رونمایی از Fox Engine در ماه آینده

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
projectogre610.jpg

بر اساس خبری در رابطه با سالگرد 25 سالگی Metal Gear Solid، خالق این سری آقای هیدئو کوجیما گفت که ماه آینده در رویدادی در ژاپن ما نگاه نزدیکی به این موتور گرافیکی خواهیم داشت.
موتوری که به احتمال بسیار زیاد در ساخت عنوان بعدی سری MGS نقش به سزایی خواهد داشت.

کوجیما گفت: " Fox Engine در حال اتمام است، اما تنها راه برای فهمیدن اینکه آیا این موتور به درستی کار خواهد کرد این است که در همان موقع، یک بازی با آن ساخته شود، و همین که به جلو پیش میرویم، این موتور را با ابزار های خود بهبود ببخشیم."
" در اصل قرار بود که این موتور برای ساخت بازی MGR :R استفاده شود اما با توجه به مشکلاتی که پیش آمد، در عوض بازی با همان موتور گرافیکی Platinum Games ساخته خواهد شد."

او اضافه کرد: " استودیو های ساخت بازی در ژاپن در حال انقراض هستند. حقیقتی که ما در طی 10 سال تشخیص دادیم و اگرچه Fox Engine هنوز کامل نیست اما ما آماده ایم که توانایی های آن را به نمایش بگذاریم.... برای نشان دادن هر چه بیشتر به خصوص بودن آن، در 30 آگوست رونمایی از این موتور خواهیم داشت"

در سال گذشته ما نگاهی اجمالی به موتور گرافیکی اختصاصی کوجیما داشته ایم.
کوجیما در توویتر خود چندین عکس از پروژه "Ogre" به نمایش گذاشته است که به نظر میرسد Metal Gear Solid 5 باشد.

منبع

مثل اینکه قراره pes 2014 هم با این موتور ساخته بشه.
معلوم نیست گفتن در نسل بعد نسل بعد هم معلوم نیست که کی بیاد از اون جایی که به احتمال بالا 2013 معرفی می شه پس 2014 میاد پس می شه به احتمال زیاد می شه نسخه ی 2015 که این بازی با این موتور هم دیگه خودش رو نمی تونه نجات بده بعد از اونجایی که در نسل بعد هنوز هم بازی برای ps3 می دن بیرون مخصوصا pes احتمالش هست که نسخه ی ps3 هم با همین موتور بسازن

---------- نوشته در 11:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

می گم دوستان قرار هست که کوجیما بازی رو معرفی کنه که از این موتور استفاده می کنه یا من اشتباه متوجه شدم

آخرین ویرایش:

اما تنها راه برای فهمیدن اینکه آیا این موتور به درستی کار خواهد کرد این است که در همان موقع، یک بازی با آن ساخته شود، و همین که به جلو پیش میرویم، این موتور را با ابزار های خود بهبود ببخشیم."
پس احتمالش زیاده که بخوان همون موقع متال گیر بعدی رو نشون بدن

معلوم نیست گفتن در نسل بعد نسل بعد هم معلوم نیست که کی بیاد از اون جایی که به احتمال بالا 2013 معرفی می شه پس 2014 میاد پس می شه به احتمال زیاد می شه نسخه ی 2015 که این بازی با این موتور هم دیگه خودش رو نمی تونه نجات بده بعد از اونجایی که در نسل بعد هنوز هم بازی برای ps3 می دن بیرون مخصوصا pes احتمالش هست که نسخه ی ps3 هم با همین موتور بسازن

---------- نوشته در 11:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

می گم دوستان قرار هست که کوجیما بازی رو معرفی کنه که از این موتور استفاده می کنه یا من اشتباه متوجه شدم
همه اینا رو گفتی ولی من حس میکنم توی ذهنت دوست داری جوری همه چی رو به هم وصل کنی که در اخر گول بزنی خودت رو برای دیرتر عرضه شدن نسل بعدی:d
بهتر باهاش کنار بیام تا اینکه بخوایم خودمون دلداری بدیم اگه با منظق نگاه کنید معلومه که اخر 2013 یعنی تعطیلات سال 2014 کنسول ها عرضه میشن و وارد نسل بعد میشیم

کوجیما در توویتر خود چندین عکس از پروژه "Ogre" به نمایش گذاشته است که به نظر میرسد Metal Gear Solid 5 باشد.
Project Ogre فکر نکنم MGS 5 باشه!
اول اینکه این بازی Open Worldـه. بعد اینکه کوجیما چند ماه بعد از معرفی Ogre به OPM گفته بود هنوز ساخت MGS 5 رو شروع نکرده. (هنوز 6 ماه نگذشته)
از طرف دیگه من نمی دونم چرا همه‌ی این معرفی ها رو میخواد تو 25 سالگی MGS انجام بده.
از یه طرف دیگه من یه MGS میخوام از یه طرف دیگه امکانش کمه تو 6 ماه ساخت MGS اینقدر پیشرفت داشته که رسما معرفیش کنه.

از یه طرف دیگه........ FFFFFFFFFFFFUUUUUCCCCCC!!!!!!!!!!! :-s:|

کلا پیشرفت فنی استودیو های ژاپنی تو نسل بعدی خیره کننده خواهد بود.(از نظر فنی هم پیشرفت می کنیم ببینیم دیگه این غربی باز ها چی می خوان بگن؟!:d ) اون از موتو اسکوئر اینم از فاکس انجین. اون عکس بالاییه Real Time _ه دیگه؟!:d

(از نظر فنی هم پیشرفت می کنیم ببینیم دیگه این غربی باز ها چی می خوان بگن؟!:d ) اون از موتو اسکوئر اینم از فاکس انجین. اون عکس بالاییه Real Time _ه دیگه؟!:d
با اينكه تو جاپوني ها فقط عاشق كار كوجيما هستم و بقيشون رو تا حدودي دوست دارم اما وقتي شرق موتور خفن بزنه، ببين غربي ها چي ميسازن.

اين عكس بالايي هم خيلي چيز شاخي نيست اگر بش دقت كنيد يه همين چيز دقيقا تو MGS4 هم بود(اين عكس به احتمال زياد واسه ويتائه)

امیدوارم برای این نسل برنامه ای نداشته باشن، چون این انجین کراس پلتفرم کوجیما برای نسل بعد پایه گذاری شده، اگه تو این نسل چیزی باش بدن زیاد دل چسب نمی شه .

این آخه کجاش خوبه؟ یه نگاه به چرخ هوموی و به زمین زیرش بندازید تا عمق فاجعه رو درک کنید.البته من نمیگم موتور بدی از آب دربیاد.شاید از کرای انجین 3 هم بهتر بشه ولی فعلا که هر چی ازش اومده ناامید کنندست

این آخه کجاش خوبه؟ یه نگاه به چرخ هوموی و به زمین زیرش بندازید تا عمق فاجعه رو درک کنید.البته من نمیگم موتور بدی از آب دربیاد.شاید از کرای انجین 3 هم بهتر بشه ولی فعلا که هر چی ازش اومده ناامید کنندست
فکر نکنم این عکس مربوط به موتور بازی باشه

ممنون علي جون خيلي خوب بود.
موتور قدرتمندي دارن با اين موتور فكر كنم واسه آخر نسل يه MGS بهينه و فوق العاده همانند نسخه هاي قبلي بسازن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or