شایعه ریمیک Halo: Combat Evolved در 15 نوامبر می اید !!!

Pythonistas

کاربر سایت

از منابع خبر می رسد از قبل شایعه مبنی بر ساخت یه ریمیک از بازی فوق محبوب Halo: Combat Evolved بر سر زبانها بود که حالا دوباره این شایعه بر سر زبانها آمده است.

Joystiq ادامه می دهد که بازی دارای افزایش جلوه های بصری و هنری جدید خواهد بود ودر 15 نوامبر عرضه خواهد شد.

منبع توضیح می دهد که این بازی Halo: Combat Evolved که توسط Bungie ساخته شده با رزولشن بالاتری عرضه خواهد شد و گیم پلی بازی مانند گیم پلی نسخه های اخیر است و موتور استفاده شده از این بازی موتور استفاده شده در Reach نیست.

انتظار می رود بازی رزولشن 1080p و 3D را ساپورت کند .!

و همچنین در مورد مد آنلاین هم co-op و مولتی پلیر را پشتیبانی می کند.

Saber Interactive این ریمیک را انجام می دهد اما هنوز Joystiq تاییدیه کامل را نگرفته است!

انتظار می رود این بازی در 15 نوامبر سال جاری عرضه شود !

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
انتقاد از بازی که منتقد ها هم بهش گیر دادن و سرنوشتش کاملا معلومه ----> ترولینگ
نوسترآداموس بازی و ترولینگ از نوع پیشرفته در رابطه با موضوعی مبهم ----> حرف حساب

البته خب منم اگه طرفدار رقیب بودم از موفقیت های هر ساله ی هیلو ناراحت می شدم و ترجیح میدادم هر 400-500 سال یه بار بیاد...:دی
به قول معروف "اسطوره ها ماندگارند" :biggrin1:
:دی
عذرخواهی می‌کنم sami. دیگه در مورد بازی‌هاتون ترولینگ نمی‌کنم.
لطف می کنید ... :دی

آخرین ویرایش:
حالا صبر کنید تایید بشه بعد:دی من که هنوز باور نمی کنم این کارو کنند! چون بهترین کار اینه که کلا سه گانه رو تو یه کالکشن بدن، نه اینکه بردارن یه اثر کلاسیک و موندگار رو دوباره بسازند! به قول معروف "اسطوره ها ماندگارند" :دی نباید زیاد باهاشون ور رفت...

حالا صبر کنید تایید بشه بعد:دی من که هنوز باور نمی کنم این کارو کنند! چون بهترین کار اینه که کلا سه گانه رو تو یه کالکشن بدن، نه اینکه بردارن یه اثر کلاسیک و موندگار رو دوباره بسازند! به قول معروف "اسطوره ها ماندگارند" :دی نباید زیاد باهاشون ور رفت...
ریمیک بهتره. پک کالکشن به درد نمی خوره دقیقا همون بازیه با رزولوشن بالاتر. فقط به درد کسی می خوره که اون بازی تا حالا بازی نکرده باشه وگرنه نصف مردم ترجیح می دند همون خاطرات خوبشون باقی بمونه. اگه رمیم واقعی باشه خیلی ها تحریک می شند برند یک تجربه قدیمی توی قالبی نو بازی کنند. بابک تو کلا چه گیری دادی به کالکشن ؟ اینها پک کالکشن بدند به چه دردی می خوره. دیگه خیلی باید طرفدار سر سختی باشی که بری کالکشنی بخری که می تونی همشو راحت بازی کنی.

باو آخه ریمیک خطریه:دی ممکنه خیلی جاها گیم پلی تغییر کنه، چون اون دیزاین و اون بازی با تکنولوژی 10 سال پیش کد نویسی و ساخته شده. حالا بخوان همون رو با تکنولوژی الان دوباره بسازن احتمال زیاد مثل اون در نمیاد.

بانجی به قول خودش، تمام روح و عشقش رو تو اون بازی ریخته، بزنن خرابش کنن خیلی نامردیه...:|

بابا ریمیک خیلی چیز خوبیه:دی(من اول فکر میکردم میگن کالکشن گاد او وار و پرینس میدن گرافیکشم بالائه نگو همونه که فقط رزولوشنش بالائه:|)نه من با ریمیک موافقم

باو آخه ریمیک خطریه:biggrin1: ممکنه خیلی جاها گیم پلی تغییر کنه، چون اون دیزاین و اون بازی با تکنولوژی 10 سال پیش کد نویسی و ساخته شده. حالا بخوان همون رو با تکنولوژی الان دوباره بسازن احتمال زیاد مثل اون در نمیاد.
اخه چرا عوض بشه ؟ نترس بعید هست کمپینش زیاد دست بخوره. دیگه نهایتش این هست که یک سری prototype های اولیه مثل اون دایناسور ها را وارد بازی بکنند.
بانجی به قول خودش، تمام روح و عشقش رو تو اون بازی ریخته، بزنن خرابش کنن خیلی نامردیه...:|
بانجی با ریچ به من ثابت کرد توی کمپین دیگه استعداد زیادی نداره و استعدادش اصلیش توی مولتی پلیر هست من به نظرم کار بدی نکردند که هیلو را ول کردند

حالا هنوز معلوم نیست ریمیک هست یا کالکشن ولی خبر خیلی جدیه فکر کنم بزودی رسمی بشه ولی امیدوارم به شهرت هیلو صدمه ای وارد نشه در کل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or