ریمیک سه گانه Sands of Time از فرنچایز Prince of Persia در راه است (بروزرسانی)

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
134514

جان هارکر، یکی از اینسایدر های مطرح ریست ارا برای مدتی است که در حال مطرح کردن شایعه ای پیرامون بازسازی سه گانه Sands of Time از فرنچایز Prince of Persia است و آن را قریب الوقوع می داند

منبع: Rumor: Prince of Persia: The Sands of Time Trilogy Remake In The Works

134513
================================

Prince-of-Persia-Remake-Appears-On-Guatemalan-Retail-Site-Rumor-ResetEra.png

-1-Jason-Schreier-on-Twitter-Video-game-retailers-sure-love-leaking-Ubisoft-s-surprise-announc...png

https___pbs.twimg.com_media_Efys-GKU0AAh8ej_format=jpg&name=medium.jpg

==============================

تریلوژی تایید شدست :

https___i.imgur.com_pkuBRUE.png.jpg

لیک مال چهار ماه پیش ـه با اینحال کانسپت آرتی که بهش داره اشاره میکنه با اونی که خرده فروشی لو داده یکیه پس بقیه حرفاش به احتمال زیاد درسته :

https___i.imgur.com_O1V53pg.jpg

||
||
/ \

https___pbs.twimg.com_media_Efys-GKU0AAh8ej_format=jpg&name=medium.jpg

Last edited by a moderator:
امیدارم این شایعه بگیره
یعنی کلا از یوبی متنفر شدم حال حوصله شوخی هم ندارم والا این عکسا یه جوری می لنگن ولی یه ته امیدی دارم

یعنی این دروغ باشه دیگه هیچ عنوانی از یوبی نمی خرم و بازی نمی کنم

تصاویر منتشر شده منتسب به ریمیک:
View attachment 137400

View attachment 137401

ریمستره یا ریمیک؟:|

تاریخ عرضه هم تعطیلات ۲۰۲۰ اعلام شده اما ممکنه تأخیر هم بخوره.

منبع:ردیت
چرا این عکس ها اینقدر بدن؟؟ :| مخصوصا آخری که که انگار TFG رو با sot ری اکسین کرده باشن :|
از اون موقعی که جوردن مکنر گفت در تلاشیم این سری رو برگردونیم الان چند سال گذشته؟ اوووووووو
استاد اگه دهنشو ببنده برای همه بهتره
هنوز چرندیاتی که سر WW گفت یادمون نرفته

چه گیری دادید. بعد ده سال یچیز دندون گیری نصیبمون شده شایدم فیک باشه حتی ولی من رو همون پرتوتایپ بودن حساب باز میکنم:x

جه مایکروترنزاکشنایی بزنه تنگش یوبی سافت. بعد اون برجک های اساسین و فارکرایم بهش اضافه میکنه سه تا نسخه رو توی یه نسخه به صورت اپن ورلد بهمون ارائه میده اینطوری که هر منطقه از بازی یه نسخه ی مستقله. واقعا واسه بدترین ها خودمو دارم اماده میکنم.

در همین حد که هر سه نسخه روی W10 x64 اجرا بشه بدون باگ برای من کافیه... نسخه یک نصب کردم کلا سفید بود، دو که قدیم زده بودم، سه توی مراحل مونده به آخر باگ داشت :/
واقعا تو زندگیم همیشه خواهان این بودم که سه گانه پرنس و دو تا نسخه اول مکس پین ریمیک شده ببینم 8->8->8-> کاش این نسل حداقل رمدی + راکستار ریمیک مکس پین رو میدادن بیرون ما لذت ببریم از نسل هشت.

من واقعا یه چیز رو نمی فهمم... یعنی شما دلتون واسه همین بازی های تنگ نمیشه ؟ تا حالا نشده هوس کنید برید دوباره دانلود کنید بازی کنید ؟ حداقل من خودم خیلی از بازی های نوستالژی رو در سال یبار تموم می کنم...
مکس پین، مافیا، اسسینز ها، اسپلینترسل ها...

خب حالا سازنده داره زحمت میکشه همون بازی رو با گرافیک امروزی میده، اگر خوب بتونه عرضه کنه، خیلی لذت بخشه.
;;)با تشکر از سازنده ی پول دوست.

در همین حد که هر سه نسخه روی W10 x64 اجرا بشه بدون باگ برای من کافیه... نسخه یک نصب کردم کلا سفید بود، دو که قدیم زده بودم، سه توی مراحل مونده به آخر باگ داشت
هر سه نسخه روی GOG منتشر شدن و با ویندوز ۱۰ کاملا سازگار هستند و باگ هاشون هم فیکس شده.من خودم دو سه ماه پیش روی آخرین ورژن ویندوز ۱۰ نصبشون کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شدن.

من واقعا یه چیز رو نمی فهمم... یعنی شما دلتون واسه همین بازی های تنگ نمیشه ؟ تا حالا نشده هوس کنید برید دوباره دانلود کنید بازی کنید ؟ حداقل من خودم خیلی از بازی های نوستالژی رو در سال یبار تموم می کنم...
مکس پین، مافیا، اسسینز ها، اسپلینترسل ها...

خب حالا سازنده داره زحمت میکشه همون بازی رو با گرافیک امروزی میده، اگر خوب بتونه عرضه کنه، خیلی لذت بخشه.
;;)با تشکر از سازنده ی پول دوست.
جمله-ت رو با در نظر داشتن اسم "یوبی سافت" دوباره تحلیل کن و ببین میتونی همین متن رو دوباره بنویسی یا نه:D

جمله-ت رو با در نظر داشتن اسم "یوبی سافت" دوباره تحلیل کن و ببین میتونی همین متن رو دوباره بنویسی یا نه:D
نمیدونم شاید من زیادی خوشبینم تو این زمینه :D به آدمی که به اویل 6 و اپریشن راکون سیتی امید داشت چی میگن :))
من میگم هرچقدرم بخوان اینا دستکاری کنند، بازم چون شالوده ی کار خوب بوده، الانم خوب درمیاد
مثلا الان از ریمیک RE3 خیلی ایراد گرفته میشه، من خودم البته هنوز بازی نکردم، ولی ویدئو نقد هارو که میدیدم یا نظراتو می خوندم، جز اینکه خب یه سری جاها رو ورداشته حذف کرده، این یه ایراد قابل انکارم نیست اصلا، ولی
باقی، به قشنگی RE2 Remake هست بنظرم. به طور خلاصه خلاصه بگم در حد همون 7.5 8 هست و خب همینم بسه دیگه :D انتظار شاهکار از یه بازسازی داشتن، واقعا خواسته ماست...

و اینکه یوبی نسل اخیر رو تقریبا تو اوت بود هم که بحثی نیست.

• Like
Reactions: dark souls
شخصیت های مونث مجموعه رو مذکر نکنن من راضی ام.

----------------------

نسخه 2008 رو هم خیلی دوست داشتم. با این که پروسه ی جمع کردن یک سری نورها در مسیر گیم پلی مسخره بود ولی در کل بازیه سرگرم کننده ای بود. پتانسیل خوبی داشت.
maxresdefault.jpg

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or