ساخت تیم بازی سازی- خواهشاً ملحق شوید!

c19166.jpg

من الان در حال یاد گیریم ولی بچه های تیم تو دامشگاه با SDK کار میکنن کلا دانشگاه ازاد کرج در این زمینه 4 تا برنامه نویس خیلی خوب داره که با بقیه هم کار میکنن الان من کار های دیگهی بازیمونو میکنم زمنن کار 3D هم با 3DSmax انجام میشه تو این مسابقه ای که نزدیکه هم شرکت میکنیم البته 2 تیم هستیم که گروه دوم از Game studio استفاده میکنن اما اونا هم برنامه نویسایه خفنی دارن !!!

من تنها توصییه ای که مبتونم بکنم ابنه که الکی وقتتون رو حروم نکنین ! تو ایران این کارا امکان پذیر نیست!!!!! کسی engine نمینویسه! نمیتونه! پولشم نداره!!! لگه میخواید وارد این کار بشید 3D یاد بگیرید که حداقل در آینده شانس اینو داشته باشید که تو یه شرکت game سازی به عنوان 3D ARTIST یه کار پیدا کنید! :cheesygri

من الان در حال یاد گیریم ولی بچه های تیم تو دامشگاه با SDK کار میکنن کلا دانشگاه ازاد کرج در این زمینه 4 تا برنامه نویس خیلی خوب داره که با بقیه هم کار میکنن الان من کار های دیگهی بازیمونو میکنم زمنن کار 3D هم با 3DSmax انجام میشه تو این مسابقه ای که نزدیکه هم شرکت میکنیم البته 2 تیم هستیم که گروه دوم از Game studio استفاده میکنن اما اونا هم برنامه نویسایه خفنی دارن !!!

ایول بابا دمتون گرم
من تنها توصییه ای که مبتونم بکنم ابنه که الکی وقتتون رو حروم نکنین ! تو ایران این کارا امکان پذیر نیست!!!!! کسی engine نمینویسه! نمیتونه! پولشم نداره!!! لگه میخواید وارد این کار بشید 3D یاد بگیرید که حداقل در آینده شانس اینو داشته باشید که تو یه شرکت game سازی به عنوان 3D ARTIST یه کار پیدا کنید!
نظر من هم همینه البته تا حدودی نه با این شدت !

من موافق نسیتم چون ندیده دارین قضاوت میکنین بعدم شما یجوری میگین 3D Artist که انگار اسونه. مشکله ملت ایران اینه : عجله برای پولدار شدن !!!!

آقا اینقدر بحث بیخود نکنید

اصل کار ایده است

یک ایده جدید و توپ میتونه تو دنیا صدا کنه

حالا هر چقدر هم کیفیت پایین باشه و لی ایده جذاب ، میتونه محبوب و مشهور بشه مثل همسایه آزاری

ما که الان نمیتونیم با ubi - capcom یا ea رقابت کنیم

چون نیاز به وقت و زمان داره اونا خیلی زودتر از ما شروع کردن
و بیکار هم ننشستن - همینجور میرن بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or