رونمایی از Destiny در 17 فوریه

Behrooz

کاربر سایت
artcile_3.jpg

بانجی سرانجام علاوه بر تایید کردن نام بازی (Destiny)، اعلام کرد که اولین رونمایی از آن در 17 فوریه - 5 روز دیگر - انجام خواهد شد. به گفته‌ی بانجی گیمرها در 17 فوریه می توانند شاهد نمایش گوشه ای از دنیای جدید آن‌ها باشند. صفحات اجتماعی (توییتر، فیسبوک و گوگل پلاس) بازی به همراه بخش مجزایی در فروم بانجی همگی کار رسمی خود را از امروز آغاز کردند.

Gaming Everything � Blog Archive � Destiny reveal set for Sunday

منو یاد ژنرال نمی دونم چی (:دی) تو StarWars میندازه، البته اون خیلی بیشتر از اینا دست داشت :دی ولی طراحی خیلی جالبی دارن، مشخصه نمیشه نزدیکشون هم شد، با اون دست های اضافی حالمون رو میگیرن :دی
lol منو یاد اون دیوث تو مورتال کمبت میندازه
چند دستی کاراکتر رو از cool ــی میندازه:-w
روی پیشونیش لوگوی دستینیه:d

خیلی باحاله هرکی پست های من رو پاک کرده !!

یعنی تو این تاپیک نمیشه یه پست داد و در مورد بازی و طراحی هاش صحبت کرد ها ؟؟ بعد تو اون تاپیک امتیازات بازی ملت دارند سر هم رو میبرند هیچ پستی نه پاک میشه و نه چیزی !!! باو خیلی جالب شده دیگه قضیه !! ادم کم کم به یه چیز هایی داره پی میبره !!

یه فروشگاه فرانسوی تاریخ عرضه بازی رو 6 اکتبر اعلام کرده. بازی برای Xbox 360 و PS3 است:
v8j9wjfzbt2yrlyw5l0v.jpg
پشت پوستر که توضیحاتی درباره بازی داده شده:
jb4xokv30tdl5jfkpio.jpg

این " always connceted" یه خورده نگران کنندست. اگه قرار باشه MMO باشه و هیچ SP و کمپینی نداشته باشه، I'm out.
من هنوز فکر می کنم این یه جورایی مثل borderlands باشه.
به هر حال باید تا فردا صبر کنیم

اینکه نوشته Competitive Multiplayer Modes ، یعنی بازی MMO نیست یا هنوز میشه احتمال داد که MMO باشه ؟!

من فقط تو فکر اینم این بانجی بیچاره چی از دست نسخه ps3 کشیده :دی بدون کوچکترین تجربه از سخت افزار ps3 با اون پیچیدگیش .
خیلی وقته دارن روش کار میکنن ! :دی حدود 3 سال پیش توی سایتشون آگهی استخدام متخصص کار با PS3 زده بودن !

اینکه نوشته Competitive Multiplayer Modes ، یعنی بازی MMO نیست یا هنوز میشه احتمال داد که MMO باشه ؟!
پیش‌بینی: یه مپ کلی داره بازی احتمالا که حالت بازیای MMO داره. یعنی یه سری کارایی هست که تو اون مپ میشه انجام داد و پلیرها هم هستن کلا اونجا دور هم. بعد همین مپ حالت منوی بازی رو هم داره، یعنی میریم تو یه بخشی مربوط به Competitive هستش( مثل Arena های PvP که به شکل همون مولتی‌پلیر سنتی شوترای بانجی دراومده)، یا یه بخش دیگه واسه co op. این وسط 10-15 تا چپتر داستانی هم وجود داره احتمالا تو مپ. ترکیبی از Borderlands و Old Republic.

جالبه که اون پایینش نوشتن این بازی هیچ ربطی به هیلو نداره و هیلو مال مایکروسافت هست:d
سبکشم اگه واقعا mmofps باشه میشه یه چیزی تو مایه های planetside2 و tribes ascend
Official Tribes Ascend Game Preview - MMO Hut

PlanetSide 2 Official Review - MMO Hut
نباید از بازیش انتظار گرافیک/داستان خیلی خفن داشت چون 99% تمرکز سازنده تو این جور بازیها رو حالت مولتی پلیر و کیفیت سرورها هست.

این " always connceted" یه خورده نگران کنندست. اگه قرار باشه MMO باشه و هیچ SP و کمپینی نداشته باشه، I'm out.
من هنوز فکر می کنم این یه جورایی مثل borderlands باشه.
به هر حال باید تا فردا صبر کنیم
پس منتظر باش فردا کاملا سورپرایز بشی:دی
بازی برای کنسول هاست، اصلا فکر اینکه با یه چیزی مثل MMO های PC روبرو باشید رو نکنید. Destiny یک بازی شوتره که توش یه سری المان های MMO ترکیب کردن تا یه حالت زنده و پویا بودن دنیای بازی رو بده. من مطمئنم بازی هم Campaign داره، هم داستان عالی داره، هم کات سین و چیزای دیگه. هرچند در کل با بازی جدید و نویی طرف خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
IGN مراسم معرفی رو کامل پوشش میده، ساعت 8:30 شب به وقت ما با حضور چند تا از منتقدهای IGN یه تحلیلی رو بازی انجام میدن و ساعت 9:00 شب هم رونمایی بازی به طور زنده از IGN پخش میده :دی همچنین از Xbox Live هم پخش میشه که قبلش باید برنامه مخصوص دیدن ویدئوهای IGN رو دانلود کنید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or