ساخت بازی ایرانی دینگو به پایان رسیده ست !

hosein me

کاربر سایت

داستان از این قرار هست که دینگو بدستور پروفسور به دنبال تنها موجود سالم که مایابی نام دارد وارد جزیره بیکانوس میشود که در این جنگل با اتفاقات ناگواری رو در رو میشود ، تمام موجودات جنگل در تسخیر شیاطین در امده اند و شما باید ان هارا از بین برده و به مایابی برسد و این موجود را برای پروفسور ببرد.این بخشی از داستان دینگو بود که مراحل ساختش به پایان رسیده و هم اکنون منتظر پخش شدن در بازار است.دینگو در سبک سوم شخص اکشن است و میتواند تمام هیجان شمارا خالی کند.

تصاویر

سایت بازی

آخرین ویرایش:
این حرف رو نزن:boxing:
هنر دست ایرانیان است و بس:>
واقعا؟/:)
دیگران هنر ندارن؟لابد ندارن دیگه

اره واقعا هنر رو خدا فقط برا ما افریده.بقیه ادم نیستن.اینم نمونه اش:

Bazgasht-3.jpg

Bazgasht-101.jpg

.متاسفانه هنر این بی شرفا (در واقع ادعاشون ) سقف فلک رو شکافته و به اسمون هفتم رسیده.

اره واقعا هنر رو خدا فقط برا ما افریده.بقیه ادم نیستن.اینم نمونه اش:

Bazgasht-3.jpg

Bazgasht-101.jpg

.متاسفانه هنر این بی شرفا (در واقع ادعاشون ) سقف فلک رو شکافته و به اسمون هفتم رسیده.
با دیدن اینها یکم زیادی و بلند خندیدم. گلوم دردگرفت :دی.

Attachments

آخرین ویرایش:
وقتی شرایطش موجود نیست، بازی نسازید! مجبورید آخه؟
در حد بازی‌های Arcade می‌تونن بازی بسازن، در باقی موارد باید بی‌خیال شن.

Bazgasht-101.jpg

کپی آنچارتده عکسه:دی

البته دارن پیشرفت میکنن تو ساخت بازی! پیشرفتشون خوب بود ولی هزینه نمیشه!
الان بازی هایی که قبلا درست شده رو با همین مبارزه در خلیج عدن مقایسه کنید میبینید خیلی بهتر شده گرچه اینم مالی نبود!
این بازی جدیده هم که میخواد بیاد خیلی بهش امید دارم! بدجور دارن روش مانور میدن! E.T. Armies (ارتش های فرازمینی)

Bazgasht-101.jpg

کپی آنچارتده عکسه:دی

البته دارن پیشرفت میکنن تو ساخت بازی! پیشرفتشون خوب بود ولی هزینه نمیشه!
الان بازی هایی که قبلا درست شده رو با همین مبارزه در خلیج عدن مقایسه کنید میبینید خیلی بهتر شده گرچه اینم مالی نبود!
این بازی جدیده هم که میخواد بیاد خیلی بهش امید دارم! بدجور دارن روش مانور میدن! E.T. Armies (ارتش های فرازمینی)

بله داداش.کپیه.اینا رو ببین و مقایسه کن

th

th

به مدل پیراهن و شلوار و ساعت و موها و گردنبند و استین های بالازده و غلاف کمر دقت کنید . این همه خلاقیت فقط از ایرانی جماعت برمیاد . اسمشم گذاشتن خلاقیت. واقعا براشون متاسفم.میخواستم برم تو سایتشون و یه مشت بد و بیراه بهشون بگم ولی بعدش دیدم ارزش همین بد و بیراه گفتن رو هم ندارن.

راستی نظرتون درباره این چیه؟
Bazgasht-1.jpg

بقیه عکسها هم اینجا:تصاویر بازی ایرانی “بازگشت” برای اولین بار در دی‌بازی

بازی های نسبتا خوب ایرانی هم هست : همین خلیج عدن به نظرم خوب بود : جای پیشرفت داشت
البته از شبان نمیتونم بگذرم خیلی خوب بود........!
ولی خب من فقط گفتم یه ذره بیشتر راجع به گیم پلی و اینا و انجین و اینا هم صحبت کنید ببینیم چیه اصن؟!؟!؟!

بله داداش.کپیه.اینا رو ببین و مقایسه کن

th

th

به مدل پیراهن و شلوار و ساعت و موها و گردنبند و استین های بالازده و غلاف کمر دقت کنید . این همه خلاقیت فقط از ایرانی جماعت برمیاد . اسمشم گذاشتن خلاقیت. واقعا براشون متاسفم.میخواستم برم تو سایتشون و یه مشت بد و بیراه بهشون بگم ولی بعدش دیدم ارزش همین بد و بیراه گفتن رو هم ندارن.

راستی نظرتون درباره این چیه؟
Bazgasht-1.jpg

بقیه عکسها هم اینجا:تصاویر بازی ایرانی “بازگشت” برای اولین بار در دی‌بازی

بابا چرا این حرفارو میزنید !!!؟
ما الان درشرایطی هستیم که کپی برداری از بازی بزرگ اتفاقا خوبه و میتونه تجارب زیادی برای بازیسازا داشته باشه اونم کپی برداری از آنچارتد .
به نظر بازی خوش ساخت و گرافیک زنده ای داره . من که استقبال میکنم ازش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or