شایعه ساخت ریمستر بازی‌های Red Dead Redemption و GTA IV کنار گذاشته شده‌اند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق گفته‌های منابع رسانه کوتاکو، راکستار گیمز تصمیم گرفته تا برنامه‌های مربوط به ریمستر دو بازی Red Dead Redemption و GTA IV را فعلا کنار بگذارد و بر روی بازی بزرگ بعدی خود، یعنی GTA 6 تمرکز کند.

Red Dead Redemption.jpg

روز گذشته Tez2، اینسایدر شناخته‌شده راکستار در توئیتی مدعی شده بود که تا چند سال پیش برنامه‌هایی برای ساخت ریمستر Red Dead Redemption و GTA IV وجود داشته‌اند، اما راکستار تصمیم گرفته تا توسعه هر دو پروژه را متوقف کند. به گفته او، بازخوردهای ضعیف بازسازی سه‌گانه GTA می‌تواند یکی از دلایل پشت این تصمیم باشد. اکنون زک زویزن از رسانه کوتاکو نیز گفته که منابع او، چنین چیزی را تأیید می‌کنند و اطلاعات آن‌ها با گفته‌های Tez2 هم‌خوانی دارد.

همچنین بر اساس گفته‌های منابع کوتاکو، راکستار بخش اعظمی از منابع و انرژی خود را بر روی توسعه GTA 6 قرار داده و امیدوار است تا طرفداران بازسازی ضعیف GTA Trilogy: The Definitive Edition که در سال 2021 عرضه شده بود را از یاد ببرند. با این حال، گفته شده که ساخت ریمستر Red Dead Redemption و GTA IV همچنان خارج از احتمالات نیست و ممکن است راکستار در آینده پس از عرضه GTA 6، به آن‌ها باز گردد.

در هر صورت، مثل همیشه باید گفت که تمام موارد گفته شده در حد شایعه هستند و راکستار تاکنون در مورد چنین برنامه‌هایی هیچ چیزی را اعلام نکرده است. طبق آخرین اخبار رسمی اعلام شده از سوی راکستار در اوایل 2022، نسخه بعدی GTA در دست توسعه است و سازندگان به محض آماده شدن، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک می‌گذارند.

در مورد جزئیات حتی در زمان فعلی هم IV در سطحی هست که خیلی از بازی های روز و حتی V هم {در بعضی نکات} بهش نرسیدن
فقط کافیه عبارت GTA 4/IV details رو تو یوتوب سرچ کرد.
این نمونه‌‌هاش:

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»
راکستار کلا تو یه دنیای دیگست.

تو ببین VI قراره تو جزئیات چیکار کنه دیگه!

• Like
Reactions: Dead2021
البته یه ویدیو خیلی وقت پیش من دیدم خیلی از رستران ها و مکان ها تو iv حذف شده
تنها دلیلی که شاید بشه بهش فکر کرد محدودیت سخت افزار و انجین بازی اوایل نسل بود ولی بازم v تو همون نسل خوب کار کرد

درست می‌فرمایید ،البته از این مدل حذفیات تقریبن تمام بازی های OW دارن
برای مثال من شنیدم در SA قرار بوده در شخصیت سیزار هم بازی کنیم! یا حتی قرار بر این بوده که لیبرتی سیتی رو در SA هم می‌داشتیم، کاستوم کردن موتور ها
که همه‌ی اینا بخاطر محدودیت های سخت افزاری ps2 کنار گذاشته می‌شن،و کاملن بدیهی هست که همچین مواردی در مورد IV و البته حتی V هم بوده باشه
شاید یکی از دلایل ریبوت شدن VI همین بوده که راکستار این بار دیگه نخواسته جزئیات و امکانات بیشتر رو فدای محدودیت های سخت افزاری کنسول ها کنه برای همین کلن قید نسل هشتم رو زد حالا که این همه هم فاصله اُفتاد.در مجموع هیچ کدوم اینا رو واقعن نمیشه نکته‌ی منفی IV به حساب آورد،مثل این می‌مونه 3 رو با sa مقایسه کنیم و بگیم با وجود اینکه هر دو برای نسل ششم بودن ولی 3 خیلی ابتدایی تر و ساده‌‌ست اما sa بی‌نظیره، خُب کلن این قیاس درستی نیست، و 3 رو باید در زمان خودش به عنوان اولین GTA سه بُعدی بررسی کرد و iv رو هم به عنوان اولین GTA HD و مُدرن بررسی کرد
اما شگفتی اونجاست که در بعضی چیزها iv از V هم بهتره! قیاس های این مسئله در همون یوتوب هست، گرچه در خیلی از موارد V هم بهتره ولی این باید بدیهی باشه ،چیز عجیبی نیست، اما وقتی iv هنوز برتری هایی نسبت به V و بازی های هم‌سبک دیگه داره، خیلی بیشتر میشه به ارزش واقعی iv و اینکه واقعن چه چیز ارزشمندی رو در اون زمان ساختن پی بُرد.
شرمنده که خیلی طولانی شُد صحبت هام در مورد iv،من کلن هر موقعیتی برای صحبت از iv پیش بیاد نمی‌تونم دریغ کنم، چون هنوز که هنوزه هفته‌ای نیست که iv رو بازی نکنم،بخاطر همین تمام این جزئیات رو یادم بود چون در زمان فعلی هم دارم بازیش می‌کنم.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

راستی الان یه سوال به ذهنم رسید،چرا این راکستار یهو مکس پین ۳ رو رها کرد؟یدونه نسخه ps4 ازش نداد،درحالیکه la noir رو سریع نسخه ps4 براش ارائه کردن
واقع به نظرم بازی باکیفیتی بود مکس پین ۳
بخوام توی نسل ۷ بازی های راکستار رو درجه بندی کنم اول red dead بعد gta iv بود،مکس پین ۳ و اخر gta v
یادمه اون موقعا که تازه مکس پین ۳ اومده یه عده ایراد میگرفتن میگفتن از ریشه هاش دور شده و شبیه بازیای قبلی نیست و خوب نیست و…ولی من از مکس پین ۳ خیلی خیلی بیشتر از بازیهای قبلی سریش خوشم اومد!!!
یه سری جزئیاتش واقعا خوب بود،مثلا از بطری پلاستیکی به عنوان صدا خفه کن استفاده میکرد ولی بعد از چند تا شلیک اب میشد اون بطری از گرما
کاش برای این مکس پینم یدونه ریمستری چیزی میدادن

راستی الان یه سوال به ذهنم رسید،چرا این راکستار یهو مکس پین ۳ رو رها کرد؟یدونه نسخه ps4 ازش نداد،درحالیکه la noir رو سریع نسخه ps4 براش ارائه کردن
واقع به نظرم بازی باکیفیتی بود مکس پین ۳
بخوام توی نسل ۷ بازی های راکستار رو درجه بندی کنم اول red dead بعد gta iv بود،مکس پین ۳ و اخر gta v
یادمه اون موقعا که تازه مکس پین ۳ اومده یه عده ایراد میگرفتن میگفتن از ریشه هاش دور شده و شبیه بازیای قبلی نیست و خوب نیست و…ولی من از مکس پین ۳ خیلی خیلی بیشتر از بازیهای قبلی سریش خوشم اومد!!!
یه سری جزئیاتش واقعا خوب بود،مثلا از بطری پلاستیکی به عنوان صدا خفه کن استفاده میکرد ولی بعد از چند تا شلیک اب میشد اون بطری از گرما
کاش برای این مکس پینم یدونه ریمستری چیزی میدادن
من چند سال پیش شایعه نسخه ریمستر شنیدم ولی هیچوقت ازش خبری نشد
شاید بعد ریمیک 2 نسخه اول و اگه به موفقیت برسن هم نسخه 3 ریمستر کنن و هم ادامه ش رو بسازن

• Like
Reactions: .SoRoUsH.
ی پورت سادس ! ترکیب پلتفرماش هم تو حلقم (حتی ورژن PS5 هم نداره :))) PC و Xbox پیش کش LOL از اونجایی که بازی به صورت بکوارد رو Xbox اجرا میشه به خودشون زحمت پورت اونو ندادن :))
این سطح استاندارد واسه یوبی سافت هم قفله!!

آخرین ویرایش:
do.php

واقعاً خاک بر سرشون! :))

هرچند خنده داره و انتظارات بالاست ولی خب برای کسایی که می‌خواستن روی پلی استیشن و نینتندو بازیش کنن خوشحالم
بازیای بزرگی هستن مثل MGS4 و Xenoblade X و... که حتی یه پورت هم ندارن و نمیشه راحت بازیشون کرد

ی پورت سادس ! ترکیب پلتفرماش هم تو حلقم (حتی ورژن PS5 هم نداره :))) PC و Xbox پیش کش LOL از اونجایی که بازی به صورت بکوارد رو Xbox اجرا میشه به خودشون زحمت پورت اونو ندادن :))
این سطح استاندارد واسه یوبی سافت هم قفله!!
احتمال زیاد ریمستر خاصی هم نیست. فریم رو بالاتر میبرن و شاید شاید شاید کمی هم رزولوشن رو.

نسخه‌ی PS4 هم احتمال زیاد از نسخه‌ی X360 پورت شده.
50 دلار واقعا ارزش نداره.
رو PC هم بخاطر وجود امولیتور دیگه ارزش پورت نداره!

چیزی که احتمال قطعی میدم یه نسخه‌ی ریمستر دیگه در پیش هست و برای Xbox Series و PS5 و نینتندو سوییچ بعدیه🤣.

احتمالا میره واس یک سال دیگه 🤣🤣🤣🤣
R* تا یه بازی رو ۶۰ بار نفروشه رها نمی‌کنه🤣🤣🤣

رفقا به نظر می آید بودجه ساخت GTA VI تمام شده و نیاز فوری به پول دارند! انصافا این چی بود که معرفی کردند.اون هم بعد از مشکلات GTA Trilogy که طرفدارها دنبال یک خبر خوب از این شرکت هستند.امیدوارم هر چه سریع تر GTA VI رونمایی بشود تا همه این حواشی رو به قول معروف بشورد و ببرد!

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or