رویداد معرفی پلی استیشن 5 به تعویق افتاد

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی پلی استیشن با انتشار توییتی اعلام کرده است که رویداد موردانتظار معرفی کنسول نسل بعدی خود را به تعویق انداخته است.

dual-sense-1.jpg

این اکانت با انتشار بیانیه زیر این خبر را تایید کرده است:

ما تصمیم گرفته‌ایم رویداد PlayStation 5 در روز چهارم June را به تعویق بیندازیم.
در حالیکه درک می‌کنیم که گیمران سراسر جهان مشتاق دیدن بازی‌های PS5 هستند، الان زمان مناسبی برای جشن نیست و فعلا میخواهیم عقب بایستیم و اجازه دهیم تا صداهای مهم‌تری شنیده شود.
سونی اطلاعات بیشتری درباره تاریخ جایگزین ارائه نداده است.

Continue reading...

من فکر میکنم این تاخیر اصلا ربطی به سیاه پوست های آمریکا نداره.
کلا تو این مدت سونی نشان داده آماده معرفی نیست و هی این دست اون دست میکنه بندازه عقب
عاقا بیخیال انصافا :D
به قول معروف تئوری توطئه هم یه حدی داره دیگه :-"

دلیلش واضح هست و همونیه که دوستان صفحه های قبل گفتن....

کلا تو این مدت سونی نشان داده آماده معرفی نیست و هی این دست اون دست میکنه بندازه عقب
کلا اسم سونی میاد حالت بد میشه نه؟ :D
مایکرو این نزدیکیا رویدادی چیزی نداره ببینم چیکار میکنه؟ :D

تو اینترنت که نگاه میکردم تقریبا میشه گفت همه یعنی حتی فن های دو اتیشه Xbox هم که هر لحظه منتظر بهونه ان ps رو ترول کنن این حرکت سونی رو تمجید کرده بودن. این نشون میده جوی که حول این قضیه رخ داده اونقدر سایه اش سنگین بوده که سونی مجبور به همچین حرکتی شده وگرنه ابراز همدردی و اینا کلا کشکه.

تو اینترنت که نگاه میکردم تقریبا میشه گفت همه یعنی حتی فن های دو اتیشه Xbox هم که هر لحظه منتظر بهونه ان ps رو ترول کنن این حرکت سونی رو تمجید کرده بودن. این نشون میده جوی که حول این قضیه رخ داده اونقدر سایه اش سنگین بوده که سونی مجبور به همچین حرکتی شده وگرنه ابراز همدردی و اینا کلا کشکه.
دقیقا هرکس فکر میکنه سونی بخاطر همدردی اینکارو کرده سخت در اشتباهه
دقیقا برای در امان موندن از دست گلوبالیست ها - فمنیست ها و تمام جاسم های دیگه اینکارو کرده که کار درستی هم کرده..
امیدوارم ترامپ سریع کار رو تموم کنه

ما یه تاپیک گذاشتیم مخصوص امثال شما که تا دلتون میخواد از این مدل حرفهای بی منطق که حتی خودتون هم باورش ندارید بزنید، لطفا تاپیک های دیگه رو خراب نکنید.

دقیقا همینه جو خیلی سنگینی شکل گرفته هر جایی نگاه میکنی دارن در مورد همین موضوع صحبت میکنن یا دارن حمایت میکنن چون بر عکس چیزی که بچه ها اینجا فکر میکنن اصلا بحث شوخی برداری نیست در دنیا این موضوع احتمالا خیلی ها چون تاریخ نمیخونن اتفاقات از این دست تو تاریخ نمیدونن که در ادامه موجب کشته شدن چقدر ادم شده و فقط کشته شدن یک نفر و عقب افتادن یک کنفرانس میبینن.

در کل نژاد پرستی و محکوم کردن افراد برای دفاع از حق خودشون و نیاز های اجتماعی و فرهنگی و ... در آخر محکوم به نابودی چه مثل نژادپرستی حکومتی باشه مثل آپارتاید یا رنگی باشه مثل نازی یا برده داری نوین یا هر چیزی در اخر باید محکوم بشه و در بابرش ایستاد و از حقش دفاع کرد فرقی نمیکنه در آیران اتفاق بیفته یا در آمریکا یا در هر جای دیگه دنیا چون در آخر اتیشش تو چشم کل دنیا میره.

در کل شروع دهه جدید 2020 به گند ترین دهه تاریخ داره تبدیل میشه کم کم یک جنگ بزرگ هم بچسبه تنگش دیگه همچی تکمیل میشه قحطی داریم بیماری داریم یک شروع نوین نژاد پرستی هم که شکل گرفته دیگه فقط یک جنگ بزرگ کم داریم .
واقعا بابت اسپم عذرخواهی میکنم
مدیرها پست منو بعدا پاک کنن
اما موضوع فعلی امریکا و جهان اصلا بحث نژادپرستی و برده داری نیست که شما فکر میکنی
بحث فلوید فقط ظاهر قضیه هست.
موضوع جنگ بسیار بزرگی هست که پشت پرده ها داره اتفاق میفته که فکر کنم بچه ها راجبش صبحت کردند
حیف اینجا نمیشه راجبش صحبت کرد
دیگه وقتی ترامپ انجیل رو امروز برد بالا خودت فکر کن قراره چی پیش بیاد

واقعا بابت اسپم عذرخواهی میکنم
مدیرها پست منو بعدا پاک کنن
اما موضوع فعلی امریکا و جهان اصلا بحث نژادپرستی و برده داری نیست که شما فکر میکنی
بحث فلوید فقط ظاهر قضیه هست.
موضوع جنگ بسیار بزرگی هست که پشت پرده ها داره اتفاق میفته که فکر کنم بچه ها راجبش صبحت کردند
حیف اینجا نمیشه راجبش صحبت کرد
دیگه وقتی ترامپ انجیل رو امروز برد بالا خودت فکر کن قراره چی پیش بیاد

سازماندهی پشت این ها هست دموکرات ها میخوان ترامپ رو زمین بزنن و 3 نوامبر نزدیکه حتی اگه یه دموکرات الان رئیس جمهور بود بعید بود این اتفاقات بیوفته
و قسمت شیرین ماجرا اینه که ترامپ 4 سال دیگه رئیس جمهوره و اینها راه به جایی نخواهند برد

زمانش نیست و باید بزاریم صداهای دیگه شنیده بشه... منظورشون این صدا هاست دیگه

چرا کسی اونور قضیه رو نمیبینه؟؟؟
ااون چیزی که من بهش فکر میکنم سرکوب و خفه شدن صدای سفید پوست ها تو دو دهه گذشته است... تا یکی بخواد به این وضع امنیتی اعتراض کنه برچسب نژاد پرستی روش میزنن و بی ابروش میکنن...

144559

همین فیلم BlacKkKlansman واقعا نشون میده که چی داره پشت پرده میگذره.. اینها دلیل مغز شویی جامعه نیست!!! به چه حق و اجازه ای یه فیلم راجع به کوکلاکس کلن میسازن.. بعد آخر فیلم ربطش میدن به شرایط فعلی و هر کسی به ترامپ رای داده هیچ فرقی با کوکلاکس کلن نداره...
الان یه سفید پوست بیاد به این فیلم اعتراض کنه، هشت هزار تا برچسب روش میزنن...

تو 4 ساله گذشته تقریبا دست به هر کاری زدن جلوی ترامپ رو بگیرن و این آخرین تیر ترکششونه... یعنی جز این فقط گزینه ترور جلوشونه

خیلی علاقه دارید نژاد پرستی ببینید برید به جای Black Lives Matter بنویسید All Lives Matter
نتایجی که مشاهده خواهید کرد به شدت ترسناکه :))
دقیقا بخش ترسناک موضوع همینه اما در کل All Lives Matter به هر حال باید زمانی برسه این دسته بندی و گروه بندی و نژاد و قوم و رنگ و ... با اموزش درست کم کم کنترل بشه و ادم ها بر اساس این چیزا خودش برتر یا متفاوت یا ... نگاه نکنن و وقتی برای هر کسی و یا هر چیزی اتفاقی بیفته اهمیت داشته باشه.

زمانش نیست و باید بزاریم صداهای دیگه شنیده بشه... منظورشون این صدا هاست دیگه

چرا کسی اونور قضیه رو نمیبینه؟؟؟

مازیار تو داری دوتا معقوله جدا دوباره قاطی میکنی .

ببین بحث اینکه پلیس داره این کار میکنه پلیسی که باید دفاع کنه از شهروند ها تمام بحث اینه وگرنه کسی نگفته همه سیاه پوست ها جرم مرتکب نمیشن یا بی گناه هستن همگی این قضیه انقدر چیز پیچیده ای نیست تو همین کشور خودمون اگه پلیس یک شهر در طول چندین سال چندین نفر خفه کنه وسط خیابان و به بچه مردم به خاطر تفنگ اسباب بازی شلیک کنه یا اینکه طرف فقط به خاطر قومش یا نژادش بگیره ببره بدون اینکه حق شهروندی و ... لحاظ کنه مطمئن باش اینجا هم شلوغ میشه .

در اون بخشی که تو گفتی من کاملا حق میدم که باید با جرم جنایت برخورد بشه و دقیقا مثل صحبت که نوید کرده خیلی وقت ها ادم احساس میکنه بحث نژادی که میشه زیاده روی هستش اما یک ادم بی گناه یا گناه کار که دستگیر شده شما بکشیش هم درست نیست ببین چندتا ادم بی گناه از دیگه از سفید و بقیه براشون این اتفاق تو اون کشور افتاده این که موضوع به اینجا میرسونه.

ما یه تاپیک گذاشتیم مخصوص امثال شما که تا دلتون میخواد از این مدل حرفهای بی منطق که حتی خودتون هم باورش ندارید بزنید، لطفا تاپیک های دیگه رو خراب نکنید.
این برخورد دو گانه من درک نمی کنم شما برو تو تاپیک 20/20 ببین کی داره چی میگه بعد به من گیر بده اونجا یک هفتس هر چی میخوان میگن و هیچ عکسالعملی از شما نمیبینیم حالا من یک تک پست دادم و هیچ ترولی داخلش نبوده فوری میایی و گیر میدی! بعدم شما باید یک مرزی بین ترول و نظر شخصی بگزاری نمیشه که تو تاپیک ها همه به به و چه چه بکنیم و هرکی کوچکترین نظر مخالفی داد فوری بزنمیش.

• Like
Reactions: XsmokeX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or