رونمایی دسته جدید نینتندو برای Wii U

amirsaman2

کاربر سایت
رونمایی دسته جدید نینتندو برای Wii U + آپدیت

phpFs9wGE2.jpg

سلام
(متن این خبر کوتاهه)
نینتندو دقایقی پیش دسته جدیدی از Wii U رو معرفی کرد . اسم این دسته Wii U Pro Controller هستش . همینطورکه توی تصویر میبینید این دسته شباهت زیادی با دسته Xbox داره .در PRE E3 شرکت نینتندو ، این شرکت اطلاعات جدیدی از Wii u معرفی کرده . نینتندو گفته که شما با کنترل اصلی Wii u میتونید به راحتی از اینترنت استفاده کنید .

آپدیت :

MiiVerse
یکی از قابلیت های جدیدی هست که نینتندو برای Wii U رو نمایی کرده ، MiiVerse یک شبکه
اجتماعی جدید از طرف نینتندو ه که به گیمرها اجازه میده مثل شبکه های اجتماعی با هم در ارتباط باشن ( فکر میکنم نینتندو اینجا خواسته چیزی شبیه FaceBook رو ایجاد کنه ) البته سیستمی شبیه همین اسم تو 3Ds راه ندازی شده . این سیستم قابلیت اینو داره که همزمان با اجرای بازی فعال بشه و اختلالی تو بازی ایجاد نکنه . البته نینتندو گفته این قابلیت در زمان لانچ کنسول فعال نمیشه .

آخرین ویرایش:
phpFs9wGE2.jpg

جالبه انالوگ سمت راست بالا چهار تا دکمه اومدن پایین .خوب اینم خلاقیتی دیگه .خلاقیت مگه شاخ و دم داره؟
باید باهاش بازی کرد تا فهمید چقدر خوش دسته.
دسته های نینتندو مال نینتندو64 وگیم کیوب که افتضاح بودن ولی این ظاهرش که خوبه.

ههه...
دسته زده به عنوان لوازم جانبی با قيمت 20 الی 30 دلار بكنه تو پاچه ملت...دزدی به اين می گن. زحمتم نداده از دسته 360 تقليد نكنه.
Nintendo GameCube

برای مشاهده تصویر اصلی (696x600) روی این نوار کلیک کنید.
42468344022001916505.jpg

Microsoft Xbox Original

برای مشاهده تصویر اصلی (710x600) روی این نوار کلیک کنید.
63415087044926462384.jpg

Microsoft Xbox360

برای مشاهده تصویر اصلی (800x536) روی این نوار کلیک کنید.
94294517098938429207.jpg

برید 2-3 تا نسل قبل رو ببینید بعد بیاید اینجا نظر کارشناسانه بدید.
شما كاربرا رو با اطلاعات صفر فرض می كنی كه فرضا بهشون آهن و فولاد رو نشون بدی فكر كنن يكين؟:دی
اولا مدل پرتوتوتايپی كه عكس گذاشتی از دسته ايكس باكس هيچ ربطی به نهاييش نداره. مدل های پروتوتايپی با شباهت به دسته های همه كنسول های مختفلف براش اومدن و اين مدل هم فقط تو كنسول های لانچ بود و فورا عوضش كردن، چون اولين كنسول مايكرو بود، همونطور كه برای پلی استيشن1 كنسول اول سونی كلی دسته پروتوتايپ شبيه دسته SNES و NES ساخته شد تا بتونن به طرح نهایی برسن ولی دسته نهاییش كاملا چيز جديدی بود فلذا اينجا توصيه می شه شما بری اطلاعاتت رو افزايش بدی و به مردم توهين نكنی. ثانيا نرمی دسته ايكس باكس توی دست و به عبارت ديگه ارگونوميك عاليش تو دست هيچ شباهتی به دسته فوق ... گيم كيوب نداره.
مايكرو زحمت كشيد و دسته ايكس باكس اريجينال رو بهينه سازی كرد و حجمش رو كم كرد و رسوندش به دسته استثنایی 360 و به هيچ وجه هم از روی دسته گيم كيوب تقليد نكرده! در عوض الان مدل نهایی دسته Wii U كاملا كپی بيشرمانه ای از دسته 360 هست، اونم به عنوان وسيله جانبی برای چاپيدن گيمرها.

محض اطلاع كاربرا عكس كنترلر اصلی ايكس باكس اريجينال رو می ذارم:
673px-Xbox-s-controller.jpg

اين كجاش شبيه دسته گيم كيوبه؟
تو همون مدل پرتوتايپم هيچيش شبيه اون اسباب بازی نيست. كافيه به شكل انقلابی آنالوگ های چپ و راستش و هينطور دكمه های چهارجهتش توجه كنيد...
اونی که تو بهش می گی prototype توی تمام xbox 1 هایی که مادربورد v1 دارن همین کنترلر بوده.
translate.google.com سرچ کن ببین معنی prototype معنیش چی می شه.

دسته جدید xbox original توی دستگاه هایی که مادربورد v1.1 داشتن اومد.

اطلاعاتت رو عشقه
yahoo_21.gif
لانچش تو مناطق زيادی نبوده كه بخواد به چشم بياد تا جایی كه من می دونم. دسته اوليه هر كنسول رو هم می شه تا حدودی آزمايشی دونست چون اكثرا يكم بعد لانچ مدل بهبود يافته اش رو می دن بيرون...
نمونه اش سونی كه بعد SIXAXIS دوآل شوك3 رو با يه كم تغيير عرضه كرد...
به هر حال حرف شما مبنی به اينكه دسته ايكس باكس اريجينال كپی از روی دسته گيم كيوب بوده با دلايلی كه آوردم رد می شه:)
بازی كردن هانا مونتانا با سينی ویی يو هم اميدوارم بهتون بچسبه آقای بزرگسال:) (در حاليكه ما داريم هيلو5 می زنيم:)) )
سنمم از اونی كه فكر می كنی بالاتره و دو يوزر قبليتم به علت اينكه حوصله پست های خردسالان 4اور الون رو ندارم اينگور كرده بودم، اينم فكر كنم همينكار رو كنم:) كاملا كارات مثل اون دوستمون بوقچيه با اين تفاوت كه چون عليه سونی و مايكرو هی جبهه چنج می كنی بيشتر عمرت دووم مياره:)

آخرین ویرایش:
واقعاً یه سری از بچه های اینجا از نوابغ تاریخ بشریت هستن ! اینبار ماشین زمان برای نینتندو !
پ.ن: حالا جدا از این حرفا با اون جای آنالوگ سمت راست اصلاً میشه بازی کرد ؟ دی

ههه...
دسته زده به عنوان لوازم جانبی با قيمت 20 الی 30 دلار بكنه تو پاچه ملت...دزدی به اين می گن. زحمتم نداده از دسته 360 تقليد نكنه.

شما كاربرا رو با اطلاعات صفر فرض می كنی كه فرضا بهشون آهن و فولاد رو نشون بدی فكر كنن يكين؟:دی
اولا مدل پرتوتوتايپی كه عكس گذاشتی از دسته ايكس باكس هيچ ربطی به نهاييش نداره. مدل های پروتوتايپی با شباهت به دسته های همه كنسول های مختفلف براش اومدن و اين مدل هم فقط تو كنسول های لانچ بود و فورا عوضش كردن، چون اولين كنسول مايكرو بود، همونطور كه برای پلی استيشن1 كنسول اول سونی كلی دسته پروتوتايپ شبيه دسته SNES و NES ساخته شد تا بتونن به طرح نهایی برسن ولی دسته نهاییش كاملا چيز جديدی بود فلذا اينجا توصيه می شه شما بری اطلاعاتت رو افزايش بدی و به مردم توهين نكنی. ثانيا نرمی دسته ايكس باكس توی دست و به عبارت ديگه ارگونوميك عاليش تو دست هيچ شباهتی به دسته فوق ... گيم كيوب نداره.
مايكرو زحمت كشيد و دسته ايكس باكس اريجينال رو بهينه سازی كرد و حجمش رو كم كرد و رسوندش به دسته استثنایی 360 و به هيچ وجه هم از روی دسته گيم كيوب تقليد نكرده! در عوض الان مدل نهایی دسته Wii U كاملا كپی بيشرمانه ای از دسته 360 هست، اونم به عنوان وسيله جانبی برای چاپيدن گيمرها.

15407730486915205457.jpg

اونی که تو بهش می گی prototype توی تمام xbox 1 هایی که مادربورد v1 دارن همین کنترلر بوده.
translate.google.com سرچ کن ببین معنی prototype معنیش چی می شه.

دسته جدید xbox original توی دستگاه هایی که مادربورد v1.1 داشتن اومد.

اطلاعاتت رو عشقه :))

Welcome To The Bazicenter Kindergarten

آخرین ویرایش:
بحث تقلید تو صنعت گیم تاریخچه ای طولانی دارد...
تا نگیری تو دستت معلوم نمیشه چطوره...
معلومه که نینتندو هم داره میره سمت هارد کور...

من نمیدونم کی گفته دسته ی X360 خوش دسته! من الان دارم، اصلا هم خوش دست نیست! وقتی بازی میکنم باهاش، حسرت زمانی رو میخورم که PS1 و PS2 بازی میکردم.
این Nintendo که اینقدر کودن نبود که؛ چه کار مسخره ای کرده.

من نمیدونم کی گفته دسته ی X360 خوش دسته! من الان دارم، اصلا هم خوش دست نیست! وقتی بازی میکنم باهاش، حسرت زمانی رو میخورم که PS1 و PS2 بازی میکردم.
این Nintendo که اینقدر کودن نبود که؛ چه کار مسخره ای کرده.
دوست عزیز برا من و شما که از اول با دسته پی اس بزرگ شدیم ممکنه راحت نباشه ولی یه مدت کار کنی باهاش خیلی راحت میشه تنها بدیش به نظر من D-pad هاشه...

آخرین ویرایش:
لانچش تو مناطق زيادی نبوده كه بخواد به چشم بياد تا جایی كه من می دونم. دسته اوليه هر كنسول رو هم می شه تا حدودی آزمايشی دونست چون اكثرا يكم بعد لانچ مدل بهبود يافته اش رو می دن بيرون...
نمونه اش سونی كه بعد SIXAXIS دوآل شوك3 رو با يه كم تغيير عرضه كرد...
به هر حال حرف شما مبنی به اينكه دسته ايكس باكس اريجينال كپی از روی دسته گيم كيوب بوده با دلايلی كه آوردم رد می شه:)
بازی كردن هانا مونتانا با سينی ویی يو هم اميدوارم بهتون بچسبه آقای بزرگسال:) (در حاليكه ما داريم هيلو5 می زنيم:)) )
سنمم از اونی كه فكر می كنی بالاتره و دو يوزر قبليتم به علت اينكه حوصله پست های خردسالان 4اور الون رو ندارم اينگور كرده بودم، اينم فكر كنم همينكار رو كنم:) كاملا كارات مثل اون دوستمون بوقچيه با اين تفاوت كه چون عليه سونی و مايكرو هی جبهه چنج می كنی بيشتر عمرت دووم مياره

15407730486915205457.jpg

پدر جان به احترام مو های سفیدت فقط به همین بسنده می کنم که اون دوتایی که می گی یوزر رفیقمه فن 2 آتشیه مایکروسافته
ashash
ash-ash

واسه سنت ضرر داره انقدر حرص نخور

پاسخ به گفتگو هم چیز خوبیست از ویرایش بهتره

اسم جدید تاپیک : دعوا بر سر خلاقیت نینتندو در دسته ی جدید wii u
بعضی ها باید از خودشون خجالت بکشن
نینتندو هر کاری دلش می خواد می کنه و به بعضی ها ربطی نداره
شما یی که نمی خواین این کنسول رو بگیرید شمایی که از نینتندو بدتون میاد
برید بیرون از تاپیک نظراتتون برای خودتون خوبه

اسم جدید تاپیک : دعوا بر سر خلاقیت نینتندو در دسته ی جدید wii u
بعضی ها باید از خودشون خجالت بکشن
نینتندو هر کاری دلش می خواد می کنه و به بعضی ها ربطی نداره
شما یی که نمی خواین این کنسول رو بگیرید شمایی که از نینتندو بدتون میاد
برید بیرون از تاپیک نظراتتون برای خودتون خوبه
دفتر مشقتون رو باز کنید,100000000000 بار این جمله رو بنویسید:
فروم جای نظر دادن است,هیچ وقت به کسی نگویم نظر نده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or