رکورد های باور نکردنی در Skyrim و Dark Souls !!!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
sam_bernstein.jpg

​

درود

فردی به نام Sam Bernstein توانست بازی Skyrim تنها در عرض 2:16:10 به اتمام برساند.
این درحالی است که قبلا Bethesda اعلام کرده بود که ، برای به اتمام رسیدن بازی Elder Scrolls V: Skyrim به بیش از 300 ساعت وقت نیاز است ! اما اخیرا Bethesda مسابقاتی را بر گذار کرده و شرایط برنده را به این گونه گذاشت :
کسی که در کمترین زمان بازی Elder Scrolls V: Skyrim به اتمام برساند برنده ی مسابقه است !
همچنین شخص دیگری با نام Brown توانسته است بازی را در عرض 2:16:30 بازی را به اتمام برساند. اما Sam Bernstein توانست 20 ثانیه زودتر بازی را به اتمام برساند و قهرمان این مسابقات شود.

darksouls.jpg

به نظر میرسد بعد از رکوردی که در بازی Skyrim به جای گذاشته شد، حالا نوبت به بازی Dark SOuls رسیده است. فردی این بازی را در عرض 1 ساعت و 26 دقیقه توانسته به پایان برساند. ویدئو های نحوه گذراندن مراحل این فرد در سایت های اشتراک ویدئویی موجود می باشند که میتوانید ببینید.

منبع

Last edited by a moderator:
نمي دونم ولي احساس مي كنم بعضي بازي ها رو چيت زدن!
بريد morrowind را ببينيد حتما، حجمش هم خيلي كمه.
يه بازي با اون عظمت را فقط 4 دقيقه!!!! من زياد rpg باز نيستم ولي يه چيزايي مي زنه ميره تو هوا، صفحه قرمز ميشه، ميره اون سر دنيا و....

نمي دونم ولي احساس مي كنم بعضي بازي ها رو چيت زدن!
بريد morrowind را ببينيد حتما، حجمش هم خيلي كمه.
يه بازي با اون عظمت را فقط 4 دقيقه!!!! من زياد rpg باز نيستم ولي يه چيزايي مي زنه ميره تو هوا، صفحه قرمز ميشه، ميره اون سر دنيا و....

هیچ تقلبی در کار نیست. شما هم اگر بدونید دقیقا چکار کنید میتونید زمانی نزدیک به این داشته باشید.

اِ وا خاک عالم. :-/
2 ساعت طول میکشه؟
طرف 800 بار بازی کرده
تمام راه ها و تکنیک ها و امکانات و شرایط رو زیر و رو کرده تا به این رکورد رسیده
فکر کردی بازی برسه دست تو کمتر از 10 ساعت طول میکشه تمومش کنی؟
اگر اینطوره سخت در اشتباهی :d

منم یه مرحله ها هیتمن 2 رو ، تو 30 ثانیه تموم کردم ! عجب رکوردی :d
ولی خدایی اصلا نمیشه بازی RPG رو سریع تموم کرد ، به خصوص Oblivion !! یادمه توش حتی کوزه ها رو ور میداشتم میرفتم آبش میکردم (میفروختم) =))
تازه منم که اصفانی :d همش سعی میکنم با اسلحه ضعیفام برم جلو تا یه وقت اسلحه خوبام طلاش نریزه (تو Dead island که 90 % با مشت زامبیا رو میکشتم :)) اسلحه ها آکبند مونده بود )

• Like
Reactions: VahiD_ST
طرف تستر خود استودیو هست .به نظر من باید لذت ببری از اینچ به اینچ بازی دی: همه چیز رو تست کنی . من خودم تابلو ها و نوشته های روی دیوار ها رو هم میشینم نگاه می کنم ببینم چی نوشته . :d . باقی چیزا دیگه حساب کنید خودتون .

طرف تستر خود استودیو هست .به نظر من باید لذت ببری از اینچ به اینچ بازی دی: همه چیز رو تست کنی . من خودم تابلو ها و نوشته های روی دیوار ها رو هم میشینم نگاه می کنم ببینم چی نوشته . :d . باقی چیزا دیگه حساب کنید خودتون .
درستشم همینه ;) این طرف داشته مسابقه می داده .
منم همینجور که شما می گید بازی می کنم :دی حتی اگه کلمه ای رو متوجه نشم پاز می کنم و معنیشو پیدا می کنم و ادامه میدم:d در مورد عکس های رو دیوار تابلوها نوشته ها هم همینطور..و همیشه چیز های جالبی پیدا می کنم که خستگی ادم رو در میاره تو چند تا بازی خیلی این موارد بود و واقعا عالی بود مثل fable2 gta5 fallout3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or