رکورد های بچه های بازیسنتر

• Thread starter Thread starter Trico
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام به همه ی دوستان
من هر چی رکورد دارم توی کاد هستش.تصمیم گرفتم یکیش رو اینجا بگم.عکسم بلد نیستم بگیرم ولی اچ دی پی وی ار دارم و میتوم ویدوش رو پر کنم اگه خواستید.من نفر 81 هستم تو دنیا تو ام وی تیری اس پک اپس عملیات MILEHIGH JACK .گیمر تگم که مشخصه pourbeh هست میتونید برید توی BARRACKS و چک کنید البته یکی دو تا این اون ور میشه هر روز ولی میتونید اسمم رو اونجا پیدا کنید و با اکانت دومم که zG_Unforgiven هستش نفر 118 هستم.رکورد توی کاد زیاد دارم بازم براتون میزارم.مرسی از تاپیک جالبتون.

با سلام
اینم رکورد حساب می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من انچارتد 3 در درجه hard دوازده نیم ساعته تمامش کردم
بله رکورد حساب میشه چرا که نه
ولی یه سندی از این حرفت واسه ما جور کن همه ببینیم لذت ببریم

با سلام به همه ی دوستان
من هر چی رکورد دارم توی کاد هستش.تصمیم گرفتم یکیش رو اینجا بگم.عکسم بلد نیستم بگیرم ولی اچ دی پی وی ار دارم و میتوم ویدوش رو پر کنم اگه خواستید.من نفر 81 هستم تو دنیا تو ام وی تیری اس پک اپس عملیات MILEHIGH JACK .گیمر تگم که مشخصه pourbeh هست میتونید برید توی BARRACKS و چک کنید البته یکی دو تا این اون ور میشه هر روز ولی میتونید اسمم رو اونجا پیدا کنید و با اکانت دومم که zG_Unforgiven هستش نفر 118 هستم.رکورد توی کاد زیاد دارم بازم براتون میزارم.مرسی از تاپیک جالبتون.
ایول بابا
کارت درسته ولی به نظرت اگه عکس بذاری بهتر نیست؟!
چون اگه ویدئو بذاری حجمش خیلی بالا میشه
با موبایلت عکس بگیر
نمیدونم با هر چی جلو دستته عکس بگیر:d

جهت فراموش نشدن تاپیک:p

34777912130561964608.jpg
[/URL][/IMG]

یادش به خیر
اون موقع که اساسین آنلاین بازی میکردم ایرانی زیاد توش نمیدیدم حیف فروختمش وگرنه الانم پایه بودم باهاتون بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or