ریختن داشبورد های جدید در 360 با Cd

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دارین در مورد چی حرف میزنید..؟ :yawn:

مگه خدایی نکرده آپدیت پاییزی اومده..؟ !!!! :eek:

بچه ها من الان تو سایت bt.xbox-sky.cc رفتم دیدم داشبورد جدید اومده 20 مگ هم حجمشه من لینک تورنت اینجا میزارم هز کی گرفت بگه چجوریه

سلام
لینکی که دوست اولمون داد 20 مگ بود ولی لینکی که دوست دوم داد 8 مگ:eek::eek:
کدوم درست هست کمی با عقل جور در نمیاد این عدد
ممنون میشم فوری راهنماییم کنید کدوم رو دانلود کنم

سلام
من 7 مگ رو دانلود کردم مشکلی نداشت

دارین در مورد چی حرف میزنید..؟ :yawn:

مگه خدایی نکرده آپدیت پاییزی اومده..؟ !!!! :eek:

یه چیزی تو همین مایه ها.اما نسخه غیر رسمی.یعنی غیرقانونی یه جورایی.

سلام

این 8 مگابایتیه تست شده امروز و جواب هم داده.می تونی امتحانش کنی.

یه چیزی تو همین مایه ها.اما نسخه غیر رسمی.یعنی غیرقانونی یه جورایی.

این 8 مگابایتیه تست شده امروز و جواب هم داده.می تونی امتحانش کنی.

اگر اینجوریه پس زحمت گزاشتن خبرشم بکش..

باید چکار کنم ..؟ از نت بآپدیت رو گیرم بعد... چه کنم..؟

اوووه 17 نوامبر امد :cheesygri چقدر زود گذشت انگار همین دیروز بود.من که حوصله صبر کردن ندارم همین 8 مگی دانلود می کنم الان.یه سوال وقتی دانلود کردم رایت کنم رو سی دی بعد سی دیو بزارم تو کنسول و نصب می شه!!؟
یه سوال داشتم به نظرتون وقتی نسخه رسمیش اومد اگه بخوایم دوباره اپدیت کنیم بازی هایی که کپی کردیم و یا سیو ها اینا به هم نمی ریزه؟؟؟

سلام من همین الان اپدیت کردم خیلی خوشکل شده ادم کف بالا میاره .ی 3d به معنای واقعی کلمه. شما باید فایلی رو که میگیری از حالت rar خارج کنی بعد بزنی رو سی دی .راستی این اپدیت تو قسمت تنظیم آواتار مشکل داره وقتی اجراش میکنم میگه فایل اواتار رو باید از لایو بگیری یا از xbox.com/update رفتم چیزی ندیدم اگه کسی چیزی پیدا کرد بگه ما هم بفهمیم . حالا کی جیگر میکنه به لایو وصل بشه .

این نسخه ی بتای داشبورد هستش که خود مایکروسافت برای preview‌‌ و تست بیرون داده که اوایلش از سایت خود مایکروسافت ساین اپ میکردی و بعد دانلود

فکر کنم ورژن 2.0.7356.0 باشه

اگه از این نسخه بتا استفاده کنین بعدا به راحتی میتونین به ورژن الفا ارتقا بدین و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
فقط تا قبل از 19 نوامبر به هیچ وجه به لایو وصل نشین

ای بابا من از rar خارج کردم زدم رو سی دی هم با فولدر گذاشتم هم بدون فولدر هم با فایل زیپ می نویسه mixed disc و کار نداد.:(( حالا یه جور دیگه امتحان می کنم چیزی که زیاده سی دی خام :)در ضمن اگه نسخه بتا هست و ماکروسافت داده بیرون چرا می ترسین به لایو وصل شین از اون حرفا بوداااا؟:-"

ای بابا من از rar خارج کردم زدم رو سی دی هم با فولدر گذاشتم هم بدون فولدر هم با فایل زیپ می نویسه mixed disc و کار نداد.:(( حالا یه جور دیگه امتحان می کنم چیزی که زیاده سی دی خام :)در ضمن اگه نسخه بتا هست و ماکروسافت داده بیرون چرا می ترسین به لایو وصل شین از اون حرفا بوداااا؟:-"
باید در ریشه فقط فولدر systemupdate$ باشه که فایل آپدیت درون این پوشه قرار میگیره و با خود win‌رایتش کن
پیشنهاد میشه به لایو وصل نشین.
اگه دوست داری برو تست کن;)

باید در ریشه فقط فولدر systemupdate$ باشه که فایل آپدیت درون این پوشه قرار میگیره و با خود win‌رایتش کن
پیشنهاد میشه به لایو وصل نشین.
اگه دوست داری برو تست کن;)
ای بابا همه جوره رایت کردم نشد در همه حالت رایت کردم این حالتی هم که گفتی رو هم رایت کردم نشد می نویسه mixed media disc ...چرا؟؟؟من همون 8 مگی رو دانلود کردم شما کدومو تست کردی؟؟؟

آخرین ویرایش:
ای بابا همه جوره رایت کردم نشد در همه حالت رایت کردم این حالتی هم که گفتی رو هم رایت کردم نشد می نویسه mixed media disc ...چرا؟؟؟من همون 8 مگی رو دانلود کردم شما کدومو تست کردی؟؟؟
با فلش دیسک هم میتونی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or