رونمایی دسته جدید نینتندو برای Wii U

amirsaman2

کاربر سایت
رونمایی دسته جدید نینتندو برای Wii U + آپدیت

phpFs9wGE2.jpg

سلام
(متن این خبر کوتاهه)
نینتندو دقایقی پیش دسته جدیدی از Wii U رو معرفی کرد . اسم این دسته Wii U Pro Controller هستش . همینطورکه توی تصویر میبینید این دسته شباهت زیادی با دسته Xbox داره .در PRE E3 شرکت نینتندو ، این شرکت اطلاعات جدیدی از Wii u معرفی کرده . نینتندو گفته که شما با کنترل اصلی Wii u میتونید به راحتی از اینترنت استفاده کنید .

آپدیت :

MiiVerse
یکی از قابلیت های جدیدی هست که نینتندو برای Wii U رو نمایی کرده ، MiiVerse یک شبکه
اجتماعی جدید از طرف نینتندو ه که به گیمرها اجازه میده مثل شبکه های اجتماعی با هم در ارتباط باشن ( فکر میکنم نینتندو اینجا خواسته چیزی شبیه FaceBook رو ایجاد کنه ) البته سیستمی شبیه همین اسم تو 3Ds راه ندازی شده . این سیستم قابلیت اینو داره که همزمان با اجرای بازی فعال بشه و اختلالی تو بازی ایجاد نکنه . البته نینتندو گفته این قابلیت در زمان لانچ کنسول فعال نمیشه .

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا دوستان اینقدر نسبت به این دسته حساسیت نشون میدن و میگن تقلیده تمامی شرکت ها از روی شرکت های دیگه نگاه میکنن و کنترلر کنسول خودشون رو اصلاح میکنن به طور م
مثلا من موقعی که دسته ایکس باکس 360 رو دیدم گفتم چقدر شبیه ایکس باکسه ولی اصلاح شده اونه کسانی که دریمکست دارند میدونن من چی میگم
کلا یک سری ها جون به جونشان کنی میگن نینتندو اخه!!
شما بگین نینتندو چجوری دسته بسازه که شما خوشتون بیاد ؟ دسته به اون باحالی ساخته با صفحه لمسی و کلی خلاقیت میگید سینیه چاییه!!
دسته اینجوری میسازید میگید تقلیده !! دسته wii رو می بینید میگید کنترل تلویزیون هست !! شما یک دسته بسازید که شبیه هیچ کدوم از اینا نباشه برای من بفرستید
به خدا ترول هم حدی داره

دادش ول کن کل بازی سنتر به غیر از چند نفرشون با نینتندو مخالف هستند

آقا گيم كيوب و ايكس باكس همزمان لانچ شدن لاقل بريد ويكی پديا رو بخونيد:
Nintendo GameCube - Wikipedia, the free encyclopedia
Xbox - Wikipedia, the free encyclopedia
قبلا حواسم نبود اينو بگم، ديگه دليل واضح تر از اين می خوايد كه مايكروسافت دسته كنسولش رو از گيم كيوب تقليد نكرده؟
جفت اين كنسول ها تو سال 2001 عرضه شدن می خوايد واقعا مايكرو چجوری تقليد كرده باشه؟ خدایی اعجوبه هایی تو اين فروم هستن كه بايد با پول هم شده نگه شون داريم! :laughing:

آقا گيم كيوب و ايكس باكس همزمان لانچ شدن لاقل بريد ويكی پديا رو بخونيد:
Nintendo GameCube - Wikipedia, the free encyclopedia
Xbox - Wikipedia, the free encyclopedia
قبلا حواسم نبود اينو بگم، ديگه دليل واضح تر از اين می خوايد كه مايكروسافت دسته كنسولش رو از گيم كيوب تقليد نكرده؟
جفت اين كنسول ها تو سال 2001 عرضه شدن می خوايد واقعا مايكرو چجوری تقليد كرده باشه؟ خدایی اعجوبه هایی تو اين فروم هستن كه بايد با پول هم شده نگه شون داريم! :laughing:
:-/
look out
Go by the name of sony
تشابه هميشه وجود داره فرض همين كه سوني 2009 سيستم تروفي رو مثل اچيومنت مايكرو براي PS3 راه اندازي كرد چون براي رقابت چاره اي نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or