ساخت عنوان انحصاری Xbox One توسط استدیو بزرگ ژاپنی

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کنسول Xbox One در ماه سپتامبر در کشور ژاپن عرضه خواهد شد و به نظر میرسد برای کمک به فروش کنسول در کشور ژاپن نیاز به یک عنوان تایثر گذار در این کشور باشد. Phil Spancer درباره عنوان انحصاری در حال ساخت توسط استودیو ژاپنی این گونه گفته است.

98664611310265293797.jpg

Kris Graft درباره صحبت های Phil Spancer در GDC امسال به سایت Famitsu گفت:
"من درباره برنامه انتشار در ژاپن خیلی هیجان زده ام. یک عنوان انحصاری برای کنسول Xbox One که توسط یک استودیو بزرگ ژاپنی در حال ساخت است."
همچنین Spencer درباره برنامه های مایکروسافت برای Tokyo Game Show امسال گفت:
"من به زمانی نگاه میکنم که ما به TGS رفتیم و من به همه مردم چیز هایی را نشان دادم که پیش از این هرگز دیده نشده، پس با ما همراه باشید."
منبع

آخرین ویرایش:
Platinum Games" New IP Confimed"........... :shrewd:=p~

---------------------------

چرا با اینهمه اطمینان؟ مگه تا به حال پلاتینیوم برای مایکروسافت عنوان انحصاری تولید کرده؟
I'm geniunely Curious

See You At E3 !

آخرین ویرایش:
نکنن این کار رو خیلی بهتره قبل از اینکه مطمئن بشن از چیزی نباید وعده شاهکار بدن به طرفدار ها، یادش بخیر اوایل نسل قبل ساکاگوچی اومده بود از مایکروسافت پول گرفته بود اونهمه کوری خوند برای سونی و Square Enix و گفت من در نظر دارم بترکونم بازار JRPG و از این حرفا بعد دو تا عنوان خیلی متوسط برای X360 ساخت که هنوز که هنوزه اکثر کسایی که X360 دارن اسمش رو هم نشنیدن....مایکروسافت باید ژاپن رو بیخیال بشه....Turf اونا نیستش.....
حالا حمله نکنید به من، من بر اساس تجربه میگم که افرادی که توی Xbox Division مایکروسافت کار میکنن خیلی در رابطه با ژاپن شوت رفتار میکنن، اصلا تفاوتش رو با بقیه دنیا درک نمی کنن......

- - -ویرایش - - -

Platinum Games" New IP Confimed"........... :shrewd:=p~

چرا با اینهمه اطمینان؟ مگه تا به حال پلاتینیوم برای مایکروسافت عنوان انحصاری تولید کرده؟
I'm geniunely Curious

نکنن این کار رو خیلی بهتره قبل از اینکه مطمئن بشن از چیزی نباید وعده شاهکار بدن به طرفدار ها، یادش بخیر اوایل نسل قبل ساکاگوچی اومده بود از مایکروسافت پول گرفته بود اونهمه کوری خوند برای سونی و Square Enix و گفت من در نظر دارم بترکونم بازار JRPG و از این حرفا بعد دو تا عنوان خیلی متوسط برای X360 ساخت که هنوز که هنوزه اکثر کسایی که X360 دارن اسمش رو هم نشنیدن....مایکروسافت باید ژاپن رو بیخیال بشه....Turf اونا نیستش.....
حالا حمله نکنید به من، من بر اساس تجربه میگم که افرادی که توی Xbox Division مایکروسافت کار میکنن خیلی در رابطه با ژاپن شوت رفتار میکنن، اصلا تفاوتش رو با بقیه دنیا درک نمی کنن......

- - -ویرایش - - -

I'm geniunely Curious
چون قبلا شایع شده بود که یک عنوان توسط Platinum Games در حال ساخت شدنه. Platinum Games هم که استودیو بزرگیه، پرکارم هست و همه چی خبر به همین Platinum Games میخوره:d
و نکته بعدی این که اگر بخوان تو ژاپن کنسول فروش کنه باید یک عنوان ژاپنی پسند خوب بسازن و Platinum Games بهترین گزینه برای ساخت یک عنوان خوب

آخرین ویرایش:
رو 360 که عناوینش خیلی کم بود
وا اونهایی هم که بود من که لذت بردم
مخصوصا blue dragon و lost odessye :d
امیدوارم برای one بیشتر برنامه داشته باشه :d

پس با ما همراه باشید.

من که همراه همیشگی هستم :">>:)

و نکته بعدی این که اگر بخوان تو ژاپن کنسول فروش کنه باید یک عنوان ژاپنی پسند خوب بسازن و Platinum Games بهترین گزینه برای ساخت یک عنوان خوب
نسل قبل با چندین عنوان انحصاری از سازندگان بزرگ ژاپنی و مالتی کردن یه سری دیگه بازم نتونستن توی ژاپن موفق بشن اونم با قیمت خیلی پاینتر از رقبا.
تجربه ثابت کرده کنسول خارجی تو ژاپن جایی نداره چه با انحصاری چه بدونش.

نسل قبل با چندین عنوان انحصاری از سازندگان بزرگ ژاپنی و مالتی کردن یه سری دیگه بازم نتونستن توی ژاپن موفق بشن اونم با قیمت خیلی پاینتر از رقبا.
تجربه ثابت کرده کنسول خارجی تو ژاپن جایی نداره چه با انحصاری چه بدونش.
منم نگفتم قراره جای کنسول های Sony و Nintendo بگیره، فقط برای فروش بیشتر باید انحصاری برای ژاپن بسازن. همون بازی هایی هم که نسل 7 اومد باعث شد Xbox One تو ژاپن فروش داشته باشه.

یکی از داغ ترین شایعه ها تو اینترنت الان خبر انحصاری شدن رزیدنت اویل 7 و داینو کرایسیس ریبوت برای Xbox One هست من نه فن مایکرو هستم نه سونی اما خیلی دلم میخواد این اتفاق بیفته و حال سونی گرفته بشه چون بدجور داغ بازی کردن The Last Of Us و Beyond: Two Souls رو به دلم گذاشت! شاید تو کنفرانس مایکروسافت تو E3 این بازیها معرفی بشن. فروش بالاتر از حد انتظارات انحصاری Xbox One یعنی Dead Rising 3 کپکام رو وسوسه کرده که این تصمیم رو بگیره ;;)

یکی از داغ ترین شایعه ها تو اینترنت الان خبر انحصاری شدن رزیدنت اویل 7 و داینو کرایسیس ریبوت برای Xbox One هست من نه فن مایکرو هستم نه سونی اما خیلی دلم میخواد این اتفاق بیفته وحال سونی گرفته بشه چون بدجور داغ بازی کردن The Last Of Us و Beyond: Two Souls رو به دلم گذاشت! شاید تو کنفرانس مایکروسافت تو E3 این بازیها معرفی بشن. فروش بالاتر از حد انتظارات انحصاری Xbox One یعنی Dead Rising 3 کپکام رو وسوسه کرده که این تصمیم رو بگیره ;;)

من به عنوان یه فن مایکروسافت پوکر فیس شدم. دیگه سونی فن ها جای خود داره! :|:|:|

خو برادر از یکی قرض میگرفتی ps3 اش رو , یا کرایه میکردی و یا میرفتی گیم کلاب (گیم سنتر) و بازیش میکردی.

بازی انحصاری زده برای کنسولش. نینتندو و مایکروسافت هم اینکار رو میکنن!

اوایل نسل قبل هم ساکاگوچی دو سال پشت سرهم ( فکر کنم ) دوتا JRPG خوب واسه 360 معرفی کرد و به قول دوستمون خیلی واسه سونی و اسکوئر کری میخوند ولی از نظر فروش طوری سرکوب شد که دیگه اجازه ندادن پروژه سوم (Cry on ) ساخته بشه . tales of هم خیلی خوب بود ولی عاقبتش همون شد.

امیدوارم این بار برنامشون تو ژاپن بهتر باشه

مایکروسافت اگه کلا کنسولو تو ژاپن عرضه نکنه موفقتره برای 360 که هرچی تو توانشون بود انجام دادن اما ژاپنیا ثابت کردن سمت کنسول آمریکایی نمیرن حتی اگه بهترین و محبوبت ترین IP های ژاپنم انحصاری کنه مایکرو واسه کنسولش بازم تو بازار ژاپن جایی نداره

من به عنوان یه فن مایکروسافت پوکر فیس شدم. دیگه سونی فن ها جای خود داره! :|:|:|

خو برادر از یکی قرض میگرفتی ps3 اش رو , یا کرایه میکردی و یا میرفتی گیم کلاب (گیم سنتر) و بازیش میکردی.

بازی انحصاری زده برای کنسولش. نینتندو و مایکروسافت هم اینکار رو میکنن!

کسی بهم نداد کنسولشو گیم کلاب منظورت کلوب خودمونه؟؟؟ اونجا بدرد نیمخوره همش اضطراب داری تو خونه تنها با هدت یه صفای دیگه داره! هنوز که هنوز عکس های بازی The Last Of Us رو نگاه نمیکنم تا اسپویل نشم دیگه بیشتر از این شاید یه روز تونستم بازیش کنم. متاسفانه شرایط طوری بود که نتونستم PS3 بخرم اگه نه خیلی دلم میخواس بازیش کنم :( انحصاری ها مایکرو یکیش میشه همون الان ویک که بعدا هم برای PC اومد و لی انحصاری های سونی هیچوقت نیومد و نمیاد و نخواهد اومد این یک انتقام هست فقط :)) هر چند احتمال اینکه این اتفاق بیفته 50 50 هست چون خیلی ها اعتراض کردن تا همین الانش ولی خب کپکام اگه تصمیم بگیره گرفته دیگه میشه مثل بازی های رزیدنت اویل ریمیک برای گیم کیوب. عمدا اینو نوشتم که پوکر فیس بشی دیگه نزاشتم که خوشحال بشین :d ولی با تمام این احوال اگه یه روز قرار باشه بین PS4 و Xbox One یکی رو انتخاب کنم 100% انتخابم PS4 خواهد بود. حتی اگر رزیدنت اویل 7 انحصاری Xbox One بشه! اینو گفتم که فکر نکنی از سونی متنفرم اون حرفیم که زدم به خاطر این بود که خیلی حالم گرفته شد موقعی که همه داشتن The Last Of Us باز میکردن و من داشتم نظراتشون ودر مورد بازی میخوندم میگم هیچ جور نمیشد که بازی کنم این بازی رو شرایطم طوری بود و هست که نیمتونستم.

آخرین ویرایش:
منم نگفتم قراره جای کنسول های Sony و Nintendo بگیره، فقط برای فروش بیشتر باید انحصاری برای ژاپن بسازن. همون بازی هایی هم که نسل 7 اومد باعث شد Xbox One تو ژاپن فروش داشته باشه.
حالا اگر این بازی توسط یه شرکت لهستانی ساخته باید نتیجه میگرفتیم که برای دست گرفتنه بازاره لهستانه؟! منظور اینکه اینها خودشون هم میدنن با یکصدهزار بازی انحصاری Triple A ه J-RPG هم نمیتونن حرکت خاصی تو ژاپن بزنن. نتیجه گیری شما از این خبر غلطه درکل :دی.
No More Heroes با اون IB عظیمه Wii در ژاپن فقط 500 هزار نسخه فروش داشت یا MGS4 فک کنم 700 هزار کپی بود (اونم با فروشی که ps3 کرده بود اونجا).

- - -ویرایش - - -

مایکروسافت اگه کلا کنسولو تو ژاپن عرضه نکنه موفقتره برای 360 که هرچی تو توانشون بود انجام دادن اما ژاپنیا ثابت کردن سمت کنسول آمریکایی نمیرن حتی اگه بهترین و محبوبت ترین IP های ژاپنم انحصاری کنه مایکرو واسه کنسولش بازم تو بازار ژاپن جایی نداره
همون پول و هزینه رو بزاره روی 1st Party هاش یا خرجه Alan Wake 2 کنه بهتره. ژاپن رو بزاره برای نینتندو و سونی خیالش هم راحته اینجوری :دی.

حالا اگر این بازی توسط یه شرکت لهستانی ساخته باید نتیجه میگرفتیم که برای دست گرفتنه بازاره لهستانه؟! منظور اینکه اینها خودشون هم میدنن با یکصدهزار بازی انحصاری Triple A ه J-RPG هم نمیتونن حرکت خاصی تو ژاپن بزنن. نتیجه گیری شما از این خبر غلطه درکل :دی.
No More Heroes با اون IB عظیمه Wii در ژاپن فقط 500 هزار نسخه فروش داشت یا MGS4 فک کنم 700 هزار کپی بود (اونم با فروشی که ps3 کرده بود اونجا).
خوب پس دلیل این که قرار یک بازی توسط یک استودیو ژاپنی بزرگ ساخته بشه و خبر مربوط به اون بازی تو TGS پخش بشه و تو متن خبر gamespot هم اشاره کنه برای فروش ژاپن، چیه؟
من باز هم نگفتم برای به دست گرفتن بازار ژاپن، فقط گفتم برای فروش بیشتر تو ژاپن. این دو تا جمله خیلی با هم فرق دارن:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or