رویداد معرفی پلی استیشن 5 به تعویق افتاد

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی پلی استیشن با انتشار توییتی اعلام کرده است که رویداد موردانتظار معرفی کنسول نسل بعدی خود را به تعویق انداخته است.

dual-sense-1.jpg

این اکانت با انتشار بیانیه زیر این خبر را تایید کرده است:

ما تصمیم گرفته‌ایم رویداد PlayStation 5 در روز چهارم June را به تعویق بیندازیم.
در حالیکه درک می‌کنیم که گیمران سراسر جهان مشتاق دیدن بازی‌های PS5 هستند، الان زمان مناسبی برای جشن نیست و فعلا میخواهیم عقب بایستیم و اجازه دهیم تا صداهای مهم‌تری شنیده شود.
سونی اطلاعات بیشتری درباره تاریخ جایگزین ارائه نداده است.

Continue reading...

حالا نینتندو بنظر میاد نه تنها از این سیاسی بازی ها خوشش نمیاد، خیلی هم انگاری عصبانی هستن، زدن شیشه های مغازه های نیویورک اشون رو شکوندن، از الان پلیس جلوی مغازه هاشون آماده باشه، کسی بیاد جلو شل و پل اش کنن:دی

کلا برعکس سونی، نینتندو هنوزم ژاپنی مونده:دی

اخه سوز داره یه شرکتی ژاپنی که به قول فن هاش سامورایی و نمیدونم سرزمین افتاب هستن بیاد دل بسوزونه و مراسم لغو کنه به خاطر اتفاقات یه کشور غربی
مایکرو یا EA طبیعی هست امریکایی هستن ولی سونی مشخصه کاملا تحت تاثیر بازار امریکاست و خوده ژاپن و اسیا و اروپا پشم هم براش حساب نمیشن همون کاسه داغ تر از اش خودمون برازنده این حرکت هست
سونی الان اسما کمپانی ژاپنیه وگرنه رسما امریکایی شده.
از دوسال پیش بخش Entertainment رو به کالیفرنیا منتقل کردن.
الان دستورات از دیگه از مقر پلی استیشن در ژاپن به آمریکا داده نمیشه، الان دیگه بخش آمریکاست که مدیریت دستشه!

ولی مثلا نینتندو هنوزم بخش ژاپن اصل کاریه و سیاست های کلی رو میده.

ما مثل شما تورنتو نیستیم که هزارتا تفریح و خوشی داشته باشیم اکثر بچه ها سن ازدواجشون گذشته هنوز مجردن این دیگه ابتدایی ترین نیاز یه آدمه، شما دو روز بیا با این وضعیت اینجا زندگی کن خودکشی نکردی و زنده موندی جایزه داری، بچه ها تفریح و تنها دلخوشی شون همین بود که بدجور ضدحال خوردن جز یکی به بقیه توهین نکرد و خیلی خوب خودشونو کنترل کردن اتفاقا دیشب من تنها کلی فحش میخواستم بدم جلوی خودمو گرفتم
مگه اینکه از سن ازدواج جوانان ایرانی گذشته باشه تقصیر سونی هست و برای جبرانش موظفه که در هر شرایطی ایوینتش رو برگزار کنه؟ اینکه از لغو مراسم حال همه گرفته است که گفتن نداره. خود سونی هم بیشتر از من و شما دوست داشت ایونت رو برگزار می‌کرد و کلی پول که بابت تبلیغ مراسمش هزینه کرده بود دود نمی‌شد. ولی ترجیح داد در حال حاضر مراسم رو بندازه عقب. مثل بقیه کمپانی‌ها.
اینکه شما و دیگران هم ناراحت باشی از تاخیر مراسم طبیعی هست ولی مجوزی برای فحش دادن و حرف‌های نژادپرستانه زدن نیست.

روزانه هزاران نفر مردم بیگناه تو خاورمیانه کشته میشن ککشون نمیگزه حالا به خاطر کشتن یه خلاف کار چی کار دارن میکنن
دقیقا
همین چند ماه پیش تو خود ایران حداقل ۱۵۰۰ نفر(طبق آمار رسمی دولت) کشته شدن و هیشکی حتی نفهمید
روزانه هم تو آفریقا کلی سیاهپوست بخاطر کمبود غذا از گشنگی تلف میشن...
ولی اینا مهم نیستن،فقط سیاهپوستای آمریکا مهمن....
این خودش یه جور نژاد پرستی هست در اصل...

Last edited by a moderator:
وقتی اتفاقات اخیر آمریکا رو میبینم به معنای واقعی جمله "خوشی زده زیر دلشون" رو درک میکنم

یک دوست عزیزی سر وحشی گری یک پلیس مرده و تمامی مقامات عالی رتبه هم اومدن و اتفاق رو محکوم کردن و طرف مقصر هم مجازات میشه...تمام

اینقدر سر این قضایای نژاد پرستی حساس شدن که خون از دماغ یک سیاه پوست بیاد همه جا رو پر میکنن ولی از اونور هزار نفر سفید پوست سلاخی هم بشن ککشون نمیگزه...رسما الان سفید پوستان باید از نژاد پرستی بنالن

از همه بدتر دوست دارم این دوستانی که تو صدا سیما دارن واسه این بنده خدا یقه جر میدن بیان توضیح بدن که اگر یک درصد این آفریقایی تبارها جای آمریکا به ایران مهاجرت میکردن سرنوشتشون چی بود
با هم زبون های افغانی تبار که حتی خیلی از اعصار تاریخی جزو کشور خودمون بودن اینطوری رفتار میشه وای به حال رنگین پوستان

پ.ن : فردا اگر ریختن بیرون به دلیل این که تو طراحی دسته ps5 رنگ سفید در قسمت بالا و رنگ مشکی در قسمت پایین دسته استفاده شده و دلیلش هم برتر بودن نژاد سفید از نژاد سیاهه تعجب نکنید

همین چند ماه پیش تو خود ایران حداقل ۱۵۰۰ نفر(طبق آمار رسمی دولت) کشته شدن و هیشکی حتی نفهمید
بنظرم یه دلیل داره این که ما مردم ایران خیلی فهیم تر از مردمان امریکا هستیم اونا در مقابل مرگ یک نفر اینطور به خیابان ها ریختند.
ما در چن روز 1500کشته دادیم هیچی نگفتیم که این نشون دهنده درک و فهم بالایی ما ایرانی ها رو داره.. باید دنیا از ما یاد بگیره

دوستان این که میگید جان مردم فلان کشور هم مهم چرا برای اون ناراحت نیستن یه جورایی به خودتون برمیگرده که طرف تو یه کشور دیگه این بلا سرش اومد شما به هیچ جاتون نیست. هر موقع تونستید از دید بقیه به زندگی نگاه کنید بعد انتظار همدردی از دیگران داشته باشید.

کدوم آمار؟ تا جایی که میدونم این آمار رو اولین بار رویترز گفت که معلوم هم نبود از کجا فهمیده
دروغ هم که کم نمیگن، مثل من و تو که بعد از 8 سال مرحوم آیت الله بهجت رو زنده کرد و ازش نقل قول کرد در مورد کرونا بعدشم که اومد سوتیشو جمع کنه که بدترش کرد و دروغ پشت دروغ ...

در کل همه این حرکتها (صدای مهم تر و ...) حرف مفته و ککشون هم نمیگزه
اگر انسان دوست هستن برن به داد آفریقا برسن که همین آمریکا سالانه هزاران تُن گندم میریزه دریا ولی به گرسنگان چیزی نمیده
یا مردم یمن، انسان نیستن که هیچ کدومشون صداشون در نمیاد؟
ولی به گرسنگان چیزی نمیده؟ :D
Measuring the World's Most Generous Countries

کدوم آمار؟ تا جایی که میدونم این آمار رو اولین بار رویترز گفت که معلوم هم نبود از کجا فهمیده
دروغ هم که کم نمیگن، مثل من و تو که بعد از 8 سال مرحوم آیت الله بهجت رو زنده کرد و ازش نقل قول کرد در مورد کرونا بعدشم که اومد سوتیشو جمع کنه که بدترش کرد و دروغ پشت دروغ ...

اگر انسان دوست هستن برن به داد آفریقا برسن که همین آمریکا سالانه هزاران تُن گندم میریزه دریا ولی به گرسنگان چیزی نمیده
همین دیروز به تایید خود مقامات گفته شد که در جریان آبان ۲۳۰ نفر کشته شدند!
چند نفر؟
تکرار کن قشنگ
۲۳۰ نفر
الان هفت روزه تو آمریکا اعتراضات و شورش و غارت هست یک نفر هم کشته نشده..اینترنتی قطع نشده ..
حالا یکبار دیگه تکرار کن ۲۳۰ نفر
بله ۲۳۰ نفر جوان ایرانی که هم وطن تو بودند

اگر دقت کنید بنده سوی صحبتم در مورد دولت آمریکا بود که سالانه هزاران تُن گندم میریزه تو دریا و نمیاد همون گندم ها رو پخش کنه تو جایی مثل آفریقا

در لینکی که شما فرستادید همون اولش میگه:
WHICH COUNTRIES’ residents
یعنی ساکنین اون کشور نه دولتش، مردم که همه جا مثل هم هستن

حتی ایرادی هم که گرفتم منظورم سونی بود نه مردم آمریکا
بفرما:
Foreign aid: These countries are the most generous

یه منبع به جز منابع سایت های ایران هم برای اون گندم بیارید.

About 1,500 people were killed during less than two weeks of unrest that started on Nov. 15. The toll, provided to Reuters by three Iranian interior ministry officials
برخلاف فیک نیوز های ایران این خبر گذاری ها فکت چکینگ های سخت گیرانه ای دارن.

آخرین ویرایش:
داداش بیشتر هزار نفر کشته شدن یا ناپدیدشدن ۲۳۰ نفر چیه ؟؟
من به نقل از مقامات خود کشور گفتم شاید این آقا باور کنه و ذره ای احساس در درونش بوجود بیاد اما این شخص انگار تو یه دنیای دیگه سیر میکنه

داداش پستتو خوندم یه لحظه فک کردم دارم ۲۰:۳۰ میبینم?زیاد خودتو درگیر یمن و سوریه نکن به فکر خودت باش که باید حقوق یک ماهه یه کارگرو واسه یه بازی بپردازی تو این سرزمین...اینو تو هر جای دنیا بگی بهت پناهندگی نمیدن بلکه با یه تیر خلاصت میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or