ساخت تیم بازی سازی- خواهشاً ملحق شوید!

میشه یه عکس از محیط کاریش و یه دونه هم از بازی نهایی بزاری !
محیط ساخت بازی بسیار دینامیک هستش برای محیط ادیتور شما باید با بخش های مختلفی کار کنید. از سمت دیگه ادیتور به حدی دینامیک هست که شما باید بعضی قسمت های اون رو برنامه نویسی کنید تا با محیطی که شما میخواهید باهاش بازی بسارید بیشتر آشنا بشه. از سمت دیگه چون این موضوع زمان بر هستش ما سعی کردیم با کمی تصرف در برنامه نویسی های بازی CryTek و ساخت محیطی کمی متفاوت تر کار خودمون را راه بندازیم از خود بازی هم نمیتونم چون برنامه نویسی های اون بخش برای کنترل شخصیت کامل نشذه ولی از ادیتور طراحی شده یک مدت دیگه میزارم.

با سلام دوستان .شرمنده یه مدتی نبودم . من یه کاری واسم پیش اومده بود . راستش توی موتور بازی یه جاییش بدگیر کردم ( اونم چون تنها کار می کنم !) . اما بازم هر کاری شما بگید می کنم !

با سلام دوستان .شرمنده یه مدتی نبودم . من یه کاری واسم پیش اومده بود . راستش توی موتور بازی یه جاییش بدگیر کردم ( اونم چون تنها کار می کنم !) . اما بازم هر کاری شما بگید می کنم !
کدوم موتور؟؟ (چون از اول تاپیک نبودم میپرسم)
و کجاش؟؟ شاید ما هم بتونیم کمک کنیم. راستی تصاویر رو هم به زودی میزارم. دیگه معلومه محیط ادیتور CryTek SandBox TM هستش دیگه. ولی باشه.

سلام.من یه طرح خفن برای ساخت یه بازی خفن دارم!پتانسیل داستان خیلی بالاست و سبکش می تونه اکشن اول شخص,سوم شخص(از Re4,popگرفته تا Mgs,splinter Cellو...)اگه دوست دارین تو همین Forumبگین که براتون توضیح بدم.;)

داستان رو به طور کلی می گم که کسی ازش سوع استفاده نکنه.هر جا میخوام خلاصه گویی کنم یه:-"می زارم.
داستان در مورد افسر سابق نیروهای ویژه(زندانی):-" است که به مامریتی :-"فرستاده می شود
او در ماموریت موفق می شود ولی در آخر آسیبی:-" جدی می بیند و به کما می رود و بقیه بازی در کما و اون دنیا انجام می شود.:-"
شاید داستان یه کمی ساده و تکراری به نظر بیاد ولی بدونید هیچی از جزییات داستان رو رونکردم و اگر نه کف می کردین.
ضمنا اگه بازی به سبک اکشن مخفیانه ساخته بشه می تونه نو آوری های جالبی داشته باشه.مثلا شخصیت بازی تو اون دنیا به جای مخفی شدن تو تاریکی توی روشنایی مخفی بشه.(چون موجودات اون دنیا با روشنایی مشکل دارن بر عکس ما آدما)
البته با همه ی این تفاصیر اگه من خفن ترین داستان جهان رو هم بنویسم نه از این Forumنه از هیج جای دیگه بازی ای ازش ساخته نمی شه چون من اصلا تو تهران نیستم.که بخوام داستانمو به موسسه ای شرکت بازی سازی جایی معرفی کنم.ولی خوب گفتم شاید شما بتونین منو راهنمایی کنین که چه کار کنم.:(

به نظر خودت سبک چی باشه بهتره اکشن سوم شخص ؟؟؟ بعد وقتی تو ایران برای ایرانیها داستان مینویسی باید اینو بدونی که ما از لحاظ امکانات ضعیفیم مثلا ساخت یه بازی اکشن سوم شخص برای ما سختترین سبکه (برای ما و گزشته از سیمولیشن) به هر حال جالبه ولی دوست من همه داستانها به ظاهر ساده هستند ولی چیزی که مثلا Silent Hill رو از بقیه متمایز میکنه جزییات تو باید یه Story board داشته باشی یعنی تمام لحظه های بازی معلوم باشه وبازم میگم تا اونجایی که میتونی باید ساده ترسیمش کنی وگرنه هیچکی نمیتونه حتی خارج از ایران تصویرش کنه . یه سوال دیگه اینکه مگه کجایی ؟؟؟

در مورد Story Boardموافقم.در مورد سبک بازی قبلا هم گفتم پتانسیل داستان بالاست و می شه اون رو در هر سبک بازی به اجرا در آورد.من فقط گفتم اگه بازی اکشن مخفیانه باشه می شه جزییات بیشتری به اون اضافه کرد.مشهدم.

سلام به همگی نمیدونم این تابیک مال کیه ولی خبر دارید UDK به صورت رایگان اومده همون موتور انریل دیگه جرا موتور بنویسید
جرخ 1 بار اختراع شد برای درست کردن ماشین دیکه جرخ نیاز به اختراع نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or