رکورددار مجموعه بازیهای ویدئویی گینس , مجموعه خود را از طریق مزایده می فروشد

مردم تو آفریقا از گرسنگی می میرن بعد این 11 هزار بازی خریده..؟

این الان یعنی 11هزار تا بازی انجام داده؟؟ ز گهواره تا گور حسش نبود رو تو صورت این شخص موج میزنه:d

نه بابا طرف یک پدر پول دار داشته رفته بازی خریده گذاشته تو اتاقش بعد شده 11 هزارتا

واقعا طرز تفکر ایرانی توی کامنت های اخیر دوستان موج میزنه 8-|

این آقا نه پولدار بوده نه بابای پولداری داشته. عاشق بازی بوده.

مجموعه اولش رو با کلی زحمت جمع آوری میکنه اما اونو برای خرید یک Sega Mega میفروشه تا بتونه یه سگا بخره.

مجموعه دومش رو بعد اون جمع آوری میکنه و زمان عروسی برای اینکه بتونه مخارج عروسی خودش رو تامین کنه مجموعه دومش رو هم میفروشه

این مجموعه که باعث شد این آقا رکوردش توی کتاب گینس ثبت بشه مجموعه سومش بوده که با عشق و علاقه جمع آوری کرده

برای جمع آوری مجموعه از بازی ها نه لازم هست که همه اونا رو بازی کنی نه لازم هست پولدار باشی نه بابای پولدار داشته باشی فقط لازمه که عاشق باشی و تمام

آخرین ویرایش:

نه بابا طرف یک پدر پول دار داشته رفته بازی خریده گذاشته تو اتاقش بعد شده 11 هزارتا

اولا" دخالت و خصوصاً قضاوت در مورد ديگرون كاري بسيار اشتباهه شما از كجا ميدونيد اين اقا بيشتر اموالش رو در راه كارهاي خير و بشر دوستانه صرف نكرده باشه ؟!
دوما" اگر ادم بخواد با غصه خوردن در مورد چيزهاي ديگه از زندگي روزمره خودش هم بيفته كه ديگه زندگي كردن فايده نداره !!! ولو توانايي كمك كردن به ديگران و حتي همون افراد رو هم از دست ميده بلايي كه سر يكي از بازيگران مشهور هاليوودي اومد

وقتي قيمت يه چيزي خيلي بره بالا مشتري ديگه براش پيدا نميشه :| من خودم اگر الانه ميلياردي هم پول داشتم نميخريدم هميچين چيزي رو چون جز اينكه بشينم نگاهشون كنم كاري نمي شد باهاشون كرد :|
كاشكي يكي مياومد همه رو ميخريد باهاشون موزه صنعت گيم درست مي كرد :ِd

نشون دادن چقدر ادم بی کار زیاد :|

ایشون کارش "تاریخ دان بازی" هستش. برید تحقیق کنید بعد بیاید بگید "بی کار":|
پ.ن: حالا بماند ما یه نابغه ای داشتیم از طرز نشستن طرف فهمید روانیه!
خود شما که سنگ مردم آفریقا رو به سینه میزنی چیکار واسشون کردی؟

@Terova

امين حالت خوبه ؟! گرسنگي مردم آفريقا يا بدبختي ما به اين بابا چه ربطي داره ؟!
كساني كه بايد به فكر باشن نيستن به اين بيچاره چي كار داري

وقتي قيمت يه چيزي خيلي بره بالا مشتري ديگه براش پيدا نميشه :| من خودم اگر الانه ميلياردي هم پول داشتم نميخريدم هميچين چيزي رو چون جز اينكه بشينم نگاهشون كنم كاري نمي شد باهاشون كرد :|
كاشكي يكي مياومد همه رو ميخريد باهاشون موزه صنعت گيم درست مي كرد :ِd
یعنی فکر میکنی طرف مثلا پیراهن یه بازیکن میلیاردی میخره باهاش اتم میسازه؟
یا یه عکس چرت و پرت که معلوم نیست چیه میخرن خب نگاش میکنن دیگه
من پول داشتم میخریدم

برای جمع آوری مجموعه از بازی ها نه لازم هست که همه اونا رو بازی کنی نه لازم هست پولدار باشی نه بابای پولدار داشته باشی فقط لازمه که عاشق باشی و تمام
شعار از این جمله میباره

آقا شما به من پول بده من یه کاری میکنم که داداشتم که از بازی بدش میاد بره بزرگترین کلکسیونر بازی بشه

شعار از این جمله میباره

آقا شما به من پول بده من یه کاری میکنم که داداشتم که از بازی بدش میاد بره بزرگترین کلکسیونر بازی بشه

اصلا شعار نیست. من گفتم لازم نیست پولدار و بچه پولدار باشی ولی نگفتم لازم نیست پول نداشته باشی !!
شاید تفکیک این دو مقوله یکم براتون سخت باشه

البته جمع آوری آرشیو در کشورهای غربی به مراتب از این خراب شده ای که ما توش زندگی میکنیم خیلی راحت تر هست و اونجا واقعا لازم نیست پولدار باشی ولی اوضاع توی این خراب شده ای که اسمش رو گذاشتیم وطن یکم فرق میکنه

واقعا طرز تفکر ایرانی توی کامنت های اخیر دوستان موج میزنه 8-|

این آقا نه پولدار بوده نه بابای پولداری داشته. عاشق بازی بوده.

مجموعه اولش رو با کلی زحمت جمع آوری میکنه اما اونو برای خرید یک Sega Mega میفروشه تا بتونه یه سگا بخره.

مجموعه دومش رو بعد اون جمع آوری میکنه و زمان عروسی برای اینکه بتونه مخارج عروسی خودش رو تامین کنه مجموعه دومش رو هم میفروشه

این مجموعه که باعث شد این آقا رکوردش توی کتاب گینس ثبت بشه مجموعه سومش بوده که با عشق و علاقه جمع آوری کرده

تفکر ایرانی همینه که شما نظر بقیه افراد رو باطل و نظر خودتون رو حق می دونید
می تونید نظرتون رو اعلام کنید بدون متلک!

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or