رونمایی از Fox Engine در ماه آینده

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
projectogre610.jpg

بر اساس خبری در رابطه با سالگرد 25 سالگی Metal Gear Solid، خالق این سری آقای هیدئو کوجیما گفت که ماه آینده در رویدادی در ژاپن ما نگاه نزدیکی به این موتور گرافیکی خواهیم داشت.
موتوری که به احتمال بسیار زیاد در ساخت عنوان بعدی سری MGS نقش به سزایی خواهد داشت.

کوجیما گفت: " Fox Engine در حال اتمام است، اما تنها راه برای فهمیدن اینکه آیا این موتور به درستی کار خواهد کرد این است که در همان موقع، یک بازی با آن ساخته شود، و همین که به جلو پیش میرویم، این موتور را با ابزار های خود بهبود ببخشیم."
" در اصل قرار بود که این موتور برای ساخت بازی MGR :R استفاده شود اما با توجه به مشکلاتی که پیش آمد، در عوض بازی با همان موتور گرافیکی Platinum Games ساخته خواهد شد."

او اضافه کرد: " استودیو های ساخت بازی در ژاپن در حال انقراض هستند. حقیقتی که ما در طی 10 سال تشخیص دادیم و اگرچه Fox Engine هنوز کامل نیست اما ما آماده ایم که توانایی های آن را به نمایش بگذاریم.... برای نشان دادن هر چه بیشتر به خصوص بودن آن، در 30 آگوست رونمایی از این موتور خواهیم داشت"

در سال گذشته ما نگاهی اجمالی به موتور گرافیکی اختصاصی کوجیما داشته ایم.
کوجیما در توویتر خود چندین عکس از پروژه "Ogre" به نمایش گذاشته است که به نظر میرسد Metal Gear Solid 5 باشد.

منبع

همه اینا رو گفتی ولی من حس میکنم توی ذهنت دوست داری جوری همه چی رو به هم وصل کنی که در اخر گول بزنی خودت رو برای دیرتر عرضه شدن نسل بعدی:d
بهتر باهاش کنار بیام تا اینکه بخوایم خودمون دلداری بدیم اگه با منظق نگاه کنید معلومه که اخر 2013 یعنی تعطیلات سال 2014 کنسول ها عرضه میشن و وارد نسل بعد میشیم
می گم مگه تعطیلات سال 2014 سال 2014نمی شه من هم گفتم اگه 2013 معرفی کنن 2014 میاد بعدش هم من موندم شما این اطلاعات رو از کجا اوردی که می گی تعطیلات سال 2014 کنسول های نسل بعد عرضه شدن کارمند سونی یا مایکروسافت هستی شما:-/ بعدش هم امسال 2012 هست داره pes 2013 میاد پس 2013 هم pes 2014 میاد

---------- نوشته در 12:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 PM ارسال شده بود ----------

امیدواریم که حداقل یک تیزر هم از mgs بعدی نشون بدن

آخرین ویرایش:
می گم مگه تعطیلات سال 2014 سال 2014نمی شه من هم گفتم اگه 2013 معرفی کنن 2014 میاد بعدش هم من موندم شما این اطلاعات رو از کجا اوردی که می گی تعطیلات سال 2014 کنسول های نسل بعد عرضه شدن کارمند سونی یا مایکروسافت هستی شما:-/ بعدش هم امسال 2012 هست داره pes 2013 میاد پس 2013 هم pes 2014 میاد

---------- نوشته در 12:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 PM ارسال شده بود ----------

امیدواریم که حداقل یک تیزر هم از mgs بعدی نشون بدن
من کارمندشون نیستم ولی به حرف شرکت های سازنده گوش میکنم همشون دارن به ما به شکل مستقیم حالی میکنن بابا اواخر 2013 و تعطیلات 2014 کنسول های نسل جدید میان نمونش همین اخریش EA بودش که گفت فقط چیزی که دقیق مشخص نیست اینکه اواخر 2013 عرضه میشه یا تعطیلات 2014 که میشه گفت چون کونامی گفته pes 2014 برای نسل بعد میادش به تاریخ انتشار این بازی که هر سال منتشر میشه که نگاه کنیم این احتمال بسیار قوی وجود داره که سه ماه اخر 2013 عرضه بشه
از نظر من فقط تنها موضوعی که مشخص نیست همینه که اواخر 2013 عرضه میشه یا تعطیلات 2014

این آخه کجاش خوبه؟ یه نگاه به چرخ هوموی و به زمین زیرش بندازید تا عمق فاجعه رو درک کنید.البته من نمیگم موتور بدی از آب دربیاد.شاید از کرای انجین 3 هم بهتر بشه ولی فعلا که هر چی ازش اومده ناامید کنندست

شما هیچی از موتور ندیدی.
بعضی از عکساشو وقتی با واقعیت مقایسه میکرد به سختی میتونستی تشخیص بدی کدوم واقعیته.
به قول کوجیما "این بهترین موتوره در حال حاضر بازیه" (با کمی اغراق)

این آخه کجاش خوبه؟ یه نگاه به چرخ هوموی و به زمین زیرش بندازید تا عمق فاجعه رو درک کنید.البته من نمیگم موتور بدی از آب دربیاد.شاید از کرای انجین 3 هم بهتر بشه ولی فعلا که هر چی ازش اومده ناامید کنندست
داداش این عکس مربوط به Peace Walker نسخه ی PSP هست.
درضمن تا حالا فقط یه نمایش از موتور نشون دادن (نمایش Pre E3 پارسال کونامی) که اونم جزئیات موتور فوق العاده بود. دیگه چی نشون دادن که میگی ناامید کننده س؟!
پ.ن. من نه فن کوجیما هستم و نه MGS نه هیچی (جهت جلوگیری از انگ فن بازی و طرفداری کورکورانه).

من کارمندشون نیستم ولی به حرف شرکت های سازنده گوش میکنم همشون دارن به ما به شکل مستقیم حالی میکنن بابا اواخر 2013 و تعطیلات 2014 کنسول های نسل جدید میان نمونش همین اخریش EA بودش که گفت فقط چیزی که دقیق مشخص نیست اینکه اواخر 2013 عرضه میشه یا تعطیلات 2014 که میشه گفت چون کونامی گفته pes 2014 برای نسل بعد میادش به تاریخ انتشار این بازی که هر سال منتشر میشه که نگاه کنیم این احتمال بسیار قوی وجود داره که سه ماه اخر 2013 عرضه بشه
از نظر من فقط تنها موضوعی که مشخص نیست همینه که اواخر 2013 عرضه میشه یا تعطیلات 2014
1_مثلا ea میاد می گه ما فکر می کنیم کنسول های نسل بعد2013 میان نمی گن این حتمی هست می گن احتمالش هست
2-این شرکت ها بدون اجازه ی سونی و مایکروسافت نمی تونن بگن کنسول های نسل بعد کی میاد
در ضمن کونامی گفته pes در نسل بعد با Fox Engine ساخته می شه نگفت pes 2014 برای نسل بعد هست و با این موتور ساخته می شه
این اطلاعات هم همش حدس و گمان هست
و به خود سونی و مایکروسافت ربط داره که کی کنسول نسل بعدشون رو معرفی می کنن
من از مایکروسافت مطمئن هستم تا بیشتر از 2 سال دیگه کنسول نسل بعد نمی ده بیرون حرف خود مایکروسافت هست
سونی هم به احتمال بالا همزمان با مایگروسافت می ده بیرون ولی هیچ چیزی مشخص نیست
[h=2][/h]

---------- نوشته در 10:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

داداش این عکس مربوط به Peace Walker نسخه ی PSP هست.
درضمن تا حالا فقط یه نمایش از موتور نشون دادن (نمایش Pre E3 پارسال کونامی) که اونم جزئیات موتور فوق العاده بود. دیگه چی نشون دادن که میگی ناامید کننده س؟!
پ.ن. من نه فن کوجیما هستم و نه MGS نه هیچی (جهت جلوگیری از انگ فن بازی و طرفداری کورکورانه).

کی گفته این عکس Peace Walker نسخه ی PSP است
این عکس پروژه Ogreهست

کی گفته این عکس Peace Walker نسخه ی PSP است
این عکس پروژه Ogreهست

این عکسیه که همراه با اولین عکس از Project Ogre منتشر شد.
اون یکی عکس جزئیات خیره کننده ـست. (البته شاید دیده باشی)
حتی لباس زیر های افراد هم از روی لباس نمایان بود :-o
بعدشم این عکس حتی در حد MGS4 هم نیست چه برسه به فاکس انجین نسل بعد. تازه این عکس برای مراحل اولیه ی فاکس انجینه.

اون عکسای جنگل پلاستیکی رو یادته از انجین ؟؟؟
همین عکس پُست اول رو از نظر بافت های کف زمین و تایر های ماشینه ببین به قدر کافی فیض میبری !

داداش گلم ، من که گفتم اصلا فاکس انجینو با اون عکس مقایسه نکنین؟
اگه تونستم چند تا عکس الان آپلود میکنم ببینین.

---------- نوشته در 12:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 AM ارسال شده بود ----------

بچه های بازی سنتر هم گذاشتن : http://forum.bazicenter.com/thread58110/
Fox_Engine1.jpg.jpg

حالا اگه تونستین بگین از تصاویر بالا کدومش واقعیه و کدومش فاکس انجین. :>
Fox_Engine2.jpg.jpg

تصویر بالا سمت چپ رو ببینین. بازتاب نور در اشیائه مختلفو نشون میده (مثلا به ترتیب = پلاستیک ، طلا ، نقره ، آهن و....)
آدم در حیرت میماند
:-o

23.jpg

اینم عکسیه که گفتم با تصویر تاپیک کوجیما توی تو*ییترش گذاشته. فقط به جزئیات دقت کنید. حتی لباس های زیر افرادم از روی لباس معلومه :-o

آپدیت : نوشته ی تصویر دوم اضافه شد

آخرین ویرایش:
دوسته عزيز خودتو خسته نكن اب در هاون كوبيدن است
والا ما هم نگران نسل بعد هستيم با اين وضع اودلار ولي به خودمونو بقيه نميتونيم دروغ بگيم
ايشون منتظر بمونن سوني و مايكرو سال 2020 واسشون نسل بعد روشروع كنن

دستش درد نکنه استاد . چقدر فن توی ایران جمع کنه این موتور :d
تصاویر B سمت راستیا fox engine هستن درسته؟

درسته:d ولی واقعا تشخیصش سخته :x

همه چی که گرافیک نیست ! کلا متالگیر رو بیشتر به خاطر داستانش می پسندم ! ... !

درسته ولی متال گیر همه چیزش از همه سر تره وقتی ریلیز میشه. (مثلا متال گیر 4 : هم گرافیک ، هم گیم پلی ،هم موسیقی ،هم داستان ، هم شخصیت پردازی و .... ـش از همه بهتر بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or