زیرنویس فارسی GTA IV

THE TRUTH

کاربر سایت
پروژه فارسی سازی زیرنویس gta iv قراره شروع بشه (البته شروع شده ولی توی تابستون به اوج خودش میرسه😁) چون دیدم هیچکس سراغش نرفته و اینکه فعلا فینگلیش هستش تا اینکه یه راهی پیدا کنم که مثل Gta v با فونت فارسی باشه البته اگه دوستان کمک کنن

عجب پروژه ای انتخاب کردی کاش به تابستون نکشه با کمک بچه های scene تمومش کنی:دی
میخواستم قبل اینکه gta vi بیاد دوباره اینو یه دور بازی کنم فارسی که داشته باشه چه شود😍🤤

عجب پروژه ای انتخاب کردی کاش به تابستون نکشه با کمک بچه های scene تمومش کنی:D
میخواستم قبل اینکه gta vi بیاد دوباره اینو یه دور بازی کنم فارسی که داشته باشه چه شود😍🤤
به احتمال زیاد تا تابستون هست چون خودتون میدونین دیگه مدرسه و اینا درسای دبیرستانم کم کم سخت میشن ولی تو همین چند ماه تمومه به امید خدا

• Love
Reactions: GPSY
البته دیدم سراغش رفتن ولی دیگه خبری ازش نشده.
(البته این ممکنه فقط ادیت روی ویدیو باشه چون تیپ های بازی سیاه شده و حتی آیکونی هم نیست)
منم خودم یکبار سعی کردم همچین حرکتی رو روی سن آندریاس بزنم ولی بعد از تغییر یکدونه از حروف های بازی کلا اجرا نمیشد.

بنده برای مثال الان یه نرم افزاری پیدا کردم دسترسی ویرایش GXT سن آندریاس رو میده
Screenshot (72).png
تنها مشکل اینکه شما بخوای ویرایش کنید بیشتر فونته تا ترجمه بنظرم
که فینگلیش کلا بنظرم برای آیوی زیاد ارزش نداره.
مثلا برای سن آندریاس یک همچین حالت جدا بندی شدست
Untitled.png
تو OpenIV طبق اون ویدیو قبلا دیدم هم میشه فایل GXT آیوی رو ویرایش کرد
و جدا بندی شده نیست و یکم گیج کنندست چون مثل یه فایل متنی سادست
شما باید از X GXT Editor استفاده کنید برای ویرایش متن های فایل american.gxt
که حالا من لینک چندتا از نسخه هاش رو براتون میزارم
-
1.5
GTAGarage.com » X GXT Editor
-
2.2
Download X GXT Editor v2.2 for GTA 4
(لینکش زده 2.1 ولی خودش طبق توضیحات میگه 2.2 هستش)
-
2.3
X GXT Editor | File - X Squares

دیروز یک مود پیدا کردم که بازی رو به همراه دی ال سی هاش کلا زیرنویس عربی میکنه
و فونتش رو دیدم و بنظر برای فارسی سازی مناسبه
Screenshot_183.png
خودم سعی های زیادی کردم با gxt editor ولی کلا متنا یا نیست یا بهم ریختست
فردا با openiv امتحان میکنم و همینطور فایل مود رو میفرستم.

• Like
Reactions: amin200200
دیروز یک مود پیدا کردم که بازی رو به همراه دی ال سی هاش کلا زیرنویس عربی میکنه
و فونتش رو دیدم و بنظر برای فارسی سازی مناسبه
View attachment 334127
خودم سعی های زیادی کردم با gxt editor ولی کلا متنا یا نیست یا بهم ریختست
فردا با openiv امتحان میکنم و همینطور فایل مود رو میفرستم.
GTAIV-ARABiZ.rar - یو آپلود

• Like
Reactions: night_walker2000
پروژه فارسی سازی زیرنویس gta iv قراره شروع بشه (البته شروع شده ولی توی تابستون به اوج خودش میرسه😁) چون دیدم هیچکس سراغش نرفته و اینکه فعلا فینگلیش هستش تا اینکه یه راهی پیدا کنم که مثل Gta v با فونت فارسی باشه البته اگه دوستان کمک کنن
ایشلا زیرنویس بزن اولین نفری که ازت میخرتش خودم هستم ❤️

امیدوارم موفق باشی ایشالا اولین نفری که زیرنویس میخره خودمم

سلام من یه نگاه به این فایلایی که گذاشتین انداختم و اون زیرنویس عربی رو هم تست کردم:
اول این تو فونت که در اصل یه تکسچر هستن عملا تمام بخش مثه ستاره های تعقیب پلیس و چندتا چیز مهم دیگه برداشته شدن و بجاش حروف عربی به کار رفته و وقتی تو بازی جنایتی مرتکب بشی عملا حرف ظ یا یه چیزی شبیه به این بجای ستاره تعقیب نمایش داده میشه و ظاهر بازی اصلا اینجوری خوب بنظر نمیاد.
مورد دوم اینه که عملا نمیشه بخش متنهارو فارسی کرد چون بعداز تست اون فایلای عربی یه مشت حروف بهم ریخته و نامشخص نمایش میده که ادم نمیفهمه حرف مثلا د چه شکلی داره تو این حروف بهم ریخته و فارسی هم نمیشه تایپ کرد چون همه چیز بهم میریزه.
و در آخر بگم که من به عنوان طرفدار جی تی ای آی وی چندساله که سعی میکنم براش زیرنویس بزنم ولی عملا نمیشه کاری کرد. تنها کاری اگه همه باهم کمک بدیم میشه انجام داد دوبله کردن این بازیه که اونم کسایی رو نیاز داره که هم صدای خوبی داشته باشن و هم علاقه داشته باشن.
یه کار دیگه همون فینگلیشه که عمرا بدرد بخوره چون تا کاربر کلمه اول رو بتونه بخونه جمله تموم میشه و میره بعدی.

سلام من یه نگاه به این فایلایی که گذاشتین انداختم و اون زیرنویس عربی رو هم تست کردم:
اول این تو فونت که در اصل یه تکسچر هستن عملا تمام بخش مثه ستاره های تعقیب پلیس و چندتا چیز مهم دیگه برداشته شدن و بجاش حروف عربی به کار رفته و وقتی تو بازی جنایتی مرتکب بشی عملا حرف ظ یا یه چیزی شبیه به این بجای ستاره تعقیب نمایش داده میشه و ظاهر بازی اصلا اینجوری خوب بنظر نمیاد.
مورد دوم اینه که عملا نمیشه بخش متنهارو فارسی کرد چون بعداز تست اون فایلای عربی یه مشت حروف بهم ریخته و نامشخص نمایش میده که ادم نمیفهمه حرف مثلا د چه شکلی داره تو این حروف بهم ریخته و فارسی هم نمیشه تایپ کرد چون همه چیز بهم میریزه.
و در آخر بگم که من به عنوان طرفدار جی تی ای آی وی چندساله که سعی میکنم براش زیرنویس بزنم ولی عملا نمیشه کاری کرد. تنها کاری اگه همه باهم کمک بدیم میشه انجام داد دوبله کردن این بازیه که اونم کسایی رو نیاز داره که هم صدای خوبی داشته باشن و هم علاقه داشته باشن.
یه کار دیگه همون فینگلیشه که عمرا بدرد بخوره چون تا کاربر کلمه اول رو بتونه بخونه جمله تموم میشه و میره بعدی.

سلام بله بنده هم به این نتیجه رسیده بودم زیرنویس عربی زیاد به درد خاصی نمیخوره و کلا خیلی از چیزهایی که نباید هم تغییر داده شده بود و دوبلش درحال انجامه فینگیلیش این بازی خیلی ارزش وقت گذاشتن هم نداره ولی فعلا تنها راه ممکن فینگیلش کردنش هستش که بدرد نخور هستش و هرکسی هم ممکنه نتونه بخونتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or