رونمایی دسته جدید نینتندو برای Wii U

amirsaman2

کاربر سایت
رونمایی دسته جدید نینتندو برای Wii U + آپدیت

phpFs9wGE2.jpg

سلام
(متن این خبر کوتاهه)
نینتندو دقایقی پیش دسته جدیدی از Wii U رو معرفی کرد . اسم این دسته Wii U Pro Controller هستش . همینطورکه توی تصویر میبینید این دسته شباهت زیادی با دسته Xbox داره .در PRE E3 شرکت نینتندو ، این شرکت اطلاعات جدیدی از Wii u معرفی کرده . نینتندو گفته که شما با کنترل اصلی Wii u میتونید به راحتی از اینترنت استفاده کنید .

آپدیت :

MiiVerse
یکی از قابلیت های جدیدی هست که نینتندو برای Wii U رو نمایی کرده ، MiiVerse یک شبکه
اجتماعی جدید از طرف نینتندو ه که به گیمرها اجازه میده مثل شبکه های اجتماعی با هم در ارتباط باشن ( فکر میکنم نینتندو اینجا خواسته چیزی شبیه FaceBook رو ایجاد کنه ) البته سیستمی شبیه همین اسم تو 3Ds راه ندازی شده . این سیستم قابلیت اینو داره که همزمان با اجرای بازی فعال بشه و اختلالی تو بازی ایجاد نکنه . البته نینتندو گفته این قابلیت در زمان لانچ کنسول فعال نمیشه .

آخرین ویرایش:
دفتر مشقتون رو باز کنید,100000000000 بار این جمله رو بنویسید:
فروم جای نظر دادن است,هیچ وقت به کسی نگویم نظر نده.

می دونم فروم جای نظر دادن هست دوست اما نه نظری که اعضا بیوفتن به جون هم
برای هم همچین عکس های رو بذارن
15407730486915205457.jpg
ما نه فهمیدیم این تاپیک الان دسته ی wii u هست یا گذاشتن همچین عکس هایی

والا با تریلرهایی که جدیدا از این دستگاه دیدیم خوده دستگاه کاره کنترلر رو میکنه وقتی یه تصویر مجزا رو ال سی دی خونگی میندازه این دسته هم مثه دسته wii بیخوده . نیست خیلی بازی جذاب و اکشن با به قوله حرفه ای ها هارد کور داره ؟

پدر جان به احترام مو های سفیدت فقط به همین بسنده می کنم که اون دوتایی که می گی یوزر رفیقمه فن 2 آتشیه مایکروسافته
ashash
ash-ash
i7443_profile-picture-by-anigirfc1io.jpg

باشه منم باور كردم! :laughing:
اينا مهم نيست شما راحت باش به ترول كردن سونی تو تاپيك ها برس. با همون يوزر اولی مگه اين كار رو نمی كردی؟:)
اسم جدید تاپیک : دعوا بر سر خلاقیت نینتندو در دسته ی جدید wii u
بعضی ها باید از خودشون خجالت بکشن
نینتندو هر کاری دلش می خواد می کنه و به بعضی ها ربطی نداره
شما یی که نمی خواین این کنسول رو بگیرید شمایی که از نینتندو بدتون میاد
برید بیرون از تاپیک نظراتتون برای خودتون خوبه

آقا مگه من حرفم در مورد اينكه دسته اصلی ايكس باكس اريجينال شباهتی به دسته گيم كيوب نداره دروغ محض نيست؟
خب بيايد با منطق دروغ من رو ثابت كنيد.
ممنون.
ضمنا اين كنسول رو اراده كنم حتی روز لانچش هم می خرم (صرفا برای خنده) . لطفا در مورد اين موارد اظهار نظر نفرماييد بهتره...
مگه من گفتم شما
لحن تون جوری بود كه فكر كردم با منيد. اگه با من نبوديد عذر می خوام.
آدم حقيقتا اعصابش بهم می ريزه می بينه يه نفر با تجربه و اطلاعات كم خودش رو مهندس مايكروسافت فرض می كنه و مياد اطلاعات غلط می ده و همه هم باور می كن...
تازه عجيب تر از همه خودش رو هم نينتندو فن می دونه، اينو هر كس تو فروم های خارجی بگه مطمئنا يه تگ ترولر بهش اهدا می كنن...
اصلا همون دسته ای كه تو مدل های لانچ ايكس باكس اريجينال بود هم كوچكترين شباهتی به دسته گيم كيوب نداشت. همون دسته تنها مشكلش بزرگ بودنش بود وگرنه برای بازی های fps مثل باقلوا بود. گيم كيوب اصلا بازی fps درست و حسابی به خودش ديده آخه كه مايكرو بخواد دسته ای كه می خواد بده گيمرا باهاش هيلو بزنن رو از روی دسته گيم كيوب كپی كنه؟
شباهت كلی زياده تو چيزای مختلف، ژيان و مرسدس بنز هم جفتشون ماشينن و چهار تا چرخ دارن ولی اينكه مرسدس بنز از روی ژيان كپی شده جكه.

آخرین ویرایش:
اينا مهم نيست شما راحت باش به ترول كردن سونی تو تاپيك ها برس. با همون يوزر اولی مگه اين كار رو نمی كردی؟:)

15407730486915205457.jpg

پدر جان باور نکن شما خوب اصلا مهم نیست :))

الان بحث سر مایکروسافت و نینتندو اه تاپیک رو اشتباه اومدی

یوزر اول آخرم هم همینه تو مخت نمی ره چی کارت کنم برای کهولت سنه دیگه (توهم)

اینجوری پیش بریم کم کم می رسیم به تشخیص هویت

آقا من همینجا تسلیم دوست ندارم بن شم :)

آخرین ویرایش:
i7443_profile-picture-by-anigirfc1io.jpg

آقا مگه من حرفم در مورد اينكه دسته اصلی ايكس باكس اريجينال شباهتی به دسته گيم كيوب نداره دروغ محض نيست؟
خب بيايد با منطق دروغ من رو ثابت كنيد.
ممنون.
ضمنا اين كنسول رو اراده كنم حتی روز لانچش هم می خرم (صرفا برای خنده) . لطفا در مورد اين موارد اظهار نظر نفرماييد بهتره...

مگه من گفتم شما

شباهت كلی زياده تو چيزای مختلف، ژيان و مرسدس بنز هم جفتشون ماشينن و چهار تا چرخ دارن ولی اينكه مرسدس بنز از روی ژيان كپی شده جكه.
اگه ژیان اون موقع نبود مرسدس الانم نبود نمی دونم میفهمی چی میگم یا نا ؟؟امیدوارم منظورو بگیری:d

15407730486915205457.jpg

پدر جان باور نکن شما خوب اصلا مهم نیست :))

الان بحث سر مایکروسافت و نینتندو اه تاپیک رو اشتباه اومدی

یوزر اول آخرم هم همینه تو مخت نمی ره چی کارت کنم برای کهولت سنه دیگه (توهم)

اینجوری پیش بریم کم کم می رسیم به تشخیص هویت

آقا من همینجا تسلیم دوست ندارم بن شم :)
آفرين، همينه عمو جان:)
از پستات كاملا معلومه فرت سونی هيتری نينتندو فن شدی و الانم كلا مسير رو گم كردی و زدی به ترول مايكروسافت و مقايسه دسته گيم كيوب به 360 =))
كاملا دركت می كنم:
36300576107500696622.jpg
گيف گذاشتن دندون شكن رو هم سعی كردم تو اين پست بهت آموزش بدم:)

دوستان من به شخصه چندین ساله که هم ps3 دارم هم x360 وباید بگم این دسته با تقلید از هر دو این عنوان ها راه روشنی در پیش دارد

البته جدا از این که طرح های اولیه خود دسته x360 نیز ازان این شرکت بوده

جا داره دیگه به این گفتگو خاطمه بدیم......

هر جور حساب کنید ماکروسافت اسکی رفته و کاملا یک fact هست حالا دوست داره مدلی جدید از اون دسته رو بده که بقیه از روش اسکی رفتن دلیل نمیشه که الان رسیده به بم بست.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا دوستان اینقدر نسبت به این دسته حساسیت نشون میدن و میگن تقلیده تمامی شرکت ها از روی شرکت های دیگه نگاه میکنن و کنترلر کنسول خودشون رو اصلاح میکنن به طور مثال:
مثلا من موقعی که دسته ایکس باکس 360 رو دیدم گفتم چقدر شبیه دریمکسته ولی اصلاح شده اونه کسانی که دریمکست دارند میدونن من چی میگم
کلا یک سری ها جون به جونشان کنی میگن نینتندو اخه!!
شما بگین نینتندو چجوری دسته بسازه که شما خوشتون بیاد ؟ دسته به اون باحالی ساخته با صفحه لمسی و کلی خلاقیت میگید سینیه چاییه!!
دسته اینجوری میسازید میگید تقلیده !! دسته wii رو می بینید میگید کنترل تلویزیون هست !! شما یک دسته بسازید که شبیه هیچ کدوم از اینا نباشه برای من بفرستید
به خدا ترول هم حدی داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or