رکورد های باور نکردنی در Skyrim و Dark Souls !!!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
sam_bernstein.jpg

درود

فردی به نام Sam Bernstein توانست بازی Skyrim تنها در عرض 2:16:10 به اتمام برساند.
این درحالی است که قبلا Bethesda اعلام کرده بود که ، برای به اتمام رسیدن بازی Elder Scrolls V: Skyrim به بیش از 300 ساعت وقت نیاز است ! اما اخیرا Bethesda مسابقاتی را بر گذار کرده و شرایط برنده را به این گونه گذاشت :
کسی که در کمترین زمان بازی Elder Scrolls V: Skyrim به اتمام برساند برنده ی مسابقه است !
همچنین شخص دیگری با نام Brown توانسته است بازی را در عرض 2:16:30 بازی را به اتمام برساند. اما Sam Bernstein توانست 20 ثانیه زودتر بازی را به اتمام برساند و قهرمان این مسابقات شود.

darksouls.jpg

به نظر میرسد بعد از رکوردی که در بازی Skyrim به جای گذاشته شد، حالا نوبت به بازی Dark SOuls رسیده است. فردی این بازی را در عرض 1 ساعت و 26 دقیقه توانسته به پایان برساند. ویدئو های نحوه گذراندن مراحل این فرد در سایت های اشتراک ویدئویی موجود می باشند که میتوانید ببینید.

منبع

Last edited by a moderator:
هیچ تقلبی در کار نیست. شما هم اگر بدونید دقیقا چکار کنید میتونید زمانی نزدیک به این داشته باشید.

آخه بعضي كارهاشون عجيبيه!!!
نمي دونم شايد يه جور از باگ هاي بازي استفاده كردن!
tomb rider anniversary هم ديدم، مثلا تو اين بازي تو هوا چرخ و فلك ميزنه!!!!!

در بازیهایی که من دیدم از باگ (به معنی اشکال فنی) استفاده نمیشد بلکه اکثرا از عدم بالانس بودن توانایی ها یا جادوهای بازی استفاده میشد. یعنی به این معنی نبود که بازی ایراد فنی داشته باشه . طرف می اومد و ترکیب جادوها یا حرکاتی رو استفاده میکرد که در حالت عادی شاید به ذهن بازی کننده نرسه. بعضی ها هم بدلیل مهارت بالا و تمرین زیاد و اشنایی با مراحل تونستن رکورد بزنند.

خدا شکر این تو بازی سنتر نیست اگه بود همه رو خورده بود!!!!!

نه آخه بازیخوری تو بازیسنتر به اینه که مثلا کی بازیه اورجینال میخره ... کی سنش بیشتره و نسلهای بیشتری دیده .. کی کنسول بیشتر داره ... کی کارت گرافیکش های اند تره.. :دی ... کلا هنوز تو این مراحل گیریم :دی

من دفعه دوم با کمک ویکی و quest failکردن. همهٔ‌Side questهای Fallout 3رو زیر ۴ ساعت رفتم.:dهمینطوری واسه خنده.:d
کار ایشون خیلی‌ جالبه.احتمالا خط داستانی رو رفته فقط اونم بدون فهمیدن جریان.:d

در بازیهایی که من دیدم از باگ (به معنی اشکال فنی) استفاده نمیشد بلکه اکثرا از عدم بالانس بودن توانایی ها یا جادوهای بازی استفاده میشد. یعنی به این معنی نبود که بازی ایراد فنی داشته باشه . طرف می اومد و ترکیب جادوها یا حرکاتی رو استفاده میکرد که در حالت عادی شاید به ذهن بازی کننده نرسه. بعضی ها هم بدلیل مهارت بالا و تمرین زیاد و اشنایی با مراحل تونستن رکورد بزنند.

حرف شما كاملا صحيحه، چون دفعه اول بود كه همچين چيزي ديدم همچين احساسي داشتم،
ولي به عنوان مثال بريد tomb rider anniversary ببينيد، تو هوا چرخ و فلك مي زنه بدون كه تحت تاثير نيروي جاذبه باشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or