رونمایی از Resident Evil 6 در 19 ژانویه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
به تازگی وبسایت مرموزی با نام NoHelpLeft تصاویر و ویدیوهایی را منتشر کرده است که به نظر می رسد به Resident Evil مربوط باشد.

نقاشی هایی که به بر روی دیوارهای مختلف و بیلبوردهای تبلیغاتی کشیده شده است و همچنین ویدیوهایی نیز که در این سایت آپلود شده است که بنظر می رسد همگی این ها به احتمال زیاد به RE اشاره دارد.

چندین تصویر در این سایت گذاشته شده است، یکی از این تصاویر را که در پایین می بینید، سیمبل یا لوگوی Biohazard در آن آشکار است [به حرف O دقت کنید].

یکی ار افرادی که این تصاویر و ویدیوها را در سایت گذاشته است، با نام "biohazard sign" مشخص شده است.

دامین سایت هم با این که اشاره ی مستقیمی به CAPCOM نشده است، اما بر طبق اطلاعاتی که سایت GoDaddy و فروم NeoGAF به دست آورده اند، این سایت توسط "Identity Protection Service" رجیستر شده است.نکته ی قابل توجه این است که سایتی (با نام Inserted Evil) که چندی پیش CAPCOM برای تبلیغات RE: Operation Raccoon به راه انداخته بود، به مانند سایت بالا توسط "Identity Protection Service" رجیستر شده است.
اطلاعات دیگر این دو سایت مانند نام ثبت کننده و محل ثبت (هر دو در انگلستان) نیز یکسان است.

یکی از ویدیوهایی که در سایت آپلود شده است، زنی را نشان می دهد که به زبان Mandarin (چینی) صحبت می کند و بقیه ی افرادی که در ویدیو حضور دارند، نمی دانند که این زن به چه زبانی صحبت میکند.
چندی پیش در رزومه ی کاری شخصی که نشان می داد در حال کار بر روی RE 6 است، اطلاعاتی از صداگذاری های بازی به دست آمده بود.این اطلاعات نشان می داد که تعدادی صداگذار چینی در بازی وجود دارد.

ویدیوی آخر نیز نشان می دهد که این زن چینی در حال گریه کردن است و در آخر تاریخ 19 ژانویه 2012 بر روی صفحه نقش می بندد.
علاوه بر ویدیو، یکی از تصاویر نیز به این تاریخ اشاره دارد.

CAPCOM قرار است در 19 ژانویه اونتی به مناسبت جشن 15 سالگی فرنچایز RE برگذار کند.

به هر حال با این که تمام این ها احتمالا به RE اشاره دارد، اما نمی توان گفت که آیا این سایت رسمی است یا خیر.حتی در صورتی که این موضوع واقعیت داشته باشد، تنها شاید به یکی از فیلم ها یا کامیک بوک های بازی اشاره داشته باشد و خبری از RE 6 نباشد.

CACPOM نیز از دادن جواب به این شایعه خودداری کرده است.

آخرین بار در توکیو گیم شو پارسال اطلاعاتی منتشر شده بود که گمان می رفت CAPCOM سرانجام این عنوان را به صورت رسمی معرفی خواهد کرد، اما در آخر این اتفاق نیفتاد و تمام اطلاعات منتشر شده فیک بود.

IGN

اینکه این سایت زاقارت تایید شدن بازی رو به ما بگه دیگه نوبره
حداقل خبر رو ببرین توی بخش شایعه
آقا بهروز شما که اینکاره که دیگه چرا
--------------
راستی منم میتونم از دهاتمون روی دیوار چند تا اسپری کاری کنم بازی هالف لایف 3 رو تایید کنما

بوم ؟! :d

تمامیه این تبلیغات و عکس ها و ویدیوها و سایت واقعیه و همشون مال کپکامه !

Exclusive: “No Hope Left” Is Capcom! | Gaming News and Opinion at TheSixthAxis.com

هی میخوام هایپ نشم ولی بهروز نمیزاری :دی

بزار ببینیم تا الان چی دستگیرمون شده و چطوری میتونم هایپ زدایی کنم :دی : خب سایت که تایید شد مربوط به کاپکامه ، توی ویدئو ها هم یه زن چینی رو نشون دادن ، طبق یک گزارش Resident Evil 6 هم قراره توی چین اتفاق بیوفته

اوه اوه مثل اینکه قضیه داره جدی میشه

من فعلا سکوت اختیار میکنم ، والا هرچی سعی کردم نفهمیدم چطوری میتونم هایپ زدایی کنم

علاوه بر اون توی VG247 نوشته بود معرفی قراره ساعت 10PM باشه که به وقت خودمون میشه ساعت 1:30 بامداد جمعه

آخرین ویرایش:
هایپ می‌شویم.:d
کلاً خیلی حال کردم با این رونمایی مزخرف، کی فکرش رو میکرد؟
امیدوارم از این همه انتظار پشیمون نشیم!

به نظر من این بازی برمیگرده به اوج خودش. آخه فکر میکنم که کپکام از کاراش درس میگیره. نگیره ابلههه.

میلا یوویچ راجع به اون سایت که بهروز خبرشو گذاشت تو سایت از کپکام سوال کرده. کپکام هم دیگه نتونسته به اون دروغ بگه. کار تمومه.:x

rems.jpg

آخرین ویرایش:
میلا یوویچ راجع به اون سایت که بهروز خبرشو گذاشت تو سایت از کپکام سوال کرده. کپکام هم دیگه نتونسته به اون دروغ بگه. کار تمومه.:x

حمید این خبر رو از کجا بدست آوردی ؟

خدا کنه درست بگی من که بی صبرانه منتظرم

هیچ رزیدنت اویلی نمی تونه این بازی رو به اوج خودش مثل اویل یک و دو برسونه و این یکی هم به جایی نمیرسه

left تو عکس اول f اش رو نگاه کنید با پله نردبوم درست شده باحال بود ..ولی من که کلا با نسخه قبلش دیگه امیدی ندارم این عنوان هم یه عنوان شوتر مثل قبل می شه الان بیشتر باید سمت بازی هایی مثل الان ویک رفت می شه این بازی ها رو جایگزینی برای سری های ترسناک قدیمی دونست..اخه خداییش دیگه این قضیه زامبی خزش در اومده!! دیگه خیلی تکراری و مسخره شده !

کوو من که خطو نشونی نمیبینم کوووووووووو نشون بده:d

ای اسپم :|

وقتی می گم خبری نیس ینی نیس
تجربه دارم که می گم
کپکام عمرا اینجوری بازی شو معرفی نمی کنه ته تهش یه تریلر جدید و تاریخ عرضه از دمنیشن نشون بدن
در ضمن عکس های بالا فوتوشاپ نمی زنه ؟؟؟؟

ای اسپم :|

وقتی می گم خبری نیس ینی نیس
تجربه دارم که می گم
کپکام عمرا اینجوری بازی شو معرفی نمی کنه ته تهش یه تریلر جدید و تاریخ عرضه از دمنیشن نشون بدن
در ضمن عکس های بالا فوتوشاپ نمی زنه ؟؟؟؟

:sorry:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or