شایعه ریمیک Halo: Combat Evolved در 15 نوامبر می اید !!!

Pythonistas

کاربر سایت

از منابع خبر می رسد از قبل شایعه مبنی بر ساخت یه ریمیک از بازی فوق محبوب Halo: Combat Evolved بر سر زبانها بود که حالا دوباره این شایعه بر سر زبانها آمده است.

Joystiq ادامه می دهد که بازی دارای افزایش جلوه های بصری و هنری جدید خواهد بود ودر 15 نوامبر عرضه خواهد شد.

منبع توضیح می دهد که این بازی Halo: Combat Evolved که توسط Bungie ساخته شده با رزولشن بالاتری عرضه خواهد شد و گیم پلی بازی مانند گیم پلی نسخه های اخیر است و موتور استفاده شده از این بازی موتور استفاده شده در Reach نیست.

انتظار می رود بازی رزولشن 1080p و 3D را ساپورت کند .!

و همچنین در مورد مد آنلاین هم co-op و مولتی پلیر را پشتیبانی می کند.

Saber Interactive این ریمیک را انجام می دهد اما هنوز Joystiq تاییدیه کامل را نگرفته است!

انتظار می رود این بازی در 15 نوامبر سال جاری عرضه شود !

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
برا من که اصلا هیلو بازی نکردم خیلی خوبه:دی(میخوام فن شدید بشم:دی امیدوارم از بعضی بازی ها که میدونین:دی نمره بالا بگیره و به قول(غول:دی)خودمون Killer باشه:دی

به به
منتظر این بازی هستیم شدید . تنها نسخه-ی HALO بود که من بازی نکردم . این کونامی و کوجیما هم از این کارا با MGS بکنن هم بد نیستا ! هنوزم هم به عرضه-ی MGS TRILOGY امید دارم

خب این الان شما رو یاد PS2 نمیندازه ؟ انصافاً ؟

halonemesisleakedsc.jpg

یه چیزایی هم نوشته خودتون ببینید

Thats the actual information status:
- Halo Nemesis is not the real Halo 4
- remake rumors are true: Nemesis is a mix between remake of halo:ce and events in johns past (flashbacks)
- the actual build was shown in germany at closed doors
- nemesis will be released on xblm in mid 11
- you will play john-117 (masterchief)
- you can switch into 3rd person mode (just like in bungies theatre mode)
- acutal demo contains three level, one of them is an unfinished version of silent cartographer
- in the acutal demo youre always wearing an old armor from johns past
- did a developer ever stated leaks as true?

proof:
http://img444.imageshack.us/img444/6638/halonemesisleakedsc.jpg

دوستان یه چیزیو از شدت هیجان نفهمیدم یکی بگه:دی بازی الان گرافیکشم در حد عناوین روز میشه؟(دیدم نوشتین انجینش ریچ نیست اما اگه اون خنگول ها بیان رو لایو بدن گرافیکش پایین نشه:دی)

کاملا مشخص بود ظهور کال آو دیوتی دوم. انقدر دوشیده خواهد شد این سری رو هم که حتی طرفداراش ازش متنفر خواهند شد.
میشه منظورتو بگی؟امکان نداره کسی از بازی بدش بیاد!(من حاظرم 10 هزار بار بازیش کنم:دی)
(تازه بعد از انتقادات عجیب گیمر ها و منتقد ها از یه بازی که منم بهش امیدوار بودم:دی انجام این بازی خیلی میچسبه بذار انقد هیلو بسازن که شبیه مستر چیف بشیم:دی)

کاملا مشخص بود ظهور کال آو دیوتی دوم. انقدر دوشیده خواهد شد این سری رو هم که حتی طرفداراش ازش متنفر خواهند شد.
حداقل وقتی اینا می خوان بازی رو بدوشن میان با یه موتور جدید میسازنش ، گرافیک و گیم پلی اش رو ارتقا میدن و بهش 3D ، COOP و مولتی پلیر اضافه می کنن نه این که بیان همون بازی های قبلی رو 2 تا یکی کنن و بندازن به مردم ;)

حالا اجازه بدید. به اون‌جا هم میرسه که رو همون انیمیشن و همون موتور اسکین جدید بسازن. سالی یه دونه هیلو بسیار نیکو خواهد بود.

این شماره که جزو ادامه دار ها محسوب نمیشه...... یک ریمیک از شماره یک هست......نه یه اسپین اف یا شماره 4.

تازه این بازی هرچقدر هم شماره بیرون بده در مقابل تعداد شماره های متال گیر در حد طفل...... .گاد ا وار هم که تا حالا 5 تاش اومده و اون یکی هم تو راه........ .:d

پس شما خون خودتو واسه سالی یه بیرون دادن این بازی کثیف نکن که قبلا توسط متالگیر و کال او و گاد او این عمل به کرات انجام شده......... .

الان چی گفتی دقیقا؟ سالی یه دونه متال گیر؟ تعداد شماره‌های متال‌گیر؟ کاملا مشخصه سری هیلو داره به کدوم سمت میره. لااقل کال آو دیوتی رو مثال می‌زدی!
یعنی اگه خواستیم بدوشیم، اسپین آف دادن دوشش نیست دیگه :دی خیلی خوبه. همه هیلوها رو اگه ریمیک کنیم یا همه رزیدنت‌ها رو یا مثلا ماهی یه دونه ریمیک منتشر کنیم دیگه دوشیدن نیست.

پ.ن: آها :دی الان گرفتم. من فن سونی هستم برا همین مثال از سونی زدی... بابا اسکار وایلد.

الان چی گفتی دقیقا؟ سالی یه دونه متال گیر؟ تعداد شماره‌های متال‌گیر؟ کاملا مشخصه سری هیلو داره به کدوم سمت میره. لااقل کال آو دیوتی رو مثال می‌زدی!
یعنی اگه خواستیم بدوشیم و کسی

پ.ن: آها :دی الان گرفتم. من فن سونی هستم برا همین مثال از سونی زدی... بابا اسکار وایلد.

اولا که " کال او" هم تو پستم نوشتم ............ .

دوما من "متال" یا "گاد آو" رو گفتم چون اونا هم شماره دار شدن و فرت فرت بیرون میان.مثالش همین گاد او که فقط تو این نسل 3 تاش اومده و یکی هم در حال سخته....... .

+

سوما من اصلا شما رو نمی شناسم و به شما فکر نمی کنم که بفهمهم فن هستی یا کولر گازی:d

من فقط جواب پست شما رو دادم....... .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or