DVD توش بود بازي هم Fable 2 بود صفحه سياه ميشه و چيزي نشون نميده
چک کن ببین دیسک Stealth Patch هست یا نه.
DVD توش بود بازي هم Fable 2 بود صفحه سياه ميشه و چيزي نشون نميده
این نسخه با اون نسخه که چند وقت پیش لو رفته بود خیلی فرق داره. این نسخه نسخه ای هست که مایکروسافت چند روز پیش به عنوان NXE Preview در اختیار علاقه مندانی که ثبت نام کرده بودن برای تست این داشبورد فرستاده که یکی از اونا هم نامردی نکرده و فایل آپدیت رو پخش کرده و تقریباً همون نسخه نهاییه و مشکلی هم نداره.صبر کنین ببینم... نسخه unofficial ش که خیلی وقته اومده بیرون... با مطالعاتی که انجام دادم فهمیدم که برا اجرای اون آپدیت باید یه سری کارهای تکنیکی رو انجام داد مثلا downgrade کردن سی پی یوی 360 به فلان عدد...
شنیدم خیلی هم باگ داشته...نکنه اومدن همونو کاملش کردن ؟
یکم توضیح بدین.. همین الانم دوباره دارم میرم سرچ کنم..
خوش به حالتون یعنی واقعا دارین از رو هارد بازی می کنین ؟:smile:
این نسخه با اون نسخه که چند وقت پیش لو رفته بود خیلی فرق داره. این نسخه نسخه ای هست که مایکروسافت چند روز پیش به عنوان NXE Previewدر اختیار علاقه مندانی که ثبت نام کرده بودن برای تست این داشبورد فرستاده که یکی از اونا هم نامردی نکرده و فایل آپدیت رو پخش کرده و تقریباً همون نسخه نهاییه و مشکلی هم نداره.
مرسی از توضیحاتت...این نسخه با اون نسخه که چند وقت پیش لو رفته بود خیلی فرق داره. این نسخه نسخه ای هست که مایکروسافت چند روز پیش به عنوان NXE Previewدر اختیار علاقه مندانی که ثبت نام کرده بودن برای تست این داشبورد فرستاده که یکی از اونا هم نامردی نکرده و فایل آپدیت رو پخش کرده و تقریباً همون نسخه نهاییه و مشکلی هم نداره.
جای بسی تعجب داره اگر تا الان نریخته باشی .اشکان جان پس با خیال راحت بریزیم
اقا اشکان نصب کنیم با خیال راحت ؟؟؟ من به لایو وصل نمیشم کلا فقط میخوساتم بدونم که بازی های کپی اجرا میکنه ؟؟؟ :confused:
اشکان جون دیگه گفتن بتاش رو همه تست کنن :biggrin1: عمومی منتشر میکردن کلاس ش کم بود ولی خوب دیگه :biggrin1:.
جای بسی تعجب داره اگر تا الان نریخته باشی .