رکورد های باور نکردنی در Skyrim و Dark Souls !!!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
sam_bernstein.jpg

درود

فردی به نام Sam Bernstein توانست بازی Skyrim تنها در عرض 2:16:10 به اتمام برساند.
این درحالی است که قبلا Bethesda اعلام کرده بود که ، برای به اتمام رسیدن بازی Elder Scrolls V: Skyrim به بیش از 300 ساعت وقت نیاز است ! اما اخیرا Bethesda مسابقاتی را بر گذار کرده و شرایط برنده را به این گونه گذاشت :
کسی که در کمترین زمان بازی Elder Scrolls V: Skyrim به اتمام برساند برنده ی مسابقه است !
همچنین شخص دیگری با نام Brown توانسته است بازی را در عرض 2:16:30 بازی را به اتمام برساند. اما Sam Bernstein توانست 20 ثانیه زودتر بازی را به اتمام برساند و قهرمان این مسابقات شود.

darksouls.jpg

به نظر میرسد بعد از رکوردی که در بازی Skyrim به جای گذاشته شد، حالا نوبت به بازی Dark SOuls رسیده است. فردی این بازی را در عرض 1 ساعت و 26 دقیقه توانسته به پایان برساند. ویدئو های نحوه گذراندن مراحل این فرد در سایت های اشتراک ویدئویی موجود می باشند که میتوانید ببینید.

منبع

Last edited by a moderator:
کلا برام جالبه که بدونم حقه این بازی تموم کردن ها چیه. قبلا ها هم یه سایت بود که رکورد های دنیا رو توش قرار میداد. مثلا یارو یه بازی RPG خفن رو نیم ساعته تموم کرده بود. برام جالبه بدونم چطوری میشه این کار رو انجام داد. حتما یه کلکی داره :دی

هیچ تکنیک خاصی نداره. البته من Skyrim رو بازی نکردم بدونم چه تکنیکی زده اما مثلا تو بازی Demon's Soul که فکر کنم منظورت بود و زیر یک ساعت تموم کرده بودن فقط کافی هست Magic ات رو آپگرید کنی و بوست کنی. گوله میکنی تمام مراحل رو رد میکنی! البته اینجور بازی کردن به درد نمیخوره.

اینا همش مسخره بازیه ! RE5 رو هم من میتونم تو نیم ساعت تموم کنم ! که چی ؟! چه لذتی داره همش فرار کنی و هیچ لذتی از بازی نبری ؟! اصل بازی همون 200 , 300 ساعتیه که سازنده ها گفتن ...

هیچ تکنیک خاصی نداره. البته من Skyrim رو بازی نکردم بدونم چه تکنیکی زده اما مثلا تو بازی Demon's Soul که فکر کنم منظورت بود و زیر یک ساعت تموم کرده بودن فقط کافی هست Magic ات رو آپگرید کنی و بوست کنی. گوله میکنی تمام مراحل رو رد میکنی! البته اینجور بازی کردن به درد نمیخوره.
ماكان حرفه اي هستيا نكنه خودتم يكي از بازيارو 10 دقيقه اي تموم كردي؟:> هان؟

---------- نوشته در 12:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 PM ارسال شده بود ----------

اینا همش مسخره بازیه ! RE5 رو هم من میتونم تو نیم ساعت تموم کنم !
:-o ببخشيد ميتونم بپرسم شما كه انقدر سريع بازي تموم ميكني چرا تو اين ليستا نيستي؟:d

یعنی داستان اصلی بازی 2 ساعت و نیم هست ؟ :| :-? حالا میگیم مراحل فرعی رو نرفته باید بلاخره داستان بازی رفته باشه یا نه ؟ عجیبه . :-/:-b/:)

جان خودم الان ازش بپرسی داستان بازی چی بود میگه نمیدونم :d ( شوخی )
------
شما برو اگه تو 30 دقیقه بازی و تموم کردی میگم من و از ریشه بن کنن !
اتفاقا از این حرکت خوشم اومد :d ( منظورم برای کسی هست که بازی و کامل رفته و به جزئیات توجه داشته نریزین سرم ) :دی

آخرین ویرایش:
اره به نظر منم این چیزا فایده نداره اونم یک باز RPG حالا یک بازی FPS یا یک بازی شوتر باشه یک چیزی اصل RPG این که طول بدی و و همه چیزشم با دقت کامل تموم کنی

مگه ميشه يك بازي نقش افريني رو تو 2 ساعت تموم كرد؟:-/
فقط 10 ساعت مكالمه و فيلم سينمايي داره:d
ولي در كل خاكبرسرش.چون بازي به اين قشنگي رو كه 1 دنيا در انتظارشه واسه خودش خراب كرد:d

• Like
Reactions: Tehanu
باو شماها چرا هِی میگین اینجوری بازی کردن فایده نداره ؟ اون بابا 1 بار دیگه میشینه بازی رو 200 ساعته هم تموم میکنه الان هدف این بوده که زودتر تموم کنن خلاص :d
اون لینکی رو هم که کوروش عزیز داد حتما ببینین من فقط زمان های بازی هارو دیدم تا بعدا بشینم فیلم چندتارو نگاه کنم :d

RPG این که طول بدی و و همه چیزشم با دقت کامل تموم کنی
دقیقا !
البته اینا هم کارشون یه جورایی جالبه ، طرف چه سرعت عملی داشته :-? روزی چندساعت بازی میکنه خدا میدونه :-?

• Like
Reactions: Tehanu
انقدر بدم میاد از این جور بازیکن ها دوستمم اینجوریه میشینه بازی رو تو چند ساعت میره بعد ازش میپرسم چی شد چیزی فهمیدی؟ میگه نه! قرار نیست که چیزی بفهمم فقط میخوام تمومش کنم
لذت بازی به اینه که یه محدوده زمانی برای خودت بزاری و تو اون محدوده به ریزترین نکاتش هم توجه کنی
حالا این مسابقه بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or