واقعا این صحنه بسیار هوشمندانه ساخته شده، به نوع نگاه الی دقت کنین...قشنگ ترین منظره تو اخرین شاهکار برای من این بود
اما زیباترین صحنه ...
![]()
:-o:-oداداش شما احیانا طرفدار بازی های open world یا سندباکس نیستی؟؟؟:dفارکرای 3 اگه یکمی دیرتر میومد ، الان لیدر این جمع بود.صحنه های زیباش یکی دوتا نبود.دنیا دنیای زیبایی بود.ولی حیف که روی کنسول ها با بدبختی اجرا شد.
....
ولی تو این لیست من..راستش هیچ کدوم از این صحنه ها رو قبول ندارم:dانگار بهتر از این ها رو قبلا یه جای دیگه دیدم.مثلا فارکرای یا just couse یا gta iv یا ICO .
فارکرای 3 اگه یکمی دیرتر میومد ، الان لیدر این جمع بود.صحنه های زیباش یکی دوتا نبود.دنیا دنیای زیبایی بود.ولی حیف که روی کنسول ها با بدبختی اجرا شد.
....
ولی تو این لیست من..راستش هیچ کدوم از این صحنه ها رو قبول ندارم:dانگار بهتر از این ها رو قبلا یه جای دیگه دیدم.مثلا فارکرای یا just couse یا gta iv یا ICO .
راست میگی.همه که شد سندباکس:d:-o:-oداداش شما احیانا طرفدار بازی های open world یا سندباکس نیستی؟؟؟:d
به هر حال حوصله ندارم پستم رو دوباره توضیح بدم تا منظورم رو برسونم.این ها بهترین ها در هر بازی در سال 2013 هستن ... فکر نمکنم ارتباطی با ایکو ... gta4 و غیره داشته باشه
- - -ویرایش - - -