رونمایی Epic از آینده Unreal Tournament در هفته آینده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
0000003794.1920x1080.0_cinema_640.0.jpg

به نظر می رسد استدیوی Epic Games آماده رونمایی از آینده فرنچایز Unreal Tournament در روز پنج شنبه هشتم می در ساعت 2 بعد از ظهر به وقت ET است.

به تازگی آقای Paul Meegan از استدیوی Epic Games در توییتی اعلام کرده که علاقه مندان به نمایش " آینده فرنچایز Unreal Tournament " می توانند وقت خود را در ساعت مقرر تنطیم کرده و از طریق کانال Twitch موتور UnrealEngine شاهد این برنامه باشند .

اطلاعات این رونمایی به ظور مستقیم توسط Mark Rein و Paul Meegan به اشتراک گذاشته می شود .

موسس Epic ، آقای Mark Rein در صفحه توییتر خود نوشت :
آیا می خواهید از آینده #UnrealTournament اطلاع کسب کنید؟

توییت وی حاوی دو هشتگ شامل #FirstBlood و #UnrealDev می شد که توسط آقای Meegan اضافه شده بودند .

Dana Cowley مدیر بازاریانی استدیوی Epic نیز توییتی دیگر در مورد هشتگ First Blood ارسال کرد که حاوی یک ویدیو متعلق به کاربر CoDxForCe از یوتیوب می شد که در سال 2011 پست شده بود .

سری عنوان های شوتر اول شخص چند نفره Unreal Tournament اولین بار در سال 1999 ساخته شد و در پی آن Unreal Tournament 2003 و Unreal Tournament 2004 نیز منتشر شدند و نسخه سوم از این سری (تصویر بالا) نیز در سال 2007 منتشر شد .

polygon

Last edited by a moderator:
واوووووووو unreal tournament جدید با موتور unral جدید این شرکت یعنی قراره چه شاهکاری بشه ! :bighug:
کاشکی یه فکری هم به حال Quake جدید بکنن !

منظور شما Unreal Engine 4 هست دیگه ؟ :d
Quake که از اول مال i.d بوده ، متاسفانه نسخه 4 درمقابل شاهکار Quake 3 : Arena سال 1999 ، آشغالی بیش نبود . :(
کلا از i.d قطع امید کردم :|

من به يه remake از همون نسخه اول هم راضيم به خدا :d

الان یکش رو دانلود کردم نشستم بازی میکنم :((
خیلی خوبه. سگش میارزه به بازی هایی مثل Call of camp و غیره

آخرین ویرایش:
ایول! ببین کیا جمع شدن تو تاپیک!
0gml9ygiaeic7jepzls.gif

اینو کی یادشه؟;)

Ut99_trophies.jpg

همون کسی که این کوچولوی دوست داشتنی رو یادشه!
23t06dg.gif

2330139923515414263_2222.jpg

پ.ن) راهنمایی به خوانندگان گرامی: این اسکرین شات ها داره توسط PC گیمرهایی با سابقه حداقل 15 سال گیم بازی کردن گذاشته میشه! احترام بگذارید!
l05400.gif

ایول! ببین کیا جمع شدن تو تاپیک!
0gml9ygiaeic7jepzls.gif

همون کسی که این کوچولوی دوست داشتنی رو یادشه!
23t06dg.gif

2330139923515414263_2222.jpg

پ.ن) راهنمایی به خوانندگان گرامی: این اسکرین شات ها داره توسط PC گیمرهایی با سابقه حداقل 15 سال گیم بازی کردن گذاشته میشه! احترام بگذارید!
l05400.gif

داداش فقط شلیک نکنی با این که کل سایت میره رو هوا!:d

من تورنومنت دریمکست رو زیاد بازی میکردم !! اونم 4 نفره!! خیلی خفن بود !! این اسلحه که دوستمون عکسشو تو پست بالایی گذاشته هم یادمه یه گلوله بیشتر نداشت!! ما اسمشو گذاشته بودیم اتم !! وقتی شلیک میکردی همه چی میرفت رو هوا !!

عکس بالاتر هم مدالهایی بود که تو بخش تک نفره میگرفتی !!
در کل اون زمان رو دست تورنومنت بازیی تو اون سبک نبود

من تورنومنت دریمکست رو زیاد بازی میکردم !! اونم 4 نفره!! خیلی خفن بود !! این اسلحه که دوستمون عکسشو تو پست بالایی گذاشته هم یادمه یه گلوله بیشتر نداشت!! ما اسمشو گذاشته بودیم اتم !! وقتی شلیک میکردی همه چی میرفت رو هوا !!

اون اسلحه وقتی میگرفتی یدونه تیر داشت ولی میتونستی صبر کنی دوباره بگیریش تا 2 تا تیر بتونی شلیک کنی!;)
البته اگه تا اون موقع زنده بمونی!:d

به نظرم اینم میشه یه فورمول چند نفره انلاین مثل titanfall و تا حدودی destiny... بلاخره epic هم باید یه محصول تو این سبک داشته باشه اونم چه بهتر از این بازی مولتی پلیر محور...

داداش فقط شلیک نکنی با این که کل سایت میره رو هوا!:d
ادمین های سایت لطفا تا 24 ساعت دیگه پنج میلیون تومن به حساب من واریز کنند، در غیر این صورت یه گلوله ناقابل Redeemer به وسط فروم شلیک خواهد شد! :دی

اون اسلحه وقتی میگرفتی یدونه تیر داشت ولی میتونستی صبر کنی دوباره بگیریش تا 2 تا تیر بتونی شلیک کنی!;)
البته اگه تا اون موقع زنده بمونی!:d
بهترین کار این بود که از شلیک دومش استفاده کنی (توی PC کلیک راست ماوس). با شلیک دوم دید شما منتقل می شد به دوربین روی گلوله هستــه ای اسلحه و می تونستی هدایت گلوله رو که با سرعت زیاد در حال حرکت بود به عهده بگیری و به محفل گرم دشمنان هدایتش کنی! :دی

یادش به خیر، چقدر Monster Kill گرفتم با این شلیک دوم Redeemer توی UT عزیز!
0gml9ygiaeic7jepzls.gif

واای این بازی زندگیه منه ، بیاد حتما ارجینالشو میگیرم
بیشترین خاطراتم مال این بازیه ، چه شبایی که تا صبح با بروبچ میشستیم شبکه میزدیم
انقدر قوی بودم میرفتن جاهای مخفی مپ ها رو کشف میکردن به من نمیگفتن تا اونطوری بتونن منو ببرن
یه روز خیلی جالب بود .... توی un2004 وسط بازی رفیقم از توی دیوار درومد!! فکر کردم باگه رفتم تو دیدم به به !! حفاظ 100تایی این همه مدت اینجا بوده
یه بار هم توی un 3 توی زمین اینا یه جایی رو کشف کردن لب دره که آوریزون میشدی طرف هر چقدر هم زمینو میگشت پیدات نمیکرد
آقا اینا یه بار منو میکشتن میرفتن لب دره قایم میشدن من کل زمان بازی فقط داشتم توی مپ دنبال اینا میگشتم آخرش هم 1-0 میبردن

Nostalgia...Nostalgia Everywhere

دارم بازی می کنم الان^:)^

باورش سخته برای من...نسخه جدید......یعنی صنعت گیم رو تکون میده دوباره؟

باورش سخته برای من...نسخه جدید......یعنی صنعت گیم رو تکون میده دوباره؟

اونو که بله ولی مهم اینه که مارو اساسی میخواد تکون بده!:tongue:

فکر کن روی PS4 بیاد و چی میشه...:-bd

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or