شایعه ریمیک Halo: Combat Evolved در 15 نوامبر می اید !!!

Pythonistas

کاربر سایت

از منابع خبر می رسد از قبل شایعه مبنی بر ساخت یه ریمیک از بازی فوق محبوب Halo: Combat Evolved بر سر زبانها بود که حالا دوباره این شایعه بر سر زبانها آمده است.

Joystiq ادامه می دهد که بازی دارای افزایش جلوه های بصری و هنری جدید خواهد بود ودر 15 نوامبر عرضه خواهد شد.

منبع توضیح می دهد که این بازی Halo: Combat Evolved که توسط Bungie ساخته شده با رزولشن بالاتری عرضه خواهد شد و گیم پلی بازی مانند گیم پلی نسخه های اخیر است و موتور استفاده شده از این بازی موتور استفاده شده در Reach نیست.

انتظار می رود بازی رزولشن 1080p و 3D را ساپورت کند .!

و همچنین در مورد مد آنلاین هم co-op و مولتی پلیر را پشتیبانی می کند.

Saber Interactive این ریمیک را انجام می دهد اما هنوز Joystiq تاییدیه کامل را نگرفته است!

انتظار می رود این بازی در 15 نوامبر سال جاری عرضه شود !

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
اقا ما که از ترجمه ات چیزی نفهمیدیم:d
منظورت اینه که به عنوان بازی ارکید روی لایو قرار میدن بازی رو یا کلا یه عنوان جدیده؟!

من که خیلی هیجان زده شدم! دیگر واقعی تر از این شایعه ندیده بودم!!!:d

منظورت اینه که به عنوان بازی ارکید روی لایو قرار میدن بازی رو یا کلا یه عنوان جدیده؟!

بزار تایید بشه !:d

نه دیگه جدی جدی داره تایید میشه
چند روز پیش از شدت دلتنگی CE رو دانلود کردم تا یه ربع پیش داشتم بازی میکردم واقعا میشه گفت سینگل ـش الان هم از خیلی بازی های این نسل به مراتب قوی تر هستش
واقعا CE فوق العادست:xفقط یه نکته برای من همچنان سواله که چرا انجین Reach ؟؟؟یعنی ممکنه بانجی موتورش رو به 343 داده؟اخه 343 برنامه نویس گرافیکی به اون ماهری داره...
قابل درک نیست
پ.ن:راستی لینک منبع رو بذار اون پایین... پشت عکس قایمش کردی؟:d

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
vg247 اول تیتر خبر نزده شایعه یعنی به احتمال زیاد واقعیت داره!:دی
من که مطمئنم میاد!:دی فقط خدا کنه بصورت دانلودی نباشه تا بتونیم بازی کنیم!:دی

Point واجب شد \m/ :دی البته اگه رو دیسک نیاد :دی
بزنیم بر بدن :دی خدا کنه بارش 1000 تا اچیو بزارن 1000 ـش کنیم :دی البته برای بازیهای آرکید 250 تا میزران نامردا :|*

لطفا Google Translateـی ترجمه نکنید:دی معنی خبر کاملا برعکس شده.

گفته شده موتور بازی فرق داره و موتور Reach نیست.
انتظار میره که 3D و 1080p باشه.
Saber Interactive اسم استودیویی است که داره این Remake رو انجام میده و سایت Joystick این شایعه رو گذاشته.
و بازی هم گفته شده روز 15 نوامبر (یعنی سالگرد ده سالگی هیلو) عرضه میشه، نه تابستان.

پ.ن: یعنی کلا خبر رو وارونه کردی!

Saber Interactive اسم استودیویی است که داره این Remake رو انجام میده و سایت Joystick این شایعه رو گذاشته.
و بازی هم گفته شده روز 15 نوامبر (یعنی سالگرد ده سالگی هیلو) عرضه میشه، نه تابستان.

خودت ترجمه اش میکردی دیگه:d ما که از ترجمه اصلی چیزی نفهمیدیم.
یعنی بازی به صورت ارکید عرضه میشه؟ اگه اینجوریه باز باید پوینت بگیرم:d

قاطی کردم !!!:d
کلا حالا یه دور خبر خوندم دیدم چه کردم !!!:">:d

تصحیح شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or