رکورددار مجموعه بازیهای ویدئویی گینس , مجموعه خود را از طریق مزایده می فروشد

دوستایی که از سوابق این بابا نوشتن، طوری صحبت میکنن انگاری تاریخ بیهقی رو هم خودشون نوشتن.
پز دادن نداره که.
چند ماه پیش تو همین فروم بحثش شد.
من اون موقع هم گفتم الان هم میگم :
جمع آوری کالکتور موارد زیر رو طلب میکنه :
1- مغز خر
2- دل عاشق که میشه دیوانه
3- وقت زیاد برای غصه خوردن برای چیزهایی که نداری
4- وقت زیاد برای تلف کردن برای شمردن چیزهاییکه بدست آوردی
5- وقت زیاد برای افسرده شدن بعد هر خرید که چرا پولتو دور ریختی
......
معمولا کسایی که کالکتورن یه چیزی کم داشتن تو زندگیشون که میخوان الان جبرانش کنن. خودشونم نمیدونن چه مرگشونه.
فقط عطش جمع کردن دارن.
تا اینجا در مورد کالکتورها.
ولی یادم میاد در مورد این بابا نوشته بودم که یکی دو تا تخته اش هم کمه.
از چهره اش هم مشخصه از قیمت گذاشتن برا مجموعه اش هم.
این مجموعه ارزش مادی نداره.
ارزش معنوی هم برا هرکسی یه قیمتی داره.

ازش نا امید شدم ... من تو سخت ترین شرایط زندگیم هم فکر فروختن ps2 و ps3 با اینکه مشتری هم داشتن به سرم نزد ... اگه این کار رو بکنه باید اسمش رو از توی گینس خط بزنن ...

دوستایی که از سوابق این بابا نوشتن، طوری صحبت میکنن انگاری تاریخ بیهقی رو هم خودشون نوشتن.
پز دادن نداره که.
1- مغز خر
......
معمولا کسایی که کالکتورن یه چیزی کم داشتن تو زندگیشون که میخوان الان جبرانش کنن. خودشونم نمیدونن چه مرگشونه.
فقط عطش جمع کردن دارن.
یه مقدار سعی کن به دیگران احترام بگذاری:)

بیخیال مگه شما وکیل مدافع این بابا یا مردم گرسنه ی جهان هستید ؟ :dطرف عشقش بوده درست یا غلط کارشو انجام داده برید تو کار E3 ببینیم کی قراره بترکونه !؟

یه مقدار سعی کن به دیگران احترام بگذاری:)

عزیز ،
من از 12 سالگیم کالکتور بودم.
هنوزم هستم.
یجورایی خودمو اون تو توضیح دادم.
حالا اگه شما فکر میکنی بی احترامی به دیگرانه، اون یه مسئله دیگه است.

آخرین ویرایش:
بابا هر کس به یه چیزی علاقه داره، سعی میکنه مجموعه اش رو جمع کنه
مگه بده؟
حالا طرف به هر روشی پول در میاره پولش رو صرف علاقه اش میکنه
یکی تمبر میگیره
یکی کتاب
یکی فیلم
یکی اکشن فیگور
یکی ماشین مدل
اینم مجموعه گیم جمع کرده
جدا از اینکه جالبه ، خداییش مجموعه ارزشمندی هم درست کرده
حالا ما چون نمیتونیم یا نداریم یا تلاش نکردیم جمع کنیم ربطش میدیم به بیکاری و حماقت و کمبود داشتن و بابای پولدار و نهار بچه های آفریقایی {این مورد آخر که بی ربط ترین دلیل ممکن بود}

پز دادن نداره که.
1- مغز خر
......
فقط عطش جمع کردن دارن.

این آقایی که مغز خر خورده در حال حاضر استاد یکی از بزرگترین دانشگاه های ایالات متحده در زمینه بازی هست و تاریخچه بازی و طراحی مراحل درس میده (رک بگم چیزی که شما تو خواب هم نمی تونی ببینیش) همین اقا در طول سه دهه گذشته فقط 11 هزار دلار خرج مجموعه اش کرده و حالا این مجموعه ارزشی 700 هزار دلاری داره و براش 50 و 100 هزار دلار پیشنهاد شده. با فروش این مجموعه هم می تونه بار خودش رو ببنده. در ضمن اسمش توی کتاب های گینس جاودانه شده. نتیجه میگیریم نه بیکار نه احمق و با یه تیر سه نشون زده. اتفاقا خیلی باهوش هست. قبل از اینکه حرف بزنید یکم فکر کنید. این دفعه اخطار میدم اگه دفعه بعدی به همین شکل رفتار کنید مجبورم از سایت اخراجتون کنم.در ضمن خواهشا در مورد بیماریی های که ذره ای اطلاعات در موردش ندارید اظهار نظر نکنید.

من تجربه کردم که .....وقتی آدم از چیزی لذت میبره حتما باید اون فرصت را از دست نده .... مهم نیست چی باشه (به شرط اینکه به کسی صدمه نزنه)
بدترین حالت اینه که از هیچی لذت نبری .
نتیجه اینکه پشتکارش نشون میده که چه عشق و لذتی را تجربه کرده ... زندگی یعنی همین ....

این بابا تکیم بازیاشو میفروشه:دی؟؟؟من چندتا بازی اکسباکس کم دارم و هیچجا گیر نمیاد!:دی
پ.ن:از پست اول ب اینور آدم پستارو ک میخونه نمیدونه بخنده،گریه کنه،مث آل پاچینو دنبال لیوان قهوه بگرده!کلا ممنون از همه:دی

کلا در فرهنگ غنی 2500 ساله ما جا افتاده وقتی به چیزی نمیتونیم برسیم، به اون کسی که رسیده توهین میکنیم. مثلا تو خیابون هم یه لامبورگینی ببینیم: "ای *******، عجب ماشینی داره. از گلوت پایین نره."

دمش گرم ، رفت دنبال چیزی که تو زندگی باهاش حال میکنه ، عاشقشه .

عشق و حالش رو کرد و از طرفش به کلی ثروت و اعتبار هم رسید ...

حالا ما تو زندگی چه غلطی کردیم ، خودمون هم نمیدونیم ! از همه چی هم بیزاریم ! اونوقت میشینیم همچین آدمایی رو مسخره میکنیم ...

کلا در فرهنگ غنی 2500 ساله ما جا افتاده وقتی به چیزی نمیتونیم برسیم، به اون کسی که رسیده توهین میکنیم. مثلا تو خیابون هم یه لامبورگینی ببینیم: "ای *******، عجب ماشینی داره. از گلوت پایین نره."
شاید شما اینجوری باشی کسی که با یه موضوع به این بی اهمیتی فرهنگ 2500 ساله کشورش را مسخره میکنه ممطئنا یه لامبورگینی هم ببینه اینجوری میگه

دمش گرم رفت دنبال چیزی که باهاش حال میکرد و لذت برد اونوفت یک عده قبل این که بیان چیزی فکر کنن میان درباره پول حرف میزنن ...

اونا توی یه دنیای دیگن ما تویه دنیای دیگه هیچ وقت خودتون و دنیای خودتون رو با دینیای دیگران مقایسه نکنین خواهش میکنم احترام بزارید به دنیای افراد توی جاهای مختلف...

طرف با 3 تا 4 برابر قیمت توی ایران میاید کلکسیون درست میکنه با بد بختی کارمیکنه میخره پس بیایم بهش توهین کنیم انجا هم همین طوره اما با نصف قیمت هر دوش یعنی عشق گیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or