شایعه رونمایی از Fallout 4 در VGX 2014

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

homayoon k2

کاربر سایت
fallout4_082112_640p_medium.jpg

برطبق توییت جدید Geoff Keighley امکان دارد که شماره چهارم از سری بازی های Fallout در VGX 2014 رونمایی شود. در این توییت این طور آمده است:
در حال برنامه ریزی برای شبی بزرگ به همراه بانوانی که از سوی بتسدا برنامه اجرا می کنند
البته هیچ گونه اسمی از Fallout 4 در این توییت نیامده و این فقط یک حدس و شایعه می باشد و امکان دارد که نسخه جدید و بازسازی شده DOOM و یا هر چیز دیگری مد نظر ایشان باشد و یا حتی The Elder Scrolls VI
:x
به هرحال بتسدا سابقه خوبی در رونمایی عناوین خود در این مراسم دارد و اگر یادتان باشد شماره پنجم "کتیبه های باستانی" نیز در سال 2010 و در همین
مراسم رونمایی شد و در E3 2011 تریلر گیم پلی از این عنوان منتشر شد و به همین دلیل می توان انتظار رونمایی از The Elder Scrolls VI را نیز داشت.
بر طبق همین عادت اگر Fallout 4 در این مراسم رونمایی شود به احتمال زیاد شاهد تریلری از گیم پلی این عنوان در E3 2015 خواهیم بود و در نتیجه پاییز یا زمستان 2015 نیز موعد انتشار رسمی Fallout 4 یا هر چیز دیگری می باشد.
Great night planning with the ladies who run Bethesda. You are missed @DCDeacon pic.twitter.com/pWHrD80p8Z
— Geoff Keighley (@geoffkeighley) October 25, 2014

من بی گناهم آقا، با من کاری نداشته باشید:d

Fallout 4 VGX 2014 reveal rumors kick into overdrive

فرقی نمیکنه این بازی TES VI باشه یا 4 Fallout مهم اینه که شاهد رونمایی Bullshit جدیدی از بتسدا هستیم :-&
باو به این باحالی:| خیلی هم عالیه:d
تعجب کردم گفتم الان همه تو تاپیک دارن راجب چلوکباب حرف میزنن لول:d
طبق معمول:|

ladies And FallOut !!!

اصلا به هم نمیخورن .
فال اوت و فال اوت باز ها همه مردای مشتی اند :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or