رونمایی از Destiny در 17 فوریه

Behrooz

کاربر سایت
artcile_3.jpg

بانجی سرانجام علاوه بر تایید کردن نام بازی (Destiny)، اعلام کرد که اولین رونمایی از آن در 17 فوریه - 5 روز دیگر - انجام خواهد شد. به گفته‌ی بانجی گیمرها در 17 فوریه می توانند شاهد نمایش گوشه ای از دنیای جدید آن‌ها باشند. صفحات اجتماعی (توییتر، فیسبوک و گوگل پلاس) بازی به همراه بخش مجزایی در فروم بانجی همگی کار رسمی خود را از امروز آغاز کردند.

Gaming Everything � Blog Archive � Destiny reveal set for Sunday

این حرفا رو که دو سال پیش هم تو اون ویدیو 20 ساله شدن بانجی هم زده بودن:| البته چند تا جمله جدید هم داشت:دی

به زور چند تا عکس از ویدیوش کپچر کردم با کیفیت افتضاح>:d<

دورنمایی از محیط بازی:
pg37ez79lmsobrm9p5q.jpg
اسکایریم ـیه واسه خودش!

اون شایعه ای که میگفت نسل بعدی میره سمت MMO از الان به حقیقت پیوست :دی مثل اینکه ما هم کم کم باید سلایقمون رو عوض کنیم و مهیا بشیم واسه MMO 8-| :دی

اون شایعه ای که میگفت نسل بعدی میره سمت MMO از الان به حقیقت پیوست :دی مثل اینکه ما هم کم کم باید سلایقمون رو عوض کنیم و مهیا بشیم واسه MMO 8-| :دی

میشه بگی چطوری کنار بیایم ؟:دی یک مثال خنده دار : اگه GOW یا هر بازی مورد علاقه من میتونستن سبک MMO باشن شخصا از دنیای گیم بوس میزدم میرفتم اونور :دی

ای بابا ! این قضیه همیشه آنلاین بودن خیلی بده. کلاً امیدم رو برای تجربه Destiny از دست دادم. :(
عجیبه که همچین بازی ای توی این سبک ، اونم با ناشری مثل Activision روی PC نمیاد !!! البته در نهایت که احتمالاً میاد ، ولی معلوم نیست چرا فعلاً نسخه PC تأیید نشده.
خود Bungie که علاقه زیادی به PC داره.
Bungie on Destiny: "We would absolutely love to be on the PC... So, stay tuned." - NeoGAF

من که کلاً نمایش بازی رو ندیدم ، ولی این رو یه نفر توی Neogaf گذاشته بود :

این رو توی ویدئوی Destiny نشون دادن ؟! :دی
یه شایعه ای بود در مورد نام کنسول بعدی مایکروسافت که Xbox Infinity هست. اینم یه علامت بینهایت (یعنی Infinity) کنار Xboxـه ! :دی
به یه شایعه دیگه یعنی Xbox Loop هم میخوره ! همین طور به یکی دیگه از شایعات یعنی Xbox 8 ! :دی

یه شایعه ای بود در مورد نام کنسول بعدی مایکروسافت که Xbox Infinity هست. اینم یه علامت بینهایت (یعنی Infinity) کنار Xboxـه ! :biggrin1:

شاید هم 8. بی تناسب با نسل هشتم و ویندوز 8 هم نمی‌تونه باشه. قبلا هم Xbox 8 مطرح بود.

من که کلاً نمایش بازی رو ندیدم ، ولی این رو یه نفر توی Neogaf گذاشته بود :

این رو توی ویدئوی Destiny نشون دادن ؟! :دی
یه شایعه ای بود در مورد نام کنسول بعدی مایکروسافت که Xbox Infinity هست. اینم یه علامت بینهایت (یعنی Infinity) کنار Xboxـه ! :دی
به یه شایعه دیگه یعنی Xbox Loop هم میخوره ! همین طور به یکی دیگه از شایعات یعنی Xbox 8 ! :دی

پس احتمال Xbox8 هم قوت میگیره (با توجه به شباهت ظاهری)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or