یه زمانی Star Warsهای تکنفره و داستانی جالبی منتشر میشدن.
سری Jedi Knight که بعضی از نسخههاش خیلی خوب بودن، مثل Dark Forces II که زیاد بازیش نکردم و یه کمی برای اون سن و سال من سخت بود، ولی هنوز اون بخشهای اولیه بازی توی ذهنم مونده و اتمسفر خیلی جالبی داشت.
سری Rogue Squadron رو هم زمان خودش بازی نکردم، ولی بعدها که باهاش آشنا شدم کف کردم که چطوری همچین چیزهایی ساختن! مخصوصاً نسخه Rogue Leader که سال 2001 برای Gamecube اومد و هم امتیازهای خفنی گرفت و هم گرافیکش حیرتانگیز بوده. تصور کنین همچین چیزی برای بازی 17 سال پیش!
watch?v=TwBFgclZUSE
حیف که سازندهش یعنی Factor 5 بعد از ساختن بازی افسانهای Lair برای PS3 منهدم شد.
البته مثل اینکه یکی دو سال پیش دوباره برگشتن، ولی بعید نیست دو روز دیگه باز هم بترکن.
Republic Commando بازی بینقصی نبود، ولی تجربه جالبی در نقش یکی از فرماندههای کلون و همتیمیهاش به آدم میداد و جزو FPSهایی هم بود که به خاطر HUD جالبش آدم رو قشنگ توی جَو بازی غرق میکرد.
Star Wars: Knights of the Old Republic و دنبالهش هم که نیازی به تعریف ندارن.
The Force Unleashed هم چیز بدی نبود و داستان متفاوتی داشت. حیف که اون زمان ایرادات بازی هم به چشمم میاومد و نمیدونستم چند سال بعدش برای همین بازی با وجود مشکلاتش هم باید آرزو به دل بمونیم!
بازیهای دیگهای توی سبکهای مختلف هم بودن از ریسینگ تا هوایی و... که بعضیهاشون کیفیت مناسبی داشتن مثل Starfighter.
یه سری بازی دیگه هم بود که الآن رفتم دیدم امتیازهای جالبی نگرفتن، ولی من خوشم میاومد ازشون.
مثلاً Shadows of the Empire شروعی داشت که نمیشه فراموشش کرد و برای زمان خودش (20 و خوردهای سال قبل) واقعاً عالی نبرد سیاره برفی Hoth رو شبیهسازی کرده بود. یا یکی از نسخههای Episode I به اسم Jedi Power Battles که من و داداشم کلی باهاش حال میکردیم ولی الآن رفتم دیدم میانگین امتیازهاش 50 و خوردهای بوده!
حیف که همه اینا از وقتی حقوق Star Wars افتاد دست EA به فنا رفت. ولی بالاخره اینا هم تصمیم گرفتن یه فرصتی برای ساخت بازی تکنفره بدن و بعد از منهدم شدن یکی دو پروژه، در نهایت این Fallen Order مونده که استودیوی خوبی هم پشتش هست. برای همین امیدوارم بازی بترکونه و فروش بالایی داشته باشه تا بعدش سرمایهگذاری بیشتری روی بازیهای داستانی Star Wars بشه. چون حتی اگه کیفیت بازی بالا هم باشه ولی فروشش خوب نباشه، دیگه رسماً و شرعاً تا زمانی که حق امتیاز بازیها دست EA هست باید باهاشون خداحافظی کنیم.