رونمایی Epic از آینده Unreal Tournament در هفته آینده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
0000003794.1920x1080.0_cinema_640.0.jpg

به نظر می رسد استدیوی Epic Games آماده رونمایی از آینده فرنچایز Unreal Tournament در روز پنج شنبه هشتم می در ساعت 2 بعد از ظهر به وقت ET است.

به تازگی آقای Paul Meegan از استدیوی Epic Games در توییتی اعلام کرده که علاقه مندان به نمایش " آینده فرنچایز Unreal Tournament " می توانند وقت خود را در ساعت مقرر تنطیم کرده و از طریق کانال Twitch موتور UnrealEngine شاهد این برنامه باشند .

اطلاعات این رونمایی به ظور مستقیم توسط Mark Rein و Paul Meegan به اشتراک گذاشته می شود .

موسس Epic ، آقای Mark Rein در صفحه توییتر خود نوشت :
آیا می خواهید از آینده #UnrealTournament اطلاع کسب کنید؟

توییت وی حاوی دو هشتگ شامل #FirstBlood و #UnrealDev می شد که توسط آقای Meegan اضافه شده بودند .

Dana Cowley مدیر بازاریانی استدیوی Epic نیز توییتی دیگر در مورد هشتگ First Blood ارسال کرد که حاوی یک ویدیو متعلق به کاربر CoDxForCe از یوتیوب می شد که در سال 2011 پست شده بود .

سری عنوان های شوتر اول شخص چند نفره Unreal Tournament اولین بار در سال 1999 ساخته شد و در پی آن Unreal Tournament 2003 و Unreal Tournament 2004 نیز منتشر شدند و نسخه سوم از این سری (تصویر بالا) نیز در سال 2007 منتشر شد .

polygon

Last edited by a moderator:
Epic حتما یک ip جدید معرفی می کنه ولی اگر این بازی رو معرفی کنه واقعا سوپرایز کنندست

والا این سری unreal همیشه جزو عالی ترین شوترهای زمان خودش بوده، حالا نمیدونم کسی یادش باشه یا نه ولی به جز سری tournament نسخه ی 2 بازی به نام unreal 2 the awaclening یه بخش سینگل پلیر داستانی داشت که کمتر از سری های tournament معروفه ولی من فوق العاده باهاش حال کردم اون دوره، یه چیزی بود ترکیب Halo و Quake ولی منحصر به فرد( چی شد:d) به هر حال من که به شدت استقبال میکنم، اگه حتی یه بخش داستانی هم مثل نسخه ی 2 واسش بسازن که دیگه فوق العاده میشه.

شدیداً امیدوارم که:
1- پلتفرم اصلیِ بازی، PC باشه. (یعنی بازی رو برای PC طراحی کنن و حالا بعداً پورت کنن به کنسول‌ها)
2- یه گیم نصفه‌کاره و بدون امکانات لازم، ندن بیرون.

این سبک بازی به اندازه کافی «مـُرده» هست، به لطف گیم‌هایی مثل Quake 4 و UT3.

آخرین ویرایش:
یعنی میشه یه چیزی شبیه UT2003 و UT2004 باشه؟! :( چه دورانی داشتیم با اینا!

یعنی به جای Rampage بنویسه "دیـــــوانـــگی" مثلاً؟! :دی
عباراتی مثل Rampage، Mega Kill، Ultra Kill و Unstoppable و ... توی Unreal Tournament هرکدوم معنی خاص خودشون رو دارن. مثلاً Rampage اگه درست یادم باشه موقعی گفته میشد که 10 نفر رو بدون اینکه بمیری میکشتی. دیگه نمیشه همچین چیزهایی رو ترجمه کرد! :دی
من همین الانم روی کامپیوترم دارمش.یادش بخیر چند سال پیش سال 82 روی تمام سیستم های گیم نت کلوپ نصبش کردم و کل بچه ها رو ut باز کردم.
کاراکترم هم mr,crow بود.تنها کاراکتری که وقتی میومدی روش اسمش رو داد میزد.
بعدش انجام اون بازی دیگه کانتر رو ول کردیم و چند سال ut میزدیم.تا اینکه کنسولی شدیم و بعد گشتم یه بازی شبیهش روی کنسول پیدا کنم و اخر رسیدم به هیلو.حالا که هیلو از دست بانجی خارج شده دوست دارم برگردم به ut.
پس ما هم مثل بقیه منتظر میمونیم
:d
در ut2004 مپ face classic واسه ctf بهترین تجربمون بود.البته در نسخه اول هم این مپ وجود داشت.
کسی یادش هست در شماره ی یک این بازی یک کارکترهایی بودن شبیه به سگ؟اسمشون فکر کنم بود "ناندی:d"
راستی کل صداهای گزارشگر رو میشد انتخاب خودمون باشه.من همیشه میزاشتم روی S**ey و وقتی تعداد kill ها بالا میرفت و میگفت "unstopable" کل گیم نت میرفت هوا :d
بازی کاملا انعطاف پذیری بود.مثلا میشد مد هایی گزاشت که کله ی کاراکتر ها بزرگ بشه و راحت بشه هدشات کرد.یا میشد کاری کرد که با یک تیر، حریف تکه تکه بشه.
...
نسخه 2007 واسه من خیلی جالب نبود.چون اولا روی سیستم های گیم نت نصب نمیشد.خودم هم نتونسته بودم با تم خاکستری و بی رنگ و روی بازی کنار بیام.و بازی دیگه فان نبود و خبری از اون همه کارکتر نبود.
به راستی که .... ولش کن.
دیشب که داشتم کمپین هیلو 3 رو با کاپیتان واکر کبیر میرفتیم به این نکته پی بردیم که بازی های گذشته چه حال و هوایی خوبی داشتن

آخرین ویرایش:
من از شدت جو زدگی دارم UT 2004 رو از روی استیم دانلود می کنم :دی

من ک خاطره‌ای با این بازی‌ندارم اما خب با توجه‌ب این تعریفی ک بچه‌ها میکنند منتظر میمونیم ببینیم چی از اب در میاد!
امیدوارم واسه پلتفرم موبایل نباشه!:d
حتی شوخیشم قشنگ نیست.:دی

فقط خدا کنه بازی باشه به شدت فک برانداز
یعنی از شرکتی مثل اپیک جز این انتظار نمیره

آخرین ویرایش:
منم حوس کردم دوباره Unreal Tournament برم!:x

UT 2004 حداقل سیستمش میدونی چیه؟:d
آخه الان گرافیک آنبوردم...:">
من با TNT 32MB بازی رو می رفتم :دی

ویرایش: الان که فکرش رو میکنم TNT 32MB واسه اون سیستم خیلی قدیمی ـم بود، فکر کنم اینو با FX 5200 رفتم :دی

به شدت استقبال میشه! فقط جون هر کی دوز دارید یه کم رو گیم پلی و خصوصا Map ها کار کنید و یه چیزی مثل UT 3 ندین بیرون! :دی

در ضمن با احترام فراوان به UT 2004 به نظر من بهترین نسخه بازی، نسخه اولش در سال 1999 بود که یکی از بهترین بازی های تاریخ گیم هستش به نظر من.

-------------------------------------
Rampage !!!
Monster Kill... Kill... Kill
:praying:
من عاشقFlak Cannon ام!:bighug:

250px-Unreal_Tournament_Flakcannon.jpg
من عاشق Redeemer بودم! یادش به خیر...

با یه عده از اراذل اوباشی که بازی رو با همدیگه خریده بودیم واسه اسلحه ها اسم گذاشته بودیم! به ردیمر می گفتیم "حاجی مر" و به راکت لانچر هم "نخود لانچر"! :دی
والا این سری unreal همیشه جزو عالی ترین شوترهای زمان خودش بوده، حالا نمیدونم کسی یادش باشه یا نه ولی به جز سری tournament نسخه ی 2 بازی به نام unreal 2 the awaclening یه بخش سینگل پلیر داستانی داشت که کمتر از سری های tournament معروفه ولی من فوق العاده باهاش حال کردم اون دوره، یه چیزی بود ترکیب Halo و Quake ولی منحصر به فرد( چی شد:d) به هر حال من که به شدت استقبال میکنم، اگه حتی یه بخش داستانی هم مثل نسخه ی 2 واسش بسازن که دیگه فوق العاده میشه.
بعضی ها یادشونه uriel عزیز! :)

یادش به خیر تو اون دوران بی پولی کارت گرافیک به چه طرز فجیعی می زایید زیر گرافیکش... :((
کسی یادش هست در شماره ی یک این بازی یک کارکترهایی بودن شبیه به سگ؟اسمشون فکر کنم بود "ناندی:d"
Nali بودن. ایناهاش. :دی

البته اگر درست منظورتو حدس زده باشم. چون زیاد شبیه سگ نیستن. :دی
منم حوس کردم دوباره Unreal Tournament برم!:x

UT 2004 حداقل سیستمش میدونی چیه؟:d
آخه الان گرافیک آنبوردم...:">
به احتمال زیاد جواب میده. اگر گرافیک Unboard ات مال 7-6 سال اخیره خیالت راحت باشه. :دی

واوووووووو unreal tournament جدید با موتور unreal جدید این شرکت یعنی قراره چه شاهکاری بشه ! :bighug:
کاشکی یه فکری هم به حال Quake جدید بکنن !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or