رونمایی از Destiny در 17 فوریه

Behrooz

کاربر سایت
artcile_3.jpg

بانجی سرانجام علاوه بر تایید کردن نام بازی (Destiny)، اعلام کرد که اولین رونمایی از آن در 17 فوریه - 5 روز دیگر - انجام خواهد شد. به گفته‌ی بانجی گیمرها در 17 فوریه می توانند شاهد نمایش گوشه ای از دنیای جدید آن‌ها باشند. صفحات اجتماعی (توییتر، فیسبوک و گوگل پلاس) بازی به همراه بخش مجزایی در فروم بانجی همگی کار رسمی خود را از امروز آغاز کردند.

Gaming Everything � Blog Archive � Destiny reveal set for Sunday

مثل اینکه تحمل IGN تموم شده و عکس ها رو ریخته بیرون ! :دی

کلاس های بازی که شامل Hunter (اسنایپر) ، Warlock (جادوگر که احتمالاً میتونه از جک جونور هم استفاده کنه) و Titan (کلاس سرباز و Assault) میشن :

ویدیوی IGN

پلتفرم ها PS3 ،360 و " The Future Generation technolgy" (خود بگید کنسول ها نسل جدید دیگه) :d

شبیه MMO هست. اما اشتراک ماهانه نداره. (البته من اون تیکش که گفت میتونید خودتون به تنهایی بازی کنید رو منظورش رو نفهمیدم. منظور solo بود دیگه؟). FPS هم هست.

لست سیتی (اون تنها شهر باقی مانده رو کره ی زمین) قراره به عنوان یه سوشیال هاب مثل MMOها باشه.

ماه و مریخ دو تا از لوکیشن های بازی.

زامبی های فضایی (لول! :d)

آخرین ویرایش:
مثل اینکه تحمل IGN تموم شده و عکس ها رو ریخته بیرون ! :دی

کلاس های بازی که شامل Hunter (اسنایپر) ، Warlock (جادوگر که احتمالاً میتونه از جک جونور هم استفاده کنه) و Titan (کلاس سرباز و Assault) میشن :

واد .... د فاک . عجبـــــــــــــــــــــــــــــــــــ بازی ایه :-o
ممنون از اریا:d . از اون بازیاست که دیوونشم . وای وای دارم روانی میشم:wallbash: :wallbash: :wallbash: عکسای بازی رودیدم . سریعتر بیا :-s

کی میاد بچه ها ؟؟ تاریخش مشخص نیست ؟ برای x360 هم میاد ؟

=====================

عاشق بازیهایی با معماری های ساختمونی عظیم و محیط های تخیلی هستم . مثل جنگ ستارگان ، هیلو ، کیل زون ، دد اسپیس 3 و ..... یادم نمیاد دیگه چه بازی ای اینطوریه !!

تصاویر فوق العادس ولی اینکه میگن برای نسل بعد هم میاد به فروشش رو ps360 لطمه نمیزنه ؟! من که حتما برای کنسول نسل بعد میخرمش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or