رکورد های باور نکردنی در Skyrim و Dark Souls !!!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
sam_bernstein.jpg

درود

فردی به نام Sam Bernstein توانست بازی Skyrim تنها در عرض 2:16:10 به اتمام برساند.
این درحالی است که قبلا Bethesda اعلام کرده بود که ، برای به اتمام رسیدن بازی Elder Scrolls V: Skyrim به بیش از 300 ساعت وقت نیاز است ! اما اخیرا Bethesda مسابقاتی را بر گذار کرده و شرایط برنده را به این گونه گذاشت :
کسی که در کمترین زمان بازی Elder Scrolls V: Skyrim به اتمام برساند برنده ی مسابقه است !
همچنین شخص دیگری با نام Brown توانسته است بازی را در عرض 2:16:30 بازی را به اتمام برساند. اما Sam Bernstein توانست 20 ثانیه زودتر بازی را به اتمام برساند و قهرمان این مسابقات شود.

darksouls.jpg

به نظر میرسد بعد از رکوردی که در بازی Skyrim به جای گذاشته شد، حالا نوبت به بازی Dark SOuls رسیده است. فردی این بازی را در عرض 1 ساعت و 26 دقیقه توانسته به پایان برساند. ویدئو های نحوه گذراندن مراحل این فرد در سایت های اشتراک ویدئویی موجود می باشند که میتوانید ببینید.

منبع

Last edited by a moderator:
جان خودم من میتوانم این رو نهایت 3 ساعته برم
کال اف 7 رو که 2 ساعته اب کردم
گرز 3 رو چی میگی ؛ اون در عرض 5ساعت تموم شد با این همه 10 تا 12 ساعت گیم پلی داشت(ولی راستش 3 تا از مرحله ها رو کلا حتی نتوانستم یک دونه مدرک از اون مجله ها و کاغذ ها پیدا کنم)
نکته ی مهم دیگری هم هست اون هم اینه که من این 2 تا بازی رو در درجهی normal تموم کردم

کلا برام جالبه که بدونم حقه این بازی تموم کردن ها چیه. قبلا ها هم یه سایت بود که رکورد های دنیا رو توش قرار میداد. مثلا یارو یه بازی RPG خفن رو نیم ساعته تموم کرده بود. برام جالبه بدونم چطوری میشه این کار رو انجام داد. حتما یه کلکی داره :دی

آخه اینجوری که لذتی نداره ! من دلم میخواد بازی رو قشنگ مورد بررسی قرار بدم و تا اونجا که وقت کنم تو هر سوراخی سرک بکشم :دی

اینا مثل ما بازی رو تموم نمیکنن یه راهی حقه ای چیزی داره :دی! مثل همون سایتی که فردین گفت و زده بود مثلا یکی Fallout 2 رو تو 20 دقیقه ای تموم کرده بود :دی!

اینا مثل ما بازی رو تموم نمیکنن یه راهی حقه ای چیزی داره :دی! مثل همون سایتی که فردین گفت و زده بود مثلا یکی Fallout 2 رو تو 20 دقیقه ای تموم کرده بود :دی!
تو 20دقیقه؟
الله اکبر...
ولی بازیی که تو 2ساعتو نیم تموم بشه این میخواد مثلا gotyامسال بشه؟
ولی اون 20 دقیقه نبوده ها یکمی مایش رو زیاد کردی؟نه؟

آقا من رازه کاره این داشمون رو فهمیدم! ببخشیدا ولی احتمالاً WCش زده بوده بالا!!! :دی
من که این بازی رو انجام ندادم، اما 300 ساعتی که اونا تخمین زدن کجا، 2ساعته رفتن کجا!
اون بدبخت رو بگو که 20ثانیه دیرتر تموم کرده، چقدر دلم واسه اون سوخت!! احتمالاً تا الان خودکشی کرده! :دی
دوست دارم رکورد بعد از این 2تا رو بدونم

تو 20دقیقه؟
الله اکبر...
ولی بازیی که تو 2ساعتو نیم تموم بشه این میخواد مثلا gotyامسال بشه؟
ولی اون 20 دقیقه نبوده ها یکمی مایش رو زیاد کردی؟نه؟

این جور بازی خور ها اگه امثال U3 و AC رو بدی بهشون توی 20 دقیقه تمومشون میکنن :d

Oblivion هم دقیقا یه خاصیتی داشت که یه Quest رو که می خواستی بری در خیلی از اوقات بر اساس Level کاراکترت که چقدر پیشرفته بود دشمن هات ممکن بود قوی یا ضعیف باشند. اینم ممکنه بازی رو مثلا با Level 3 تموم کرده باشه و Boss آخرش هم به جای شمشیر، با شلنگ یا ترکه آلبالو مبارزه می کرده احتمالا! :دی

ولی واقعا به قول بچه ها لذت TES بازی کردن به اینه که هیچ غار و خرابه و زندان و لونه دزد و غیره و ذلکی رو توش دستبرد نزده باقی نذاری! :دی

• Like
Reactions: .:Melkor:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or