه مانستر هانتر رو روی XO یا PS4 تصور کردن 3:

و حماسه "ایکس باکس ُ نانی؟!" رو به قضیه اضافه کنید
5 نفر هم یادش نیست اون مصاحبه رو :دی.
دیگه در اون حدی هم که دوستان میگن Xbox تو ژاپن ناشناخته نیست :دی.
ناشناخته که نیست. بازار عرضه و تقاضا نداره (درواقع عرضه داره و تقاضا نه :دی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or