ساختمان کونامی اتش گرفت

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
konami-fire.jpg

یکی و دو ساعت قبل ساختمان کونامی در اتش سوخت و معلوم نیست که کارکنان کونامی ایا صدمه ای دیده اند یا نه
در ساعت 12.10 دقیقه در زاپن ساختمان کونامی در اتش سوخت و دلیل ان نیز مشخص نشده است و امیدواریم
که صدمه ای به کارکنان این شرکت نرسیده باشد
البته کوجیما در توییت اعلام کرده که به او صدمه ای نرسیده
kojimaawright.jpg

شاید از حداکثر قدرت پلی 3 استفاده کردن سلش اتیش گرفته!!!
شوخی بود با احترام به همه دارندگان پلی3
ولی چرا اتیش سوزی!!تو ساختمونی که همش کامپیوتر و.. هست !معلوم نیست پا چی بودن :دی

شاید از حداکثر قدرت پلی 3 استفاده کردن سلش اتیش گرفته!!!
شوخی بود با احترام به همه دارندگان پلی3
ولی چرا اتیش سوزی!!تو ساختمونی که همش کامپیوتر و.. هست !معلوم نیست پا چی بودن :دی

سیاوش جان باحال بود اما.

چند دقیقه قبل اعلام شد که مشکل از بخاری برقی های شرکت بوده که موجب این آتش سوزی شده . بعد از خارج شدن مامور شرکت بازبینی آتش نشانی یک عدد بخاری برقی با خودش از شرکت خارج کرده که در پرونده دلیل آتش سوزی ثبت بشه که مشخص شده بخاری برقی نبوده XBOX360 های اولیه بوده .:d

آخرین ویرایش:
محمد حرفا میزنی !!!! پس توقع داری بیاد بگه من همه اعضا رو دیدم همه حالشون خوبه کسی آسیب ندیده نگران نباشید ؟

آره. چه اشکال داره؟ بگه من و تمامی افراد استدیو سالم هستیم. کلاسه کاریش پایین میاد؟ غرورش شکسته میشه؟ اصلا بجای تیم بگه گاو و گوسفندام سالمن از اینکه هیچی نگه بهتره
تو داری با یه تیم کاری می کنی و همه کنار تو هستن پس اگه حادثه ای تو رو تهدید کنه اونا رو هم تهدید می کنه . باید ساده ترین چیز ها رو اینجا واسه یه سری ها توضیح داد

آره. چه اشکال داره؟ بگه من و تمامی افراد استدیو سالم هستیم. کلاسه کاریش پایین میاد؟ غرورش شکسته میشه؟ اصلا بجای تیم بگه گاو و گوسفندام سالمن از اینکه هیچی نگه بهتره
تو داری با یه تیم کاری می کنی و همه کنار تو هستن پس اگه حادثه ای تو رو تهدید کنه اونا رو هم تهدید می کنه . باید ساده ترین چیز ها رو اینجا واسه یه سری ها توضیح داد

بله اگه این حرفها رو میزد خیلی خوب میشد ولی از کوجیما این توقعات و نداشته باشی بهتره :دی کلا زیاد بلد نیست بگه ما میگه من :دی

جدا با این حرف ها و طرز فکرتون توقعی نیست چرا بازی سازها هم دیگه مثل قبل بازی خوب نمیسازند.
بخدا این کارا کارای خاله زنکای 60 سال به بالاس چی کار دارید سر این که یارو گفت من یا ما بحث میکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or