شایعه ساخت ریمستر بازی‌های Red Dead Redemption و GTA IV کنار گذاشته شده‌اند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق گفته‌های منابع رسانه کوتاکو، راکستار گیمز تصمیم گرفته تا برنامه‌های مربوط به ریمستر دو بازی Red Dead Redemption و GTA IV را فعلا کنار بگذارد و بر روی بازی بزرگ بعدی خود، یعنی GTA 6 تمرکز کند.

Red Dead Redemption.jpg

روز گذشته Tez2، اینسایدر شناخته‌شده راکستار در توئیتی مدعی شده بود که تا چند سال پیش برنامه‌هایی برای ساخت ریمستر Red Dead Redemption و GTA IV وجود داشته‌اند، اما راکستار تصمیم گرفته تا توسعه هر دو پروژه را متوقف کند. به گفته او، بازخوردهای ضعیف بازسازی سه‌گانه GTA می‌تواند یکی از دلایل پشت این تصمیم باشد. اکنون زک زویزن از رسانه کوتاکو نیز گفته که منابع او، چنین چیزی را تأیید می‌کنند و اطلاعات آن‌ها با گفته‌های Tez2 هم‌خوانی دارد.

همچنین بر اساس گفته‌های منابع کوتاکو، راکستار بخش اعظمی از منابع و انرژی خود را بر روی توسعه GTA 6 قرار داده و امیدوار است تا طرفداران بازسازی ضعیف GTA Trilogy: The Definitive Edition که در سال 2021 عرضه شده بود را از یاد ببرند. با این حال، گفته شده که ساخت ریمستر Red Dead Redemption و GTA IV همچنان خارج از احتمالات نیست و ممکن است راکستار در آینده پس از عرضه GTA 6، به آن‌ها باز گردد.

در هر صورت، مثل همیشه باید گفت که تمام موارد گفته شده در حد شایعه هستند و راکستار تاکنون در مورد چنین برنامه‌هایی هیچ چیزی را اعلام نکرده است. طبق آخرین اخبار رسمی اعلام شده از سوی راکستار در اوایل 2022، نسخه بعدی GTA در دست توسعه است و سازندگان به محض آماده شدن، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک می‌گذارند.

دقیقا مشکلش همینه که زیادی فانه.

مثلا شما آرتور مورگان رو با کل شخصیتهای سری جی تی ای مقایسه کن. گیم پلی شون رو مقایسه کن. همون شکار در طبیعت تو رد دد خودش میتونه یه بازی جدا باشه.
قرار نیست همه چی جدی باشع که. ذات جی تی ای فان بودنه نمیشه که فداش کنن که چهار تا پیر و پتل بازنشسته تو فروم های گیم قدیمی به به چه چه کنن. اونا بازار هدفشون صد میلیون گیمره که جی تی ای رو برا فان بودن میخوان.

اون بازي كه سعي كرد المان هاي جي تي اي رو داشته باشه و داستان و كركترها دارك باشن سايبر پانك بود
منتهي هر بازي يه dna داره كه دست زدن به اون فن بيسش رو ناراضي ميكنه
فن جي تي اي بخاطر همين جنگولك بازيها دوسش داره و فن رد دد بخاطر فضاي طبيعي و جدي ترش
نه رد دد بعدي حالت فان ميگيره نه جي تي اي يه موضوع سنگين و داراي توييست و اينا

كلا براي منم از نظر كمپين رد دد بهتر بود تا جي تي اي.

قرار نیست همه چی جدی باشع که. ذات جی تی ای فان بودنه نمیشه که فداش کنن که چهار تا پیر و پتل بازنشسته تو فروم های گیم قدیمی به به چه چه کنن. اونا بازار هدفشون صد میلیون گیمره که جی تی ای رو برا فان بودن میخوان.
اینکه به من و امثال من که رد دد رو بیشتر می پسندن میگی پیر پاتال بازنشسته، فقط نشان دهنده سطح شعورته.

رد دد رو شدیدا به جی تی ای ترجیح میدم.

رد دد یه بازی جدی و های کلاسه، برعکس جی تی ای که یه بازی با کلی مسخره بازی و پرواز با موتور و ماشینه.

جی تی ای ۵ رو کلا دوبار تموم کردم و ۲ ماه پیش که نسخه پلی فایوش رو گرفتم، نیمه کاره رها کردم و فروختمش و دوباره رد دد رو خریدم. خیلی مسخره ست که فروش جی تی ای همیشه بیشتر از رد دد بوده.
برای شمایی که فقط یدونه gta v بازی کردید gta خیلی مسخرس
Gta iv فضای داستانش چیزی شبیه به ردد بود
و تاجایی که اطلاع دارم بالاترین نمره رو هم بین تمام نسخه های gta داشته
من خودمم شخصا داستان قوی و نسبتا تاریک رو میپسندم تا سرمایه گذاری روی مسخره بازی و بخش انلاین رو
Gta v به نظرم خیلی به سری saints row نزدیک شد!من خودم نظر شخصیم اینه که از لحاظ نمره gta v ضعیف ترین نسخه سریش بود

شما نسخه های قبل از gta v رو چک کنید،بخش داستانیشون واقعا طولانی بود و حرف برای کفتن داشت ولی gta v داستانش به شدت کوتاه بود،داستان gta v در حد یکی از دو تا dlc بود که بعدا برای gta iv عرضه شد
مشخص بود یه داستانی سرهم کردن که بگن بخش داستانیم داره بازی ولی از همون اول تمرکزشون روی بخش انلاین بازی بوده
به شخصه واقعا از توجه به بخش انلاین بازیها متنفرم
هیچی به خوبی یه بازی با داستان خوب و قوی نمیشه

• Like
Reactions: u.s.a
اینکه به من و امثال من که رد دد رو بیشتر می پسندن میگی پیر پاتال بازنشسته، فقط نشان دهنده سطح شعورته.
نه چون رد دد میپسندی نمیگم چون میای میگی چون جی تی ای فانه بدم میاد باید جدی بشه تا خوب باشه میگم. به همین دلیل به نظرم شبیه پیر و پتل هایی هستید که هی سر جوونا غر میزنن فان نداشته باشید برید پی کار جدی! جی تی ای باید فان باشه. GTA IV سعی کرد فان بودنو کم کنه نابود شد در انظار عمومی.

برای شمایی که فقط یدونه gta v بازی کردید gta خیلی مسخرس
Gta iv فضای داستانش چیزی شبیه به ردد بود
و تاجایی که اطلاع دارم بالاترین نمره رو هم بین تمام نسخه های gta داشته
من خودمم شخصا داستان قوی و نسبتا تاریک رو میپسندم تا سرمایه گذاری روی مسخره بازی و بخش انلاین رو
Gta v به نظرم خیلی به سری saints row نزدیک شد!من خودم نظر شخصیم اینه که از لحاظ نمره gta v ضعیف ترین نسخه سریش بود
دقیقا از کجا فهمیدی من فقط V رو بازی کردم؟
GTA IV سعی کرد فان بودنو کم کنه نابود شد در انظار عمومی.
آهان پس بهترین جی تی ای تاریخ نابود شد!!!
باشه

باشه
اینکه اون بهترین جی تی ای تاریخه سلیقه ایه. من دارم میگم نابود شد فقط از نظذ فروش کمش میگم نسبت به بقیه نسخه ها و سطح محبوبیت کلی

بله نسل جدید بازی های فان مثل فورتنایت میپسندن
فقط یک لحظه GTA رو به سنگینی RED DEAD در نظر بگیر
امیدوارم برای ما پیرمردا مد هارد*کور یا ریلستیک بذارند
5-6 ستاره شدن پلیس هم حذف کنند.
حتی رد شدن از چراغ قرمز هم جریمه بندازه
من بارها مثال زدم اینجا هم میگم
GTA بعدی از دید من باید اینطوری باشه
1- عظمت به اندازه SA در زمان خودش
2- افزایش SKILL ها مثل SA و LVL UP کردن ( مثلا کاراکتر در ابتدا توان کنترل هلیکوپتر و هواپیما نداشته باشه و با آموزشلایسنس بگیره )
3- تعداد ماموریت ها مثل SA ( فکر کنم بالای 200 تا ماموریت بود)
4- جدی بودن بازی ترکیبی از IV و RED DEAD
5- موزیک ها مثل IV
6- محدودیدت حمل اسلحه مثله RED2 (استفاده از صندوق عقب)
7- کاستومایز زندگی لایف استایل و تفریحات درون بازی ترکیبی از SA / V
8- بخش آنلاین شبیه به V تا قبل از ماشین و موتور پرنده
9- حذف SKILL برای کاراکترها مثل صحنه آهسته و.......
(مسخره ترین بخش GTA V این بود با مایکل اسلوموشن میرفتی با فرانکلین نمیشد بعد فرانکلین موقع رانندگی اسلوموشن میکردی میتونستی تیراندازی دقیق انجام بدی)
10- حذف 5-6 ستاره شدن
11- رفتار درست پلیس ( نه اینکه تا مشت زدی به طرف اسلحه بکشه )
12 - داستان مثل SA / IV / RED DEAD
13- سری GTA همیشه معروف بوده به شوخی ها با خیلی مسائل به نظرم حذف بشه خیلی بهتره
14- از دید من سرورهای راکستار آشغاله برای ما ایرانی ها کاش درست شه
چیز زیادی نمیخوام فقط همین چیزا بود
بی صبرانه از الان منتظر RED DEAD بعدی که میشه 4 هستم. RDR 2 که غوغا کرد
امیدوارم راکستار درس بگیره بعد از RDR2 و جو بازیاشو عوض کنه

2- افزایش SKILL ها مثل SA و LVL UP کردن ( مثلا کاراکتر در ابتدا توان کنترل هلیکوپتر و هواپیما نداشته باشه و با آموزشلایسنس بگیره )
5- موزیک ها مثل IV
(مسخره ترین بخش GTA V این بود با مایکل اسلوموشن میرفتی با فرانکلین نمیشد بعد فرانکلین موقع رانندگی اسلوموشن میکردی میتونستی تیراندازی دقیق انجام بدی)
10- حذف 5-6 ستاره شدن
13- سری GTA همیشه معروف بوده به شوخی ها با خیلی مسائل به نظرم حذف بشه خیلی بهتره
به نظر من اصلا تنها دلیل محبوبیت سری GTA همین فان بودنشه. شما ببینید GTA با دو نسخه San Andreas و V به بالاترین درجه محبوبیت خودش رسید. دقیقا با دو نسخه ای که دست پلیرو باز گذاشتن و فان ترینن. اصلا ذات بازی همینه این جیزی که تو توصیف کردی هیچوقت انجام نمیشه چون اصلا GTA تیست یه بازی کلا متفاوته.

5- موزیک ها مثل IV
10- حذف 5-6 ستاره شدن
کاملا باهات موافقم
یه جو فان و مضحک تو کل صنعت گیم راه افتاده. مثلا آنلاین MW1 و 2 رو با COD های الان مقایسه کن. الان برمیدارن nicki minaj میزارن تو اوپراتورها. واقعا این وضعیت برای من غیرقابل تحمل شده.

تو یه تاپیک دیگه هم گفتم. مثلا بین آنچارتد و لست، لست رو خیلی خیلی بیشتر دوست دارم و ۷-۸ باری تکرارش کردم. چون جدیه، سیاهه، تلخه. از اون طرف آنچارتد همه چیش عالیه ها، ولی خب جدی نیست.

حکایت جی تی ای و رد دد هم همینه. مثلا فیزیک و هندلینگ جی تی ای ۴ رو با پنج مقایسه کن.

ربطی هم نداره که سنم بالاست. زمانی هم که جوون بودم، مثلا مافیا یک رو هزار برابر وایس سیتی دوست داشتم.

به نظر من اصلا تنها دلیل محبوبیت سری GTA همین فان بودنشه. شما ببینید GTA با دو نسخه San Andreas و V به بالاترین درجه محبوبیت خودش رسید. دقیقا با دو نسخه ای که دست پلیرو باز گذاشتن و فان ترینن. اصلا ذات بازی همینه این جیزی که تو توصیف کردی هیچوقت انجام نمیشه چون اصلا GTA تیست یه بازی کلا متفاوته.
ربطی نداره مشکل IV چیز دیگه ای بود
1- نبود بخش آنلاین درست (در حد ریسنیگ و...... اینا بود)
2- SA کلا غول بود ، SA همه چی تموم بود حتی تم داستان و گرافیک CELL SHADE
از دید من SA کامل ترین GTA بود برای زمان خودش
کاملا باهات موافقم
یه جو فان و مضحک تو کل صنعت گیم راه افتاده. مثلا آنلاین MW1 و 2 رو با COD های الان مقایسه کن. الان برمیدارن nicki minaj میزارن تو اوپراتورها. واقعا این وضعیت برای من غیرقابل تحمل شده.

تو یه تاپیک دیگه هم گفتم. مثلا بین آنچارتد و لست، لست رو خیلی خیلی بیشتر دوست دارم و ۷-۸ باری تکرارش کردم. چون جدیه، سیاهه، تلخه. از اون طرف آنچارتد همه چیش عالیه ها، ولی خب جدی نیست.

حکایت جی تی ای و رد دد هم همینه. مثلا فیزیک و هندلینگ جی تی ای ۴ رو با پنج مقایسه کن.

ربطی هم نداره که سنم بالاست. زمانی هم که جوون بودم، مثلا مافیا یک رو هزار برابر وایس سیتی دوست داشتم.
مشکل من با بازیا همینه طرف میره لباس صورتی میپوشه میا مپ
من حتی دوره R6 هم اسکین اسلحه رنگی نمیذاشتم
الان میری وسط مپ یکی کله خروس داره اون یکی لباس پرنسس بعد بازی تمش جدیه

باشه
IV نه تنها بهترین gta بلکه به نظر من بهترین بازی تاریخه
سطح جزییات انیمیشن فیزیک بازی یه سر و گردن از همه بازیهای هم نسلش بالاتر بود

یکی از بزرگترین مشکلات v قدرت مسخره ای بود که واسه کاراکترای بازی مخصوصا فرانکلیت گذاشته بودن.
هندلینگ بازی هم بیشتر به nfs های جدید شبیه بود تا gta های قبل

آقا چه انتظارات شخمی تخیلیی از GTA دارید :D GTA از اول فان بوده همیشه هم فان خواهد موند، اصلا چیزی نیست که بگی چون ترنده اینا زدن زیر ریشه های سری و از حالت رئال درش آوردن.

سود دهی بلند مدت GTA تو آنلاینشه، بخاطر همینم شده هیچوقت برنمیگردن به چیزی مثل GTA IV چون اون سبک گیمپلی جوابگوی آنلاین نیست، مردم میان آنلاین که چند ساعت فان رو بگذرونن نه که پشت چراغ قرمز وایسن یا بعد یک تصادف کوچک ماشین 6 میلیون دلاریشون از وسط نصف شه :D
تنها حالتی که ممکنه بیان رئال ترش کنن اینه که بخش کمپین رو از آنلاین جدا کنن، کمپین یک سری محدودیتا مثل بنزین برای ماشین یا هندلینگ واقعی تر داشته باشه اما تو آنلاین آرکید بمونه (اگه درست یادم باشه GTA V هم یک سری موارد اینطوری بود مثل پرت شدن از شیشه جلو موقع تصادف که تو آنلاین وجود نداشت)

گرچه بازم بعید میدونم، هسته سری GTA از قدیم پرش از روی کوه با موتور، روندن ماشین با سرعت 300 کیلومتر خلاف جهت جاده در حال فرار از پلیس، پرش از روی کامیونای حمل ماشین و ترکوندن ماشین و تانک با بازوکا بود، بهترین ورژن اینا رو هم تو GTA V دیدیم که فروششم اینو تایید میکنه.

حالا یه نگاه به فروش GTA IV بندازید، با اینکه قطعا فروشش به نسبت بقیه بازیا عالیه اما به نسبت گنده بودن سری میتونست خیلی بهتر باشه! فک کن RDR1 با اینکه IP جدید بود و هیچ فن بیسی نداشت و دیرتر هم منتشر شد حدود 23 میلیون فروخت بعد GTA IV که یکی از بزرگترین فن بیسای تاریخ گیمینگ رو داشت کلا 28 میلیون فروخت.
دیگه خودتون حساب کنید چند درصد احتمال داره راکستار فرمولی رو که نزدیک 200 میلیون نسخه فروخته رو بزاره کنار.

آخرین ویرایش:
اگر راکستار میخواست GTA مثله رد دد بسازه دیگه رد دد نمیساخت GTA:western میساخت
gta فان بوده و هست
اگر دقت کنید کاملا طبق فرهنگ و سنت روز جامعه آمریکا ساخته میشه و زندگیشون توی این بازی نمود پیدا میکنه
یه زمانی خیلی گنگ و هود و توپاک اینا بحثش داغ بود که اومدن یچیزی مثه sa رو ساختن الان تغییر کرده
بنزین زدن تو بازی:-&یه دیز گان کمرمونو برید کافی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or