رونمایی از Resident Evil 6 در 19 ژانویه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
به تازگی وبسایت مرموزی با نام NoHelpLeft تصاویر و ویدیوهایی را منتشر کرده است که به نظر می رسد به Resident Evil مربوط باشد.


نقاشی هایی که به بر روی دیوارهای مختلف و بیلبوردهای تبلیغاتی کشیده شده است و همچنین ویدیوهایی نیز که در این سایت آپلود شده است که بنظر می رسد همگی این ها به احتمال زیاد به RE اشاره دارد.

چندین تصویر در این سایت گذاشته شده است، یکی از این تصاویر را که در پایین می بینید، سیمبل یا لوگوی Biohazard در آن آشکار است [به حرف O دقت کنید].



یکی ار افرادی که این تصاویر و ویدیوها را در سایت گذاشته است، با نام "biohazard sign" مشخص شده است.

دامین سایت هم با این که اشاره ی مستقیمی به CAPCOM نشده است، اما بر طبق اطلاعاتی که سایت GoDaddy و فروم NeoGAF به دست آورده اند، این سایت توسط "Identity Protection Service" رجیستر شده است.نکته ی قابل توجه این است که سایتی (با نام Inserted Evil) که چندی پیش CAPCOM برای تبلیغات RE: Operation Raccoon به راه انداخته بود، به مانند سایت بالا توسط "Identity Protection Service" رجیستر شده است.
اطلاعات دیگر این دو سایت مانند نام ثبت کننده و محل ثبت (هر دو در انگلستان) نیز یکسان است.

یکی از ویدیوهایی که در سایت آپلود شده است، زنی را نشان می دهد که به زبان Mandarin (چینی) صحبت می کند و بقیه ی افرادی که در ویدیو حضور دارند، نمی دانند که این زن به چه زبانی صحبت میکند.
چندی پیش در رزومه ی کاری شخصی که نشان می داد در حال کار بر روی RE 6 است، اطلاعاتی از صداگذاری های بازی به دست آمده بود.این اطلاعات نشان می داد که تعدادی صداگذار چینی در بازی وجود دارد.

ویدیوی آخر نیز نشان می دهد که این زن چینی در حال گریه کردن است و در آخر تاریخ 19 ژانویه 2012 بر روی صفحه نقش می بندد.
علاوه بر ویدیو، یکی از تصاویر نیز به این تاریخ اشاره دارد.







CAPCOM قرار است در 19 ژانویه اونتی به مناسبت جشن 15 سالگی فرنچایز RE برگذار کند.

به هر حال با این که تمام این ها احتمالا به RE اشاره دارد، اما نمی توان گفت که آیا این سایت رسمی است یا خیر.حتی در صورتی که این موضوع واقعیت داشته باشد، تنها شاید به یکی از فیلم ها یا کامیک بوک های بازی اشاره داشته باشد و خبری از RE 6 نباشد.

CACPOM نیز از دادن جواب به این شایعه خودداری کرده است.

آخرین بار در توکیو گیم شو پارسال اطلاعاتی منتشر شده بود که گمان می رفت CAPCOM سرانجام این عنوان را به صورت رسمی معرفی خواهد کرد، اما در آخر این اتفاق نیفتاد و تمام اطلاعات منتشر شده فیک بود.

IGN
 
ای اسپم :|

وقتی می گم خبری نیس ینی نیس
تجربه دارم که می گم
کپکام عمرا اینجوری بازی شو معرفی نمی کنه ته تهش یه تریلر جدید و تاریخ عرضه از دمنیشن نشون بدن
در ضمن عکس های بالا فوتوشاپ نمی زنه ؟؟؟؟

باو چرا اینقدر ناامیدی ؟! :d خوب معرفی نشه که نشه به جهنم ! :d
عکس ها تمامشون واقعیه و تو سرتاسر دنیا با اسپره این کارو انجام دادند (آسیا (چین-ژاپن و یه کشور عرب زبان)-آمریکا-اروپا و ---).تایید شده.

-----------
خوب All board hype again !:cool2: :d

IGN زده به سیم آخر : :d

 
فکر نکنم همچین چیزی درست باشه .... حتما یکی از هواداران این بازی سایت رو راه اندازی کرده
 
تو این روز اتفاقی نیافته خوبه اخه کدوم شرکت تاحالا اینجوری بازی معرفی کرده؟شاید میخوان تو این روز ویروس پخش کنن کل مردم بشن زامبی:))
 
این کپکامم دیگه خیلی داره کشش میده خوب بیا بازیو معرفی کن و هم خودتو راحت کن هم طرفدارارو هرچند که دیگه انقدر اسم RE تنزل پیدا کرده که دیگه واقعا انتظارشو نمیکشم و مثل قدیما نیست که خودمونو میکشتیم واسه RE جدید و کلی ذوق و شوق داشتم. بیا نسخه ی 6 رو هم عرضه کن و دیگه به طور کامل به اسم این بازی گند بزن بره
 
فکر نکنم همچین چیزی درست باشه .... حتما یکی از هواداران این بازی سایت رو راه اندازی کرده
نه عزیز دل
تمامیه این تبلیغات و عکس ها و ویدیوها و سایت واقعیه و همشون مال کپکامه!!
Exclusive: ***8220;No Hope Left***8221; Is Capcom! | Gaming News and Opinion at TheSixthAxis.com
 
جالبه برای من کپکام تو E3 .VGA .COMIC CON TGS از زرزیدنت اویل 6 هیچی نشون نداد ولی فردا میخواد تو یه روز معمولی تیزرشو نشون بده . جل الخالق!!!
 
جالبه برای من کپکام تو E3 .VGA .COMIC CON TGS از زرزیدنت اویل 6 هیچی نشون نداد ولی فردا میخواد تو یه روز معمولی تیزرشو نشون بده . جل الخالق!!!
خوب برای همین من میگم رونماییشون مزخرفه! ولی اگر اطلاعات خوبی بدند توجیه میکنیم این کارشون رو:d
مثلاً شاید میخواستندکه طی یک فرصت مناسب از بازی رونمایی بکنند و از جو شلوغ و پرهیاهویه این کنفرانس‌ها دور باشند.
 
فقط امیدوارم این بازی به اصالت اصلی خودش برگرده.فقط کپکام ایندفعه باید جوری بازی رو بسازه که دوباره تراژدی اویل 5 تکرار نشه.:d
 
آخرین ویرایش:
ایکاش یه ثانیه شمار مثل سایت *R میذاشت بعد از اون تریلر لعنتی رو نشون میداد.اینجوری معلوم نیست کی میخوان چی رو چجوری معرفی کنن!
 

MSP22681a00haih1150961h00003a79i2ifi4e842ea



تا نمایش NO HELP LEFT !

در ضمن این ربطی به تیزر فیلم نداره.تیزرو 1 ساعت دیگه نشون می دن !

و در آخر اگه خبری نشد، از هایپ کردن شما دوستان معذورم ! :(:d
 

MSP22681a00haih1150961h00003a79i2ifi4e842ea



تا نمایش NO HELP LEFT !

در ضمن این ربطی به تیزر فیلم نداره.تیزرو 1 ساعت دیگه نشون می دن !

و در آخر اگه خبری نشد، از هایپ کردن شما دوستان معذورم ! :(:d

البته دوستان شاید هم رزیدنت اویل 6 نباشه شاید یه اسپین آف دیگه باشه هیچی معلوم نیست هنوز.
 
^^^^^

VentureBeat گزارش داده (البته شایعه به حساب میاد) که کریس و لیان کرکترهای اصلی RE 6 هستند.Ada هم برمیگرده که البته مشخص نشد که نقشش تو بازی چیه.
کپکام به دنبال یه گیم پلی مثل RE 4 هست. گیم پلی که ترکیبی از action و horror ـه، به جای اینکه مثل RE 5 یه شوتر محض باشه.
قبلا شایعه شده که کپکام بازی رو داده دست یه استودیوی غربی، اما VentureBeat گفته بازی همچنان توسط استودیوی داخلی (ژاپنی) کپکام که قبلا رو سری کار می کردند، ساخته می شه.
 
من فقط خواهش می کنم بشه هنگام تیراندازی راه رفت :|
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or