رکورددار مجموعه بازیهای ویدئویی گینس , مجموعه خود را از طریق مزایده می فروشد

ماشاءالله هزار ماشاءالله انواع و اقسام تی شرت ها رو هم ایشون دارن :((

thomasson.jpg

michael-thomasson.jpg

Electronic_Games_Staff.jpg

320703__blenderss-gamertell-michael-thomasson-interview-the-man-with-the-most-games.jpg

0213-06-750.JPG

جمع کردن آرشیو یکی از لذت بخش ترین کار ها هم چنین عذاب آورین کار ها هست مخصوصا" که یه چیزی رو بخوای اما واقعا" گرون باشد یا گیر نیاد !!
در مورد این آرشیو داری هم یه علاقه زیاد مثل عشق باید تو وجود آدم باشه که اونم بهش جنون هم میگن چون دلیل برای عشق وجود نداره !!!!!!
آقا علی ( ironHide ) همین رو میگه نه توهین به کسی کرده دارن میگن که ایشون هم به جنون به جمع کردن آرشیو دچار هستن
همهمون یه علاقه و عشقی به یه چیز خاص داریم که معمولا" بی دلیل هست حالا به قولی یکی به کبوتر بازی یکی سگ یکی به طلا ...... یکی هم به گیم

دمش گرم! کسی که به هنر هشتم علاقه مند هست همین دیگه! من هم خودم 200 تا بازی 360 را تو نسل قبل داشتم. وقتی یکی که اهل بازی نبود و میومد خونمون میگفت
تو واقعا این همه پول دادی و این را جمع کردی که چی!!!!!:(

دهن آدم بسته میشه :| خداییش این استیم مارو از کار زندگی انداخته نمیتونم PS4 بازی کنم این چه وضعشه عمرا این بنده خدا این همه بازی کرده فقط کلکسیونه دیگه :))

عمرا اگر نصف عناوین رو هم بازی کرده باشه! تابلو که فقط عشق کلکسیونه
منم از این رفقا داشتم عشق جمع کردن تمبر بود اما یک نامه هم پست نمیکرد

ایشون کارش "تاریخ دان بازی" هستش. برید تحقیق کنید بعد بیاید بگید "بی کار"

همینو بگو ایشون اگه بیکار بودن 11هزارتا بازی نمینداخت رودیوار اتاقش . ولی من یکی بدجوری دارم بهش حسودی میکنم~x(

آخرین ویرایش:
این مجموعه با قیمت 750250$ فروخته شد:

نکته جالب این مناقصه این بوده که 2 نفر با نامهای مستعار peeps_10091970 و catch123 رقابت تنگاتنگی داشتن.catch123 پیشنهادی 700 هزار دلاری رو ارائه داده بود ولی peeps_10091970 با پیشنهادی 750250$ برنده این مناقصه شد و اگه این عدد رو تقسیم بر 11000 عنوان کنید چیزی در حدود 68$ برای هر عنوان میشه

مزایده است نه مناقصه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or