M !_Meshki_! Dec 12, 2013 #1 سایت IGN زیباترین لحظات بازی های 2013 را منتشر کرده است که حاوی اسپویلر می باشند . Spoiler: SUPER MARIO 3D WORLD Spoiler: AC IV BLACK FLAG Spoiler: BIOSHOCK INFINITE Spoiler: RYSE Spoiler: Resogun Spoiler: Battlefield 4 Spoiler: The Legend Of Zelda WIND WAKER HD Spoiler: Brothers : A TALE OF TWO SONS Spoiler: Proteus Spoiler: KENTUCKY ROUTE ZERO Spoiler: Contrast Spoiler: Dragons Crown Spoiler: Tearaway Spoiler: Forza Motorsport 5 Spoiler: PIKMIN 3 Spoiler: Grand Theft Auto 5 Spoiler: Killzone:Shadow Fall Spoiler: The Swapper Spoiler: NI NO KUNI Spoiler: PUPPETEER Spoiler: The Wolf Among Us Spoiler: The Last Of Us Spoiler: TOMB RAIDER Spoiler: Rayman : Legends منبع
سایت IGN زیباترین لحظات بازی های 2013 را منتشر کرده است که حاوی اسپویلر می باشند . Spoiler: SUPER MARIO 3D WORLD Spoiler: AC IV BLACK FLAG Spoiler: BIOSHOCK INFINITE Spoiler: RYSE Spoiler: Resogun Spoiler: Battlefield 4 Spoiler: The Legend Of Zelda WIND WAKER HD Spoiler: Brothers : A TALE OF TWO SONS Spoiler: Proteus Spoiler: KENTUCKY ROUTE ZERO Spoiler: Contrast Spoiler: Dragons Crown Spoiler: Tearaway Spoiler: Forza Motorsport 5 Spoiler: PIKMIN 3 Spoiler: Grand Theft Auto 5 Spoiler: Killzone:Shadow Fall Spoiler: The Swapper Spoiler: NI NO KUNI Spoiler: PUPPETEER Spoiler: The Wolf Among Us Spoiler: The Last Of Us Spoiler: TOMB RAIDER Spoiler: Rayman : Legends منبع
MEHRDAD.F کاربر سایت Dec 12, 2013 #3 اون صحنه زرافه ها تو TLOU یکی از بهترین صحنه هایی هست که تا حالا تو یه بازی دیدم رو دست نداره اون صحنه.
اون صحنه زرافه ها تو TLOU یکی از بهترین صحنه هایی هست که تا حالا تو یه بازی دیدم رو دست نداره اون صحنه.
king ps3 کاربر سایت Dec 12, 2013 #4 The Last Of Us Bioshock : Infinite Ni No Kuni به نظرم از بقیه بهتر بودن
ARTiCiX کاربر سایت Dec 12, 2013 #8 با TLOU شدیدا موافقم ، واقعا که بی نظیر و تک بود این صحنه :bighug: .. ولی بقیه بازی ها لحظات بهتر از این ها هم داشتن
با TLOU شدیدا موافقم ، واقعا که بی نظیر و تک بود این صحنه :bighug: .. ولی بقیه بازی ها لحظات بهتر از این ها هم داشتن
D@SHR3ZA کاربر سایت Dec 12, 2013 #9 بهترین صحنه رو آخرین ما داره ، واقعا تکرار نشدنی است این بازی و این صحنه ها.
M !_Meshki_! Dec 12, 2013 #10 دوستان جوگیر نشن دیگه , قبول کنید GTA V به مراتب صجنه های نسل بعدی تری داشت ! ====================================================== این عکس آف اسکرین توسط خودم گرفته شده بهترین صحنه نسل :d.
دوستان جوگیر نشن دیگه , قبول کنید GTA V به مراتب صجنه های نسل بعدی تری داشت ! ====================================================== این عکس آف اسکرین توسط خودم گرفته شده بهترین صحنه نسل :d.
victor hogo کاربر سایت Dec 12, 2013 #12 اون سکانس لعنتی آخرین ما تا آخرین نفسی که در بدن دارم از یادم نمیره! اون لحظه های عجیب بودن!
Behrooz کاربر سایت Dec 12, 2013 #13 انصافا IGN چهار تا اسکرین شات از تو اینترنت دراورده گذاشته بهترین لحظات! :d
king ps3 کاربر سایت Dec 12, 2013 #14 نوشته شده توسط !_Meshki_!: ====================================================== این عکس آف اسکرین توسط خودم گرفته شده بهترین صحنه نسل :d. بیشتر... GAME DIRECTOR : BRUCE STRALEY
نوشته شده توسط !_Meshki_!: ====================================================== این عکس آف اسکرین توسط خودم گرفته شده بهترین صحنه نسل :d. بیشتر... GAME DIRECTOR : BRUCE STRALEY
s.1 کاربر سایت Dec 12, 2013 #15 اینکه بهترین لحظات نیست بهترین صحنه ها یا بهتر بگم بهترین مناظر هست نصفشونم مناظر غروب و اینا هست