ریختن داشبورد های جدید در 360 با Cd

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من دان کردم. و ریختم تو سی دی بعد که نصبش کردم وقتی رزلویشن رو توی 1440 در 900 میزارم دو تا نوار سیاه کوپیک بالا و پایین صفحه میاد.(رزلویشن اصلی مانیتورم همینه)(19 اینچ)(از کابل hdmi to dvi استفاده میکنم) مشکل از کجاست؟ میشه راه حلی بگید؟
ممنون:love:

من دان کردم. و ریختم تو سی دی بعد که نصبش کردم وقتی رزلویشن رو توی 1440 در 900 میزارم دو تا نوار سیاه کوپیک بالا و پایین صفحه میاد.(رزلویشن اصلی مانیتورم همینه)(19 اینچ)(از کابل hdmi to dvi استفاده میکنم) مشکل از کجاست؟ میشه راه حلی بگید؟
ممنون:love:
با سلام
مال من و چند نفر دیگه هم همین توریه فعلا کاریش نمیشه کرد!:(
(منم از کابل VGA استفاده میکنم)
(مونیتور BW 1931+ هست 1440*900)

ببین فایلت حتما باید تیه این دایرکتوری باشه:SystemUpdate$
وگرنه 360 نمیخوندش

این کار رو انجام دادم .
راستی یه نگاه به پسوند فایل کردم دیدم اصلا پسوندی نداره !
یکی از دوستان یه نگاهی کنه ببینه اینجوریه ؟

آخرین ویرایش:
با سلام
مال من و چند نفر دیگه هم همین توریه فعلا کاریش نمیشه کرد!
(منم از کابل VGA استفاده میکنم)
(مونیتور BW 1931+ هست 1440*900)
مال منم همینطوریه اما دقت کنید که هیچ بازیی تو رزولوشنهای مانیتورهای 16:10 رندر نمیشه! و مجبورن همین کارو کنن!

تو حالت واید که مانیتور 4:3 هست نه 16:10 . میخوام بدونم آپذیت آلاف که بیاد این حل میشه با نه؟

میگم الان یک چند روزی هست که gow2 عرضه شده.. یعنی اگر این بازی رو بخریم آپدیت جدید به ضورت کامل روش هست..؟

میگم الان یک چند روزی هست که gow2 عرضه شده.. یعنی اگر این بازی رو بخریم آپدیت جدید به ضورت کامل روش هست..؟
فکر نکنم بازی های که بعد از تارخ 19نوامبر عرضه بشن این اپدیت روشون هست.

اول قرار بود با بازی Gears Of War 2 باشه ولی به دلیل این که زمان عرضه این داشبورد افتاد 19 نوامبر پس عرضه داشبورد روی این بازی کنسل شد.حالا روی بازی هایی که بعد از 19 نوامبر عرضه میشن 100% هست.

با سلام به دوستان عزیز
من آپدیت جدید رو نصب کردم و یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم:eek:
تمام بازیهایی که من قبلا انجام میدادم رو دیسکشون رو میخونه ولی هرچی بازیه جدید میخرم رو نمیخونه یعنی الان که call of duty و end war رو تازه خریدم هیچ کدوم رو نمیخونه
لطفا" کمک کنید:((
یا حق

با سلام به دوستان عزیز
من آپدیت جدید رو نصب کردم و یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم:eek:
تمام بازیهایی که من قبلا انجام میدادم رو دیسکشون رو میخونه ولی هرچی بازیه جدید میخرم رو نمیخونه یعنی الان که call of duty و end war رو تازه خریدم هیچ کدوم رو نمیخونه
لطفا" کمک کنید:((
یا حق

چه پیغامی میده؟

هی گفتم از این PES 09 بد نگو گوش که نمیدی .. بیا ببین چه بلای سرت اومد.

مشکل از دیسکهای هست که خریدی ..حتما یا بد رایت شدن یا خام هستند.(برو یک دیسک مطمئن بگیر امتحان کن)

اگرم درست نشد یک چنر روزی (تا 19 نوامبر) صبر کن تا نسخه کامل آپدیت بیاد که مشکلتو حل میکنه.

هی گفتم از این PES 09 بد نگو گوش که نمیدی .. بیا ببین چه بلای سرت اومد.

مشکل از دیسکهای هست که خریدی ..حتما یا بد رایت شدن یا خام هستند.(برو یک دیسک مطمئن بگیر امتحان کن)

اگرم درست نشد یک چنر روزی (تا 19 نوامبر) صبر کن تا نسخه کامل آپدیت بیاد که مشکلتو حل میکنه.
بازم بد میگم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
دیسکهامو از west میگیرم.حالا فردا میخوام از next بگیرم شاید مشکلم حل شد:(اخه میگن دیسکهاش بهتره:confused:
حالا مطمئنی بخاطره داشبرده؟یعنی با اپدیت 19 نوامبر درست میشه؟
ممنون از راهنماییت:love:
یا حق

سلام
من حدود یک هفته هست که از داشبورد جدید استفاده میکنم، امروز دستگاه را به Live وصل کردم با اولین اتصال گفت که باید دستگاه را آپدیت بکنی ولی تا مبرفت که آپدیت بکنه ارور میداد و از آپدیت میومد بیرون ولی هیچ مشکلی به وجود نیومد و دستگاه سالمه و بن هم نشده!
البته فکر میکنم که از امشب ساعت 12 بشه دستگاه را آپدیت کرد!

سلام
من حدود یک هفته هست که از داشبورد جدید استفاده میکنم، امروز دستگاه را به Live وصل کردم با اولین اتصال گفت که باید دستگاه را آپدیت بکنی ولی تا مبرفت که آپدیت بکنه ارور میداد و از آپدیت میومد بیرون ولی هیچ مشکلی به وجود نیومد و دستگاه سالمه و بن هم نشده!
البته فکر میکنم که از امشب ساعت 12 بشه دستگاه را آپدیت کرد!
دوست عزیز آپدیت از ظهر اومده و خیلی از بچه ها هم انجامش دادن.
یه سری به این تاپیک بزنین توضیحات خوبی در موردش پیدا میکنین.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or