ساختمان کونامی اتش گرفت

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
konami-fire.jpg

یکی و دو ساعت قبل ساختمان کونامی در اتش سوخت و معلوم نیست که کارکنان کونامی ایا صدمه ای دیده اند یا نه
در ساعت 12.10 دقیقه در زاپن ساختمان کونامی در اتش سوخت و دلیل ان نیز مشخص نشده است و امیدواریم
که صدمه ای به کارکنان این شرکت نرسیده باشد
البته کوجیما در توییت اعلام کرده که به او صدمه ای نرسیده
kojimaawright.jpg

این آه داغ دیدگانه، کوجیما اینقدر ملت رو بازی میده تا یه بلایی سر خودش بیاره!(آدمم نمیشه که!:d) یه MGS 5 معرفی کردن که اینقدر بازی نداره!:d

اوووو چه خبره اینقدر شلوغش کردین :d این دودی که من تو عکس میبینم مال چند تا چیز میتونه باشه ولی مال آتیش نیست 100 درصد :d
1-یا کوجیما با بچه ها نشستن دور هم یه قلیونی بزنن یه کم خستگی کار از تنشون در بره :d
2-یا کوجیما ته دیگ سوزونده :d
3-بیکار بودن میخواستن بگن ما هم هستیم :d
4-همه ی موارد :d

در کل این غذاب حاصل نفرین های طرفداران MGS هستش :d

بقیه هم سوختن، سوختن کوجیما زنده باشه
جالبه هر دفه میاد توی تویتر اعلام میکنه من(!) سالمم

آفرین منم میخواستم همینو بگم......
با اینکه خیلی خودش و با بازیهاشو دوس دارم ولی باید گفت میمیره یه بار بگه "ما سالمیم و کسی تو استودیو چیزیش نشده".............تاسف انگیزه

آفرین منم میخواستم همینو بگم......
با اینکه خیلی خودش و با بازیهاشو دوس دارم ولی باید گفت میمیره یه بار بگه "ما سالمیم و کسی تو استودیو چیزیش نشده".............تاسف انگیزه
برای جلوگیری از شایعه ـس و بس ! بخوان شایعه درست کنن میگن کوجیما توی فلان حادثه کتلت شد , دیگه نمیگن تیم کوجیما پروداکشن به فنا رفت که :دی اینم میگه من سالمم واسه اینه که سریع شایعه درست نکن !

حتما سوال بوده,حرفی,سخنی چیزی مبنی بر سلامت کوجیما بوده اینجوری توئیت کرده!
در ضمن,احیانا میدونید الان تنها مغز متفکر این کمپانی,کوجیما هستش دیگه؟!مطمئنا سلامتیش برای خیلی ها مهمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or