Michael Sykes
کاربر سایت
نحوه ی طراحی و ساخت یکی هست فقط توی قسمت گرافیک کمی فرق دارناقا ميشه اموزش بازي هاي اكشن رو هم بزاري
کد بگم یا سورس بذارم ؟من یه سوال دارم چطوری میشه به بازی جاذبه داد؟
من تازه بازی ساز شدم و 9 تا بازی بیشتر نساختم اونم ساده من معنی سورس رو نمیفهم:d:d ولی کد رو که یاد دارم رو بگو فقط بی زحمت بگو کجا بنویسمشکد بگم یا سورس بذارم ؟
خوب وا3 ایجاد جاذبه دوتا کد هستمن تازه بازی ساز شدم و 9 تا بازی بیشتر نساختم اونم ساده من معنی سورس رو نمیفهم:d:d ولی کد رو که یاد دارم رو بگو فقط بی زحمت بگو کجا بنویسمش
برای انیمیت کردن کارکتر ، یا باید بصورت چند تا اسپرایت وارد بشه یا یک اسپرایت متحرک باشهازتون واقعا ممنونم و باز هم اگر امکانش هست لطفا بگید چه جوری به ادمک بازی انیمیشن بدم
خیلی ممنون - باید تو var اند استپ نوشته بشه ؟خوب وا3 ایجاد جاذبه دوتا کد هست
یکی وا3 مقدار جاذبه
یکی وا3 جهت جاذبه
مثال :
که میزان جاذبه رو 1 قرار دادیم و جهتش رو هم پایینgravity = 1;
gravity_direction = 270;
باید توی اونت End Step نوشته بشه
برای انیمیت کردن کارکتر ، یا باید بصورت چند تا اسپرایت وارد بشه یا یک اسپرایت متحرک باشه
var ?خیلی ممنون - باید تو var اند استپ نوشته بشه ؟
منظورم اینه این کد رو مصلا تو کجا تایپ کنم مثلا برم اند استپ رو انتخاب کنم بعد برم تو چی بنویسمش مثلا برم تو کنترل بعد برام تو var - ممنونمvar ?
Event - End Step
اولا این که اگه از پستی خوشتون اومد لایک کنیدمنظورم اینه این کد رو مصلا تو کجا تایپ کنم مثلا برم اند استپ رو انتخاب کنم بعد برم تو چی بنویسمش مثلا برم تو کنترل بعد برام تو var - ممنونم