ساخت بازی ایرانی دینگو به پایان رسیده ست !

hosein me

کاربر سایت

داستان از این قرار هست که دینگو بدستور پروفسور به دنبال تنها موجود سالم که مایابی نام دارد وارد جزیره بیکانوس میشود که در این جنگل با اتفاقات ناگواری رو در رو میشود ، تمام موجودات جنگل در تسخیر شیاطین در امده اند و شما باید ان هارا از بین برده و به مایابی برسد و این موجود را برای پروفسور ببرد.این بخشی از داستان دینگو بود که مراحل ساختش به پایان رسیده و هم اکنون منتظر پخش شدن در بازار است.دینگو در سبک سوم شخص اکشن است و میتواند تمام هیجان شمارا خالی کند.

تصاویر

سایت بازی

آخرین ویرایش:
این که کسانی هستن که دارن سعی میکنن حداکثر تلاششون رو برای بازار ایران انجام بدن قابل تقدیره
اما متاسفانه توی این راه خیلی چیزها رو باید فدا کرد...!!!!
مثلا برای گرفتن مجوز روی شخصیت زن (حتی به صورت NPC) خیلی خیلی سخت گیری میشه و کلا باید فاتحه چیزی به اسم داستان رو بخونی فقط برای این که بتونی بازیت رو به بازار بفرستی....!!!!! :|
من که دارم یه پروژه ای رو به صورت مستقل شروع میکنم ولی هیچ طرح و نقشه ای برای بازار ایران ندارم ... چون نمیتونم با این جو کنار بیام

کسی که داره برای بازار ایران تلاش میکنه 2 حالت داره.

یا مشکل روانی داره
یا زیاد از حد مایه داره...

واقعا به چه قیمتی ؟

حالا چه قدر عجله ای بازی میسازند،همه دولتی مجبورن کار کنن.شش ماه ،هفت ماه بازی میسازند.حداقل دو سه سال کار کنند بازی خوب تر بدن بیرون

حد اقل دو نسل از بازیهای روز عقبه...
بعنوان یک علاقمند به بازیهای رایانه ای که دوست دارم کشورم هم پیشرفت کنه آرزو می کنم از این یکی بکشیم بیرون تا وقتی نمیتونیم یه چیز آبرو مند درست کنیم.

Wii

واقعأ خوشحالم و تبریک میگم موفق باشید و به پیشرفتتوون ادامه بدید . بعضی افراد فقط هیترن میخوان بکوبن چون هویت و شخصیت ندارن یه مشت تازه به دوران رسیده به حرف این هیترها گوش ندید بازی ها داخلی باید از جایی شروع بشه و به مراحل عالی برسه بازی قشنگی هست خوشم اومد . آرزو بهترینا براتون دارم

حد اقل دو نسل از بازیهای روز عقبه...
بعنوان یک علاقمند به بازیهای رایانه ای که دوست دارم کشورم هم پیشرفت کنه آرزو می کنم از این یکی بکشیم بیرون تا وقتی نمیتونیم یه چیز آبرو مند درست کنیم.
دوسته من از یه بازی ساز ایرانی که تازه شروع به کار کرده چه انتظاری دارین واقعا؟! بازی های روز هم قبلا چیزی کمتر از این بودن و به مرور زمان به اینجا رسیدن!!! راه صد ساله رو که نمیشه 1 شبه رفت!
درحال حاضر باید پیشرفتشون و نگاه کنی همین!!

امان ازدوغ ليلي ، ماستش كم بود آبش خيلي
تقصیر این بازیسازها نیستش ،بقول دوستامون وزارت مرشد که داستان رو نابود میکنه،
نبود حامی مالی هم که تکنولوژی رو نابود میکنه
خریدار ایرانی هم که میبینه پول علف خرس نیست پول به این بازیها نمیده و انگیزه رو نابود میکنه

خلاصه از اين امامزاده كسي معجز نمي بينه

همین با همین قیافه میبود و بازیش خارجی میبود کسی حالت تهوع نمیگرفت:دی

خب داداش شما یه بازی خارجی بگو که طرح روی جلدش یه ادم نچسب و ترسناک مثل این باشه.چرا بی منطق حرف میزنی؟؟طرف قیافه نداره دیگه.اصلا هم نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or