یعنی playable demo DX10 رو منتظرش نباشیم؟
بعد نسخه DX9 رو هم با fps creator DX10 می سازید؟
ا راست میگی من چرا نفهمیدم تا حالا
پس تریلر کار خودته کلک:biggrin1:
نه DX10 رو شاید به صورت جدا به خاطر نمایش قدرت گرافیکیش یک مپ چند ثانیه ای از بازی اصلی بازسازی بشه اونجا اون هم برای گیم پلی حدود 10 دقیقه ولی بازی با FPS X9 و البته ترکیبی از اسکریپت نویسی نرم افزار های جدا مثل 3D GAME STUDIO و غیره ساخته میشه و از همه این موارد یک فیلم کوتاه از پشت صحنه ساخت در آینده نزدیک گذاشته میشه.
رضا جان چند سوال :
این بازی در ضعیفترین تنظیمات روی چه سیستمهایی قابل اجرا است ؟
اگه اطلاعاتی از کاراکتر بجز چیزهایی که گفتید وجود دارد بگویید ؟
بازی چه سبکی خواهد بود ؟ ( منظورم حالت بازی است حالت ترسناک یا نه )
اگه میشه درباره هوش مصنوعی توضیحاتی بدهید که چطور است ؟
بازی در محیطهای باز یا بسته و یا مکملی از هر دو است ؟ ( محیط بسته را دیدم اما محیط باز ؟ )
رضا جان شاید بتوانم درباره خصوصیات کاراکتر و اسم و یا چیزهای دیگر کمکتون کنم برای همین سوالاتو مطرح کردم . ببخشید نمیتوانم حضوری کمکتون کنم چون تازه از بیمارستان مرخص شدم و دکتر منع کرده ( میدونم دل خوشی از اوایل اومدنم از من بیشترتون ندارید در هر حال موفق باشید )
سیستم رو الان نمیشه گفت (DX9) چون باید همه چیز بازی مشخص بشه Export بشه بعد.
در مورد کارکتر در حال بررسی و سبک بازی هم بگذرید توی اولین تریلر رسمی کامل از بازی همه چیز رو میبینید. هئش مصنوعی شاید صعف هایی داشته باشه که احتمالا برطرف میشه با 90% محیط بسته هست زیر زمین. در مورد اطلاعات دیگه هم لطفا تا تکمیل شدن بخشی از بازی تا مل کنید.
آقا رضا من یکم سرم شلوغه برای همین اون کاری رو که قول دادم براتون بفرستم یکم دیر میشه (عادت دارم کار آخرم رو بفرستم که در مرحله Texture هستش) .
خیلی ممنون منتظرم مرسی.
راستی از دوستان دیگه هم که ابراز لطف و دلگرمی دادن ممنونم.
آخرین ویرایش: