ریست شدن خودکار کامپیوتر!

خلیل جان این مشکل شما ممکنه چندین دلیل داشته باشه که اولیش کم بودن فضا در درایو ویندوز
اشکال در سی موس - شل بودن کابل های داخل کیس از هر مورد - خرابی پارتیشن - نکشیدن پاور با برخورد یه کابل برق داخل کیس به یه سخت افزار و چندین مورد که یادم نیست ولی همینا رو چک کن ایشالا درست میشه .

دوستان بعد از 2 سال از اتفاقی که برای خلیل جان افتاده بود، حالا منم با این مشکل مواجه شدم :(
کسی میتونه کمک کنه ؟
هر 2 - 3 روز یک بار این اتفاق میفته... یه بار موقع بازی... یه بار موقعی که تو وین هستم و و و ... هر بار یک صفحه آبی میاد و بعد سیستم ریست میشه... و صفحه آبی هم خیلی سریع رد میشه نمیشه عکس گرفت یا دید چی نوشته...
لطفا کمک کنید...
VGA 9800 GTX
4 gig ram
main Abit
CPU AMX X3
مرسی :love:

احسان جان من پارسال یه همیچن مشکلی داشتم با عوض کردن اسلات های رم مشکلم حل شد...بعضی مواقع هم پیش میاد ویندوز خراب باشه اینجوری میشه! ( هر دو موردش برای خودم پیش اومده)

دوستان بعد از 2 سال از اتفاقی که برای خلیل جان افتاده بود، حالا منم با این مشکل مواجه شدم :(
کسی میتونه کمک کنه ؟
هر 2 - 3 روز یک بار این اتفاق میفته... یه بار موقع بازی... یه بار موقعی که تو وین هستم و و و ... هر بار یک صفحه آبی میاد و بعد سیستم ریست میشه... و صفحه آبی هم خیلی سریع رد میشه نمیشه عکس گرفت یا دید چی نوشته...
لطفا کمک کنید...
دوست عزیز تاپیک مشکلات بود.
شما مدل پاورت چیه ؟ (دقیق بگو)
جدیدا اینطوری شده یا...... ؟

مرسی Smigle
supra جان مدل پاورم اگر اشتباه نکنم 5200 گرین هست...
کلا سیستم رو 20 روز میشه که گرفتم و از همون روز های اول این مشکل بود... که فکر می کردم به خاطر ویندوز هست که ویندوز دیگه ریختم بازم درست نشد...
مرسی

5200 ؟ :confused:
میتونی یه عکس ازش بذاری ؟
تا اونجایی که من میدونم گرین 5200 نداره حالا اگه تو یه 0 هم اشتباه کرده باشی بازم 520 نداره.
من فک میکنم مشکل از پاور شماس حالا یا خروجیش پایینه یا.....

مدل پاور رو از فاکتور خرید دیدم 530 W گرین هست...
بعد صدای فن یکمی زیاد تر از حد معمول میشه ربطی به این موضوع داره ؟ یا مثلا دمای سی پی یو به 67 درجه هم رسیده بود که 80 درجه رو زده warning ... اینا هم ربط دارن ؟
حالا فردا می برم بلکه درست بشه...

اون کابلای 6 پین به کارت وصلن ؟
شما اگه بتونی سیستمت رو با یه کارت گرافیک دیگه تست بکنی خیلی خوب میشه.

آخرین ویرایش:
منمهمین مشکل رو دارم معمولا وقتی میرم تو بازیه General یه دفعه کرش می کنه همین صفحه ی آبی میاد بغضی وقتا هم الکی یه دفعه کرش میکنه سیستم من لپتاپه

سلام دوستان !
کامپیوتر من خودکار ریست میشه!موقع ریست شدن یه صفحهی آبی میاد!با چندین خط نوشته.
اشکال از پاور نیست چون تازه عوض کردم !من کامپیوترو دادم یه سری از قطعاتشو عوض کردن دو باره این مشکل پیش اومد من نمیدونم باید چیکار کنم !

help help help!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or