رییس استودیو 5 Level: قیمت PS4 نشان از جدیدت سونی دارد. قیمت X1 بسیار بالا

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

FA2011008_thumb.jpg

درود.

بی‌شک قیمت 399 دلاری کنسول PS4 یکی از مزیت‌هایی بود که این دستگاه توانست دل هواداران خود شادتر نماید. با وضع اقتصاد امروز جهان فقط گیمرها نیستند که به این مسائل توجه می‌کنند بلکه سازندگان و رییس‌های شرکت‌ها نیز این مقوله را زیر نظر دارند. در همین راستا از استودیو Level-5 آقای Akihiro Hino که خود نیز یک اقتصادان می‌باشد، در طی سخنانی قیمت PS4 را بسیار مناسب خواند و افزود، "سونی با گزاشتن قیمت 399 دلار برای دستگاه خود، انگیزه جدی خود را پیرامون نسل بعد بیان کرد." وی در مصاحبه ای که با فامیتسو داسشت گفت:

"سورپرایز بزرگ E3 بی‌شک قیمت دستگاه بود. به نظرم خیلی‌ها وقتی این دستگاه را می‌بینند پیش خود می‌گویند که واقعا این دستگاه ارزان قیمتی است. جمع کردن و قرار دادن قطعات یک PC کاملا حرفه‌ای در درون یک جعبه و فروختن آن فقط با چند صد دلار نشان از این دارد که سونی چقدر به نسل آینده فکر می‌کند و آن را جدی گرفته است."

وقتی از این اقتصاددان پیرامون قیمت $499 / £429 کنسول Xbox one سوال شد، وی به راحتی اذعان کرد، "قیمت این دستگاه بسیار بالاست."

vg247

مایکرو قشنگ داره از همه طرف کوبیده میشه سیاستمدار و اقتصادان و گیمرها رو سرش خراب شدن بهتره قبل از لانچ یه فکر اساسی به حال خودش بکنه

بخش اول صحبتشو کاملا قبول دارم.واقعا سونی کلی سخت افزار قوی رو در کنسولش جمع کرده و با قیمت بی نظیر 399 دلار عرضه میکنه.خیلی مفته.ولی در مورد قیمت X1 دیگه داره بی انصافی میکنه و اصلا انگار یادش نیست که کنسول نسل بعد مایکروسافت به همراه یک کینکت با قیمت 499 دلار عرضه می شود که اینم یک قیمت استثنائی هست.من شخصا از قیمت های هر دو کمپانی شوکه شدم.فوق العاده قیمتها پایین هستن.

به نظر من سونی برای قیمت گزینه ی خوبی رو انتخاب کرد و مطمدناً فروش خوبی خواهد داشت اما این قیمت مطمئناً ضررهای زیادی رو از سمت کنسول نصیبش میکنه
اگر بتونه موفقیت های دوران ps2 رو تکرار کنه این ضرر قابل جبران خواهد بود
مایکروسافت دقیقا در طراحی کنسول راه نینتندو رو رفت یعنی اومد کینکت رو استاندارد کنسولش قرار داد و با این کار قیمت کنسولش رو بالابرد
مثل wiiu که با اون گیم پد گرون قیمت باعث گرونی کنسولش شد
باید ببینیم کدام کنسول موفقیت های بیشتری کسب میکنه

بخش اول صحبتشو کاملا قبول دارم.واقعا سونی کلی سخت افزار قوی رو در کنسولش جمع کرده و با قیمت بی نظیر 399 دلار عرضه میکنه.خیلی مفته.ولی در مورد قیمت X1 دیگه داره بی انصافی میکنه و اصلا انگار یادش نیست که کنسول نسل بعد مایکروسافت به همراه یک کینکت با قیمت 499 دلار عرضه می شود که اینم یک قیمت استثنائی هست.من شخصا از قیمت های هر دو کمپانی شوکه شدم.فوق العاده قیمتها پایین هستن.
مایکرو میتونست کینکت رو جدا بده و انتخاب رو به عهده ی خود مردم بذاره.
جدا 499$ ارزونه؟؟؟:-/ پس فکر کنم شما جزو افراد مفرح جامعه باشی که به این قیمت میگی خیلی ارزون
:d

آخرین ویرایش:
یعنی 600 دلار از نظر شما خیلی پوله ولی 500دلار نیست! 8-|
خب یعنی 500 دلار از نظر شما خیلی پوله ولی 400 دلار نیست؟!

- - -ویرایش - - -

مایکرو میتونست کینکت رو جدا بده و انتخاب رو به عهده ی خود مردم بذاره.
جدا 499$ ارزونه؟؟؟:-/ پس فکر کنم شما جزو افراد مفرح جامعه باشی که به این قیمت میگی خیلی ارزون:d

پس باید گفت جدا 399 دلار ارزونه؟؟!! تفاوت 399 دلار با 499 دلار فقط 100 دلاره که اونم به خاطر کینکتش هست.

بله اگر از نظر شما 499 دلار داشتن باعث میشه من مفرح باشم پس خوشا به حال من:| من اکثر دوستام گوشی 700 دلاری میخرن! من در قیاس با اونا دارم میگم واقعا 499 دلار خیلی خیلی ارزونه اونم واسه یه کنسول بی نظیری مثل ایکس باکس به همراه کینکتش!!

به نظر منم قیمت PS4 فوق العاده مناسب و خوبه ! قیمت X1 هم خوبه ولی میتونست بهترم باشه. اینکه بگیم قیمت X1 زیاده هم دیگه نامردیه :d البته الان دیگه 400 یا 500 دلار تو بازار چیزی نیست, انصافا مردم دنیا الان دارن برای یه مشت موبایل به درد نخور 700 - 800 دلار پول میدن که تازه بعد 1 تا 2 سال برن یکی دیگه بخرن, حالا برای کنسولی که حد اقل 10 سال میخوان ازش کار بکشن اگه حاضر نیستن 400 - 500 دلار بدن معلومه یه مشکل ذهنی دارن :d

100 دلار هم اونقدرا زیاد نیست که اینا دارن نشون میدن.

دقیقا !
100 دلار حالا شاید واسه ما بشه 300 چهارصد تومن ولی باور کنید خیلی خیلی پول کمی هستش واسه خارجی ها! این چشم بادومی چی داره میگه خدا میدونه!!!

- - -ویرایش - - -

من نه میگم گرون و نه میگم .......ولی 100 دلار برای خارجی ها قطعا خیلی اهمیت داره و اینم خودت میدونی.
همون طور که یه بازی از 60 به 30 میکشه قیمتش و فروشش دوباره برمیگرده خودش همه چیز رو نشون میده.تفاوت قیمتی 30 دلار

خیر نیما جان.صد دلار اصلا پول زیادی برای خارجی ها نیست! کامنت قبلی من رو بخونی نوشتم که 100 دلار شاید اونم شاید واسه بعضی ها تو ایران اختلاف فاحشی ایجاد کنه ولی واسه خارجی ها اون حساسیت رو نداره.

این بحث هارو بزارید کنار !
الان خیلی خوشحالم چون یک jrpg خوب دیگه از این شرکت برای ps4 در راه هست !
قیمت هم بنظرم حتی وان هم قیمتش خیلی خوبه !
بالاخره این ها ارزششون از یک گوشی 700 دلاری کمتر نیست که ؟ نه ؟

اقا من کاری به فن بازی ندارم ها ولی 399 دلار با 499 دلار وقتی میبینی یک کینکت درون جعبه x1 هست فرق انچنانی نداره :|. اینجا برای ما 100 دلار به خاطر قیمت دلار خیلی فرق داره ولی برا غربی ها به خاطر وجود کینکت فکر نکنم تفاوتی باشه که اینطوری مصاحبه میشه در موردش ایشون هم که از ملیتشون معلومه دیگه طرفدار کدوم کنسول هستند :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or